2022-01-02
今日去到天水圍新北江,想食日本野又怕太貴,今次去到覺得性價比都高可以再食門口見到櫻花樹下就係佢啦今次揀咗自選拼盤丼飯,好多唔同刺身可以揀仲可以揀6款,都只係$60,刺身新鮮,份量都適中三文魚軟殼蟹反卷8件$49 ,師傅好細心每一件排碟都好靚,軟殼蟹脆卜卜暖暖地,但係飯竟然係凍嘅,即叫即整超正蟹子一點都唔吝嗇,多到跌出嚟搞到我好想食多8件,下次一定要試埋其他反卷壽司拼盤B餐係火灸$88,除返開幾蚊一件壽司,有左口魚、帶子、鰻魚、尤魚、蟹柳、甜蛋、熟蝦、三文魚腩同埋加洲卷,件件都係手握壽司好好味,每件壽司嘅醬汁同排碟都安排得好好白桃乳酸梳打,唔係太甜,但飲完都好開胃,可以食多幾件壽司紅豆冰,紅豆都幾多而且飲品可以跟套餐所以係半價只係$10如果想飲小小酒好,店到都有得揀都算幾多款可以揀,下次同朋友傾下計試下先店員態度好好,會係咁講多謝歡迎光臨,好有熱誠,我成日心大心細唔知食咩好,係咁加單佢地都冇覺得我煩而且除左凍食,店到都仲有熱食,烏冬,滑蛋丼等等。如果要揀大型壽司店定去櫻花樹下,我會再揀這間
門口見到櫻花樹下就係佢啦
白桃乳酸梳打,唔係太甜,但飲完都好開胃,可以食多幾件壽司
紅豆冰,紅豆都幾多而且飲品可以跟套餐所以係半價只係$10
如果想飲小小酒好,店到都有得揀
都算幾多款可以揀,下次同朋友傾下計試下先