(非會員)
2000-03-16 14 瀏覽
D 食物簡直普通到唔普通, 招呼差差.. 極差, 以為自已係香格里拉
1999-12-12 13 瀏覽
早在傳媒報導這家廳之前,叮噹也到過,當時的確十分有風味,而且不用排長龍。可惜自從「何賭主」去過之後,食物質素立即走哂樣。不但豬扒包又硬又乾,乳鴿亦因為趕工而不夠入味,加上門外要排隊起碼一小時,你話是否應該繼續光顧,我叮噹就怕怕啦。
1999-12-02 13 瀏覽
呢個網都幾勁喎!聽講上環分店新開左都唔夠一個月,以為自己好勁第一個上來報料,點知呢度連份採訪稿都寫埋,真係服左你地!講開又講,呢度豬扒包雖然好出名,我食過一次,其實覺得冇乜特別,麵包脆左少少之外,塊豬扒去第度都有咁既效果啦!不過我反而好鐘意呢度d 澳門式小菜,個咖喱牛腩同炒蟹真係好鬼辣,D 裝修都好soft, 而且牛腩唔韌唔痴牙,好腍(我愛食腍牛!),食多兩舊即刻標哂汗!