2019-03-04
有時一條友可以選擇自己鐘意食既野,今日就試下一條友去食泰國菜啦~經朋友推介黎左呢間泰斗。裝潢非常有泰國風,仲有香芬機,好香令人好舒服!唔洗等即刻就可以入坐,出面有個露枱位,可惜今日落毛毛雨。見到餐牌推介有個冬陰公湯打邊爐$318真係勁想食呀!!佢個套餐仲包一盤海鮮併盤,一片牛頸脊,什錦拼盤,仲有飲品一杯!如果4個人一齊黎食,仲包半隻泰式燒雞~8個人包一隻!平到爆呀!電話早一日預約仲有85折!嘩~~真係好想即刻叫班朋友黎一齊食!最後當然都係自己食-.-" 我叫左個青咖哩雞,佢可以俾我選擇加錢要薄餅/白飯~我選擇叫多個泰式豬頸肉炒飯!青咖哩我最愛,椰汁味勁重,加上青咖哩小小辣,人間味食!!在加上野味既豬頸肉炒飯,炒到粒粒飯分開,仲有好多既豬頸肉,簡直一流呀!自己一條友真係食唔曬,最後都係要外賣!一個盒要3蚊,不過可以帶走咁正既味食,平呀!唔係講笑!!我相信好快我一定會在黎食!仲會叫一大班朋友
唔洗等即刻就可以入坐,出面有個露枱位,可惜今日落毛毛雨。
見到餐牌推介有個冬陰公湯打邊爐$318真係勁想食呀!!
我選擇叫多個泰式豬頸肉炒飯!
青咖哩我最愛,椰汁味勁重,加上青咖哩小小辣,人間味食!!
自己一條友真係食唔曬,最後都係要外賣!
一個盒要3蚊,不過可以帶走咁正既味食,平呀!
唔係講笑!!我相信好快我一定會在黎食!仲會叫一大班朋友