2017-08-12
今朝諗住試下水泉澳商場新開既水之泉⋯剛去到有幾個人等位,見到裡面都好爆員工都好忙,我哋等左一陣好快到我哋,因為有2個BB既關係可能麻煩啲,只可以比我2個BB打橫坐(因為打橫坐我好難照顧到BB)不過地方淺窄都唔緊要啦,將就下坐點左個沙嗲牛肉面、無骨雞河粉、粉包同紙米卷⋯沙嗲牛肉同河粉都OK,價錢都算平越南粉包我好鐘意食,百食不厭…但係今次粉包係劣評皮太厚,裡面啲材料一咬就散曬紙米卷太多菜同檬粉食唔出有豬肉另我哋最惱係服務,我知道店裡面好忙,個個員工黑面我都冇所謂,我知佢哋都好辛苦我食嘢食到一半突然聽到有個短頭髮既黑衫係我隔離好大聲咁講:佢哋(BB)又整跌曬啲餐牌啦.我聽到之後都好無言好惱,講咁大聲即係比說話我聽,有必要咁樣嗎?但有一個男侍應生既態度好好,禮貌又好會唔會再去食⋯我真係要再考慮考慮,唔想再受氣
點左個沙嗲牛肉面、無骨雞河粉、粉包同紙米卷⋯
沙嗲牛肉同河粉都OK,價錢都算平
紙米卷太多菜同檬粉食唔出有豬肉
但有一個男侍應生既態度好好,禮貌又好
會唔會再去食⋯我真係要再考慮考慮,唔想再受氣