2022-01-10 92 瀏覽
櫻花樹下嘅下午茶時間唔算多人佢嘅便當🍱幾得意㗎喎共有一至十樣嘢比你自由mix and match一於自己便當自己揀細食朋友可以一人前揀1至6款食物我今日就揀咗呢個個樣幾豐富喎!每樣都有啲感覺幾好啱晒乜都想食又怕食唔曬嘅女仔🥰美中不足嘅係今日醣心蛋賣晒😭留返啲遺憾比我下次再黎食過🤣我老公就小數怕長計一於食個丼飯🍛雜錦吉列海鮮咖哩飯個樣都幾唔錯👍雜錦海鮮又係咩都有啲咁有蝦有魚有蠔啲飯係珍珠米嚟㗎!老實講,咁嘅價位仲附送飲品我對於味道就唔會要求好高食落好過好多茶餐廳我已經覺得有驚喜小店嚟講,衛生做得幾好一至六一人前伙記冇落錯單服務值得比個滿分佢啦💪
櫻花樹下嘅下午茶時間唔算多人

雜錦吉列海鮮咖哩飯
個樣都幾唔錯👍
雜錦海鮮又係咩都有啲咁

有蝦有魚有蠔
啲飯係珍珠米嚟㗎!

老實講,咁嘅價位仲附送飲品
我對於味道就唔會要求好高
食落好過好多茶餐廳我已經覺得有驚喜
小店嚟講,衛生做得幾好
一至六一人前伙記冇落錯單
服務值得比個滿分佢啦💪
2022-01-02 80 瀏覽
今日去到天水圍新北江,想食日本野又怕太貴,今次去到覺得性價比都高可以再食門口見到櫻花樹下就係佢啦今次揀咗自選拼盤丼飯,好多唔同刺身可以揀仲可以揀6款,都只係$60,刺身新鮮,份量都適中三文魚軟殼蟹反卷8件$49 ,師傅好細心每一件排碟都好靚,軟殼蟹脆卜卜暖暖地,但係飯竟然係凍嘅,即叫即整超正蟹子一點都唔吝嗇,多到跌出嚟搞到我好想食多8件,下次一定要試埋其他反卷壽司拼盤B餐係火灸$88,除返開幾蚊一件壽司,有左口魚、帶子、鰻魚、尤魚、蟹柳、甜蛋、熟蝦、三文魚腩同埋加洲卷,件件都係手握壽司好好味,每件壽司嘅醬汁同排碟都安排得好好白桃乳酸梳打,唔係太甜,但飲完都好開胃,可以食多幾件壽司紅豆冰,紅豆都幾多而且飲品可以跟套餐所以係半價只係$10如果想飲小小酒好,店到都有得揀都算幾多款可以揀,下次同朋友傾下計試下先店員態度好好,會係咁講多謝歡迎光臨,好有熱誠,我成日心大心細唔知食咩好,係咁加單佢地都冇覺得我煩而且除左凍食,店到都仲有熱食,烏冬,滑蛋丼等等。如果要揀大型壽司店定去櫻花樹下,我會再揀這間

門口見到櫻花樹下就係佢啦

蟹子一點都唔吝嗇,多到跌出嚟
搞到我好想食多8件,下次一定要試埋其他反卷

白桃乳酸梳打,唔係太甜,但飲完都好開胃,可以食多幾件壽司

紅豆冰,紅豆都幾多
而且飲品可以跟套餐所以係半價只係$10

如果想飲小小酒好,店到都有得揀

都算幾多款可以揀,下次同朋友傾下計試下先

1K
2021-12-30 75 瀏覽
想當年呢間舖日日都好多人,而且舖位唔算大,堂食外賣都要等。而家佢轉左新舖,坐既位舒服左好多,無咁逼夾,仲多左好多野食,價錢仲要抵食呀😍叫左兩個下午茶餐,分別係日式叉燒炒飯同日式三文魚炒烏冬,仲跟餐配熱飲架。日式叉燒炒飯,揀咗鰻魚汁,好大兜,味道幾香,仲有啲脆嘅飯焦,唔錯日式三文魚炒烏冬,本身想揀鰻魚汁,店員話黑椒汁比較好,咁就一於聽佢講,味道好食,又係大大兜,我食唔曬呀火灸左口魚,呢個唔使多講好多人都鍾意食,佢真係好好食,我最中意食火灸玉子燒,成日都覺得呢樣野雖然好簡單,但唔係度度都整到好食,多數就咁加熱就算,呢到做到外脆內軟,好味道三文魚軟殼蟹反卷,啲卷唔係整定,好中意,食到脆既軟殼蟹,開心好食😋🥳,仲有四件同六件可以簡👍蒜蓉燒原條茄子,好好好好出色,大仔多蒜最緊要好厚肉呀真心覺得呢間抵食又好食呀,又一樓下飯堂啦
想當年呢間舖日日都好多人,而且舖位唔算大,堂食外賣都要等。

蒜蓉燒原條茄子,好好好好出色,大仔多蒜最緊要好厚肉呀

真心覺得呢間抵食又好食呀,又一樓下飯堂啦
2021-12-24 51 瀏覽
櫻花樹下已搬了去較大的店鋪了😎,店鋪位置在新北江一樓,在影印店旁邊的店舖。環境裝修簡約,大部分也是卡位。餐牌上有多款日式美食選擇,價錢經濟實惠🙈。-💥壽司盛A HKD$78,拼盤份量十足,一次過吃到多款不同口味的壽司。壽司包括:三文魚、希靈魚、熟蝦、左口魚、北海道帶子、北寄貝、油甘魚、八爪魚各一件及加州卷4件。食材用料新鮮,味道鮮甜新鮮爽口。配醬油吃到刺身食材的鮮味🤤。-💥原條鰻魚丼飯 HKD$69,這個鰻魚原條賣相吸引🙈,價錢較經濟的。醬汁味道甜甜的,味道濃郁不咸。鰻魚肉質嫰滑,口感煙韌無骨,可以跟朋友分享來吃。-💥三文魚軟殼蟹反卷 | 忌廉芝士鰻魚反卷 HKD$26/4件,可以選擇4件或8件,想吃不同口味點4件就對了🤩。兩款反卷賣相可以的,每一款也有專屬的醬汁。三文魚軟殼蟹反卷口感較豐富,忌廉芝士鰻魚反卷香口惹味。兩者比較下,較喜歡忌廉芝士鰻魚反卷😍,這個組合挺特別,而且較少見的。-💥鹽燒三文魚頭 HKD$49 | 鹽燒鯖魚 HKD$30/條,這兩款也是鹽燒的食物,所以不用放醬汁可直接吃😆。鹽燒三文魚頭皮脆肉嫰,燒後令魚油滲出更香口。鹽燒鯖魚也外皮脆脆的,魚肉肉質嫰滑,這兩款也是帶

💥壽司盛A HKD$78,拼盤份量十足,一次過吃到多款不同口味的壽司壽司包括:三文魚、希靈魚、熟蝦、左口魚、北海道帶子、北寄貝、油甘魚、八爪魚各一件及加州卷4件。食材用料新鮮,味道鮮甜新鮮爽口。配醬油吃到刺身食材的鮮味🤤。

鹽燒三文魚頭皮脆肉嫰,燒後令魚油滲出更香口。

鹽燒鯖魚也外皮脆脆的,魚肉肉質嫰滑,這兩款也是帶微微咸味。

💥串燒:雞軟骨串 HKD$24/2串,串燒有很多選擇,但這次點了好幾款食物,所以只點了一款來吃🤣。雞軟骨串口感脆卜卜的,味道帶小小咸味,口感爽脆不油膩。

飲品選擇了白桃乳酸梳打和宇治紅豆抹茶,飲品挺大杯的。白桃乳酸梳打味道酸酸甜甜的,可以中和到食物的油膩感。宇治紅豆抹茶味道濃郁😋,飲到抹茶的甘香味,紅豆份量多口感煙韌。
2021-12-20
15 分鐘 (堂食)
1K
2021-12-14 76 瀏覽
❣️平民價既日本🇯🇵料理❣️今日行入天水圍,經過一間食日本料理既餐廳🍴入去食,只係被餐廳🍴既餐單價錢吸引。親民價,可以食到日本野,當然唔可以放過🥢我地分別食左👇🏻👇🏻👇🏻✨吞拿魚壽司🍣($17/2件)入口即溶既吞拿魚,好新鮮😋✨二人套餐前菜,兩款小食,主菜,4款自選壽司,甜品,飲品(半價){$168}免加一🥗胡麻粟米豆腐沙律大大碟沙律,材料平均,分量十足開胃又健康嘅前菜🐽豚肉炒烏冬切開簿簿一片既豚肉,更易入口烏冬份量已經足夠兩個人🍜又唔會太油膩🫕炸雞🍗唔會太乾身🐠燒鯖魚大大條魚,好滿足😋燒到火候剛剛好🥢🐟三文魚,蟹籽,玉子,希靈魚🍣🍣大大件壽司🍣絕對冇偷工減料
❣️平民價既日本🇯🇵料理❣️
親民價,可以食到日本野,當然唔可以放過🥢

我地分別食左👇🏻👇🏻👇🏻
✨吞拿魚壽司🍣($17/2件)
入口即溶既吞拿魚,好新鮮😋

✨二人套餐
前菜,兩款小食,主菜,4款自選壽司甜品,飲品(半價){$168}免加一

🥗胡麻粟米豆腐沙律
大大碟沙律,材料平均,分量十足
開胃又健康嘅前菜

🐽豚肉炒烏冬
切開簿簿一片既豚肉,更易入口
烏冬份量已經足夠兩個人🍜
又唔會太油膩🫕

炸雞🍗
唔會太乾身

🐠燒鯖魚
大大條魚,好滿足😋
燒到火候剛剛好🥢

🐟三文魚,蟹籽,玉子,希靈魚🍣🍣
大大件壽司🍣絕對冇偷工減料

2021-12-13 67 瀏覽
唔錯的日本餐廳,係舊址食過早餐,搬左新鋪後,星期五晚第一次去食。三文魚刺身都算新鮮,壽司,加州卷都唔錯。蟹子沙律好大碗,青瓜刨得非常細絲,似食緊一堆草。想食多啲野都唔得,食量小的人,一碗沙律已飽曬~ 哈哈哈。。整體都唔錯啦!價錢便宜,要求唔高食得過!
2021-12-10
2021-12-10 48 瀏覽
櫻花樹下真係都幾抵食,唔貴之餘仲要有個位,可以舒舒服服咁坐吓,真係幾抵玩。叫咗個芝士大蝦反卷。反卷上面有一塊炙燒過嘅芝士,仲有唔少蟹籽。反卷飯嘅份量唔算好多,入面嘅大蝦炸得好脆,入面仲有彈性,成嚿反卷都實淨,唔會散開。食落唔會好肥膩,味道幾好。四十幾蚊又幾好食,cp值高!另外又叫咗啲串燒,有燒雞軟骨同雞肉。燒完熱辣辣送上嚟,上面已經有撒啲七味粉,隔離都有嚿檸檬可以落啲汁落去。燒得唔乾唔柴,都幾好食。櫻花樹下喺天水圍真係cp值滿分!

叫咗個芝士大蝦反卷。
芝士大蝦反卷

櫻花樹下喺天水圍真係cp值滿分!
2021-12-08 76 瀏覽
櫻花樹下搬左大舖食品多咗好多款,尤其是多咗壽司,今日有空去試壽司,嘩,D食物質素真心超好,三文魚好新鮮,壽司飯size 適中,帶子鮮甜,我至愛的三文魚子軍艦簡直超值,魚子滿滿但價錢好抵。服務員好有禮貌又唔馬虎,老闆有禮貌又肯接受意見,專誠搭車去食都抵
2021-12-07
2021-12-05 54 瀏覽
櫻花樹下喺新北江都非常出名,搬咗舖之後地方大咗,光線光猛咗,食物總類都多咗好好多。一直都未有時間去試,今日終於得閒收工去食翻次。鰻魚丼飯原條嘅鰻魚,加上大概一碗飯,賣相都好簡單。鰻魚整得都算好食,味道唔會太硬,肉質比較彈牙,都冇好明顯嘅硬骨。醬都唔會太鹹,撈埋飯食啱啱好。壽司盛A壽司盛唔算好貴,但係款式好多,材料新鮮度都好高。帶子都幾甜,魚類嘅壽司都唔會有腥味,cp值真係好高!鐵板一口牛牛就比較遜色,比較硬身同乾。牛味雖重,但係口感一般。但係喺天水圍同類嘅食肆之中,CP值超級高!

鰻魚丼飯
鰻魚丼飯

壽司盛A
壽司盛A

鐵板一口牛
鐵板一口牛

牛就比較遜色,比較硬身同乾。牛味雖重,但係口感一般。

但係喺天水圍同類嘅食肆之中,CP值超級高!
天水圍西鐵站附近平民高質日本餐廳 - 櫻花樹下自從屯馬線開通左之後,住九龍東既朋友入黎新界西探我都方便左好多!今日小編就相約朋友黎到天水圍西鐵站附近一間超平民價錢但非常高質既日本餐廳食飯聚聚舊啦!小編敢講係新北江商場入面呢間日本餐廳認第二,無人認第一架啦!整間餐廳都裝修到好似身處日本一樣,未食野已經令客人十分有feel (/^▽^)/ 坐低後店員都立即來serve我地,沒有半點待簿我地架😃亦會細心推介時令食物,岩哂我呢啲無主見既人啦😆初頭以為高質日本餐廳無1千蚊都落唔到樓!我地2個人食左4個飯都係200蚊左右咋!意想不到囉!咁就講下我地食左啲咩啦!1. 滑蛋吉列豬扒井雞蛋厚身唔會一夾就散,吉列豬扒外脆內軟,帶俾口感幾種體會!2. 櫻花蝦炒飯睇到個名都以為真係用櫻花黎炒飯,原來係用左真正原隻既櫻花蝦黎炒飯,一啲都無偷工減料架!3. 和牛炒飯和牛先整熟再連飯一齊炒,連飯都充滿和牛肉味,濃郁香味衝擊著味蕾!4. 海鮮炒飯用了多種常見海鮮食材例如魷魚、蝦黎炒既飯,保證每啖都係肉多過飯,呢個係底食中既底飯😍而家新鋪都係開左2至3個月左右,大過舊鋪5倍,坐得寬敞舒服,帶多幾個朋友黎都唔怕呀!櫻花
天水圍西鐵站附近平民高質日本餐廳 - 櫻花樹下

自從屯馬線開通左之後,
住九龍東既朋友入黎新界西探我都方便左好多!

咁就講下我地食左啲咩啦!

1. 滑蛋吉列豬扒井
雞蛋厚身唔會一夾就散,吉列豬扒外脆內軟,帶俾口感幾種體會!

2. 櫻花蝦炒飯

3. 和牛炒飯

4. 海鮮炒飯

櫻花樹下Sakura Under Tree
電話:64204555 外賣/ 59180565 預訂
地址:天水圍新北江商場1樓B15號鋪

#hkfood #hkfoodie #hkig #foodie #hkfoodblogger #foodporn #hongkong #hk #food #hkfoodlover #foodstagram #hongkongfood #foodphotography #hkfoodblog #hkgirl #instafood #hkfoodstagram #hkiger #hkfoodporn #foodblogger #hkeats #yummy #foodiehk #foodlover #hkfoodies #hkigfood #hongkongfoodie #topcitybiteshk #hkrestaurant #櫻花樹下
海鮮炒飯
海鮮炒飯
櫻花蝦炒飯
滑蛋吉列豬扒井
和牛炒飯
一路有幫襯開櫻花樹下外賣,近排搬咗大舖,堂食都無咁逼狹,仲多咗野食選擇添~雖然舖頭位置偏向隱蔽,但無影響生意流量,加上出名抵食夾大件,午市時段哂都坐滿學生哥同附近返工嘅OL。門口推廣新出嘅一人套餐,$58有齊沙律壽司主食小食甜品餐飲,完全係眼闊肚窄客人嘅福音。價錢低廉,食物質素有保證,無論份量定味道都無揸流攤;中華沙律與白蘿蔔絲嘅配搭清爽開胃,無多餘調味,反而能品嚐到蔬菜鮮嫩,白蘿蔔絲連貫地削成長麵條狀,食落更有口感。主食選擇咗雞扒炒拉麵,肉同麵食份量參半,餸菜絕對夠送哂成碟麵;拉麵炒得唔乾身,無油膩感,軟硬適中,味道調配恰好,應該加咗甜豉油去炒,唔會過鹹過濃味。炭烤雞串係蜜燒風味,甜甜香香更惹味~甜品揀咗蕨餅,抹茶粉厚裹住煙韌嘅蕨餅,一口咬落甘澀滿溢,滿足口癮又唔會過膩,符合大多數人口味。作為小鳥胃女士,兩個人分享一人餐都有啲飽,男士絕對夠食🤣🤣🤣本來擔心咁平嘅一人餐會唔夠食,我地另外仲點咗份角切雜錦魚生沙律($45)、吞拿魚蓉同三文魚蓉軍艦各一($10)、半份鰻魚($39)同玉子燒($24)。魚生沙律一上枱真心驚喜,本來以為細細份,估唔到裝滿哂一個拉麵碗;魚生仲多過沙律菜,有齊三文
抹茶蕨餅

一人套餐

價錢低廉,食物質素有保證,無論份量定味道都無揸流攤;

雞扒炒拉麵

炭烤雞串係蜜燒風味,甜甜香香更惹味~
抹茶蕨餅

蒲燒鰻魚(半條)

雜錦魚生沙律

魚生仲多過沙律菜,有齊三文魚、吞拿、鯛魚、墨魚,簡單油醋調味,提鮮又健康。

鰻魚雖較薄身,但表面燒得焦脆,又不失油香。

軍艦性價比超高,每件有半個拳頭咁大,堆上滿滿魚蓉,有啲替老闆擔心會蝕本
一啖啪落口,俾魚蓉充斥整個口腔嘅感覺超級滿足呀~
玉子燒
玉子燒即叫即製,上枱仍然微熱,外脆內嫩,有蛋香又唔甜,係略油咗少少。

店員非常親切,主動收碟,臨尾又有關心食物岩唔岩食,令客人有賓至如歸嘅感覺🥰
中華沙律
2021-11-29
一人套餐
雜錦魚生沙律
中華沙律
2021-11-19 112 瀏覽
屯馬線開通後多了來天水圍探訪,新北江有很多美食,而日本料理的代表就有櫻花樹下。櫻花樹下近樂湖輕鐵站的入口,是難得在新北江地方夠大坐的舒服的餐廳。而且店主都是年輕一輩,服務態度好好,是商場內有高級感的餐廳。.以為食物會好貴?No no,我們叫了二人餐才$158,質素高又食得超飽!.沙律蟹子沙律 - 嘩,猶如一座雪山般的巨大,份量很多,蟹籽、蟹柳比例不少。青瓜絲加上沙律醬,清新爽口。壽司自選4件:三文魚/希靈魚/醋青魚/車海老蟹柳/玉子/蟹子軍艦/腐皮。刺身厚切新鮮,蟹子軍艦的蟹子更是滿瀉而出!主食2選1: 三文魚炒飯/肥牛炒烏冬。我們選了肥牛炒烏冬,炒得香,色水靚,肥牛有不少,夠兩個人happy share。小食2選1: 唐楊炸雞4件/野菜天婦羅。我們選了炸雞,不要看少這4件雞,大大粒好易食飽人,外肥內嫩,好食!燒物2選1: 鹽燒鯖魚/汁煮金菇肥牛卷。因為炒烏冬有肥牛了,所以我們選了鹽燒鯖魚,燒得剛剛好,能帶出鯖魚的鮮魚香。碟子也是別有用心,沾醬汁、檸檬汁食更好味。.另外加點了幾款壽司,火炙三文魚赤腩壽司、鰻魚壽司、甜蝦壽司,火炙燒得焦香剛剛好,魚脂的香四溢,壽司擺放也很有心思,立體高級

另外加點了幾款壽司,火炙三文魚赤腩壽司、鰻魚壽司、甜蝦壽司,火炙燒得焦香剛剛好,魚脂的香四溢,壽司擺放也很有心思,立體高級。

最後更送一客甜品 - 厥餅及泡芙。

一邊飲波子汽水、蜜瓜乳酸梳打,一邊聽著日本輕快的音樂,開開心心就過了日本之夜。
2021-11-10 134 瀏覽
櫻花樹下係新北江都開左好耐,近期搬左大d既位置,食物款式都多左,今日一於一試。天氣轉涼就叫左個火鍋,廣島蠔鍋有5隻蠔,兩隻正常size,3隻手指一節咁細,配菜都唔多,追加配料都較貴,相比起出面既1人鍋黎講有d唔抵食。燒羊鞍調味做得幾好,芥末籽醬都好夾,係燒得有d過熟。甲羅燒好抵食,比出面平好多,但未人食過貴價既甲羅燒唔識比較,平民價黎講可以一試。豚肉炒拉麵,麵同醬汁幾好,但d肉無乜味,略為失色。今次主要食熟食,整體都算可以接受,仍進步空間。

燒羊鞍調味做得幾好,芥末籽醬都好夾,係燒得有d過熟。

豚肉炒拉麵,麵同醬汁幾好,但d肉無乜味,略為失色。

今次主要食熟食,整體都算可以接受,仍進步空間。

2021-09-25 340 瀏覽
經過舊鋪好多次但一直無試過 知道佢最近搬左去大啲既鋪位 就決定同屋企人試下😛平日既下午茶時段滿座🪑好彩等左5分鐘左右就有位啦❤️❤️🌸三文魚軟殼蟹反卷 $49一碟有8大件 軟殼蟹炸得夠脆 上枱都唔會話淋左好多👍🏻 三文魚同蟹既份量好足 幾抵食😋🌸角切魚生飯 $39一上枱我呆左咁望住碗飯 個店員問我系咪送錯餐 我話唔系 只系無諗到下午茶餐都咁大碗飯 仲點食dinner😂😂 個份量完全等於食中午 但只系四十蚊內!! 質素普普通通對得住個價錢👍🏻🌸芝士年糕 $39熱辣辣流心芝士 食一件就夠 太多會漏好飽😹🌸三文魚壽司 $6@1 大件幾新鮮🌸火炙左口魚 $10@1 偏細件唔夠肥美三個人飽到食唔哂都系$259想平平地食餐壽司呢間絕對可以試👍🏻👍🏻

平日既下午茶時段滿座🪑好彩等左5分鐘左右就有位啦❤️❤️

🌸火炙左口魚 $10@1 偏細件唔夠肥美

三個人飽到食唔哂都系$259
想平平地食餐壽司呢間絕對可以試👍🏻👍🏻
2021-09-21
5 分鐘 (堂食)
角切魚生飯
芝士年糕
  • 炸蝦
2021-09-20 228 瀏覽
話說疫情之下真係好少出去食嘢咁岩見到之前喺天瑞邨食過嘅日本嘢搬咗舖頭仲有得坐👍🏻所以特登喺九龍搭車過嚟!嚟到呢個商場心諗咁似內地D商場😂搵呢間嘢途經都好多小食店,原來係商場最盡頭…啱啱新開張裝修又幾靚wo打開餐牌真係好多嘢都想食,同埋佢價錢真係好抵,如果喺九龍區真係食唔到呢個價本身想叫日式火鍋但係啱啱開張所以未有,而且小食都好多選擇….其實餐牌仲有好多嘢但係upload唔到咁多張相😂由於我怕生蟲唔係好鍾意食魚生😂所以大多數都叫軍艦全部都好食愛爾蘭生蠔,唔知係咪因為用水沖過,入口有啲淡有好多水…但係咬開有鹹水蠔味依個和風牛肉丼$48真係好大碗!鰻魚炒飯$55 好足料同埋入味八爪魚炒烏冬$49 入面真係好多粒八爪魚同埋好好味原味乳酸梳打$20 喺出邊啲日本餐廳叫杯嘢飲都唔止呢個價最後我想講其實好似我咁想試多啲嘢其實主餐叫一個就好,因為可以叫多啲小食!我叫完主餐同埋壽司想叫小食嘅時候已經俾屋企人叫住食完先好再叫最後係飽到叫唔到😂唯有下次再試下啲小食
話說疫情之下真係好少出去食嘢
咁岩見到之前喺天瑞邨食過嘅日本嘢
搬咗舖頭仲有得坐👍🏻
所以特登喺九龍搭車過嚟!

嚟到呢個商場心諗咁似內地D商場😂

由於我怕生蟲唔係好鍾意食魚生😂
所以大多數都叫軍艦
全部都好食
愛爾蘭生蠔

愛爾蘭生蠔,唔知係咪因為用水沖過,
入口有啲淡有好多水…但係咬開有鹹水蠔味
和風牛肉丼

依個和風牛肉丼$48真係好大碗!
鰻魚炒飯

鰻魚炒飯$55 好足料同埋入味

八爪魚炒烏冬

八爪魚炒烏冬$49 入面真係好多粒八爪魚同埋好好味
原味乳酸梳打
原味乳酸梳打$20 喺出邊啲日本餐廳叫杯嘢飲都唔止呢個價

最後我想講其實好似我咁想試多啲嘢
其實主餐叫一個就好,
因為可以叫多啲小食!
我叫完主餐同埋壽司想叫小食嘅時候
已經俾屋企人叫住