2008-10-07
記得上年第一次由朋友介紹食呢間小店, 覺得水準不俗而且價錢相宜, 改變左我泰國野就係貴既錯誤觀念~~(可能因為以前淨係識黃xx)講返食物水準, 今次同gf去點了三道菜, 有檸檬燒牛肉、椰皇curry海鮮同埋生菜包~檸檬燒牛肉係必食既, 而見到好多人客都有點, 好大份, 應該都算係招牌菜, 唔食得spicy記住個juice要分開上丫!椰皇curry海鮮用原個椰子載著, 幾有風味, d椰子肉仲起埋放入curry一起煮, 口感特別; 不過稍嫌80幾蚊既價錢少左d海鮮lor...好似得3隻蝦球仔、三數片魷魚同兩隻青口仔......仲有d蒜溶包再新鮮d就好了, 有少少過氣, 好似仲要加廿蚊~生菜包我地點左雞肉, spicy得來比較清淡, 普普通通~總的來說水準唔差, waiters好禮貌, 餐前既蝦片好好食~值得一試~
生菜包我地點左雞肉, spicy得來比較清淡, 普普通通~