2022-10-18 204 瀏覽
依間放題位於形點商場入面,近住元朗站,約朋友食飯相當方便,相信不少元朗人都會食過。 跟住坐咗入去餐廳一個比較入嘅位置,先知道原來佢佔地好廣🤯 可以坐到超多多多人餐廳中間有一個自取Area,主要供應飲品,少少甜品雪糕,仲有前菜同沙律🥗 我見都幾多人排隊食沙律,仲有啲凍海鮮,不過我就唔係太敢拎(驚肚痛),就只係拎左小小中華沙律同螺肉。熱食前菜就食左葡撻仔,好好食!有驚喜!不過食放題最值錢當然係要用手機點單落嘅食物,刺身依啲係必需啦,通常啲餐廳人多,刺身流轉快啲都會新鮮啲😋 依度所有刺身都係新鮮鮮甜既~ 壽司方面款式就比較小,特別係我比較鍾意食火炙壽司,無乜選擇🥹燒物方面最回本應該係羊架,叫左好多佢成堆咁上☺️ 食到夠,另外既燒菠蘿都好甜好好食仲有供應一啲特色嘅食物,其他放題未必會有,芝士蝦我哋encore左,蝦肉爽彈,醬汁又幾夾味。另外蒜蓉蒸帶子係熱住上枱,如果帶老人家嚟嘅話一定要叫依個仲有雞粥可以暖下胃都幾推介🥰餐廳仲有幾個聽落比較名貴嘅菜式,其中一個係花膠,份量都幾重手嘅,不過味道就普普通痛啦 唔難食又唔會想不停食個種😂 另一個係醉鮑魚,略嫌酒味過重好搶味,鮑魚都變到好硬了🥹

仲有雞粥可以暖下胃都幾推介🥰

2022-10-13
2022-10-09 220 瀏覽
放題一部分Qr code落單一部份自己出去自取自取嘅野都唔少有啲開胃小菜 例如麻辣涼拌仲有湯飲- 蟲草花膠雞湯呢個係一直滾住熱嘅好足料,成碗湯好多蟲草同花膠仲有碗仔翅添牛柳粒仲有刺身壽司🍣任叫羊架好好味呀。我一個人都食左兩隻,幾大隻,又有羊香味。本身想再叫,但原來最後半個鐘已經冇得再叫下次要早啲落單😛😛最後半個鐘我地就努力食甜品🤭🤭啲甜品每一款都好好食😋刺身新鮮,燒物即叫即燒好好食😋推薦✅醉鮑魚✅蒜蓉蒸扇貝✅羊架✅燒菠蘿✅黃金炒海中蝦✅鮮魚濃湯浸菜苗
放題一部分Qr code落單
一部份自己出去自取
自取嘅野都唔少

有啲開胃小菜 例如麻辣涼拌

仲有湯飲- 蟲草花膠雞湯
呢個係一直滾住熱嘅
好足料,成碗湯好多蟲草同花膠

仲有碗仔翅添

牛柳粒

仲有刺身壽司🍣任叫

羊架好好味呀。我一個人都食左兩隻,
幾大隻,又有羊香味。
本身想再叫,但原來最後半個鐘已經冇得再叫
下次要早啲落單😛😛
最後半個鐘我地就努力食甜品🤭🤭

甜品每一款都好好食😋
刺身新鮮,燒物即叫即燒好好食😋
推薦
✅醉鮑魚
✅蒜蓉蒸扇貝
✅羊架
✅燒菠蘿
✅黃金炒海中蝦
✅鮮魚濃湯浸菜苗
2022-10-09 238 瀏覽
同屋企人去食放題😆今次由頭食到落尾🤭🤭 #刺身壽司🍣 任食,魚生切得好厚,食物新鮮,有好多冰墊底✅#炸物 即叫即炸,炸得好好食😋👍🏼唔會成口油,唔會太熱氣。次次食完都好掛住個 #榴槤炸彈 今次終於記得叫多幾個😆😆😋連平時唔係好鍾意食炸物嘅長輩都話好好食,食完再食🤭🤭😂但我地掛住食榴槤波唔記得點 #芋頭波 🥲😂呢個都好想試…..下次再試🙈🙈#羊架 正❤️好有羊味但唔會好騷😋又有返咁上吓大隻,啖啖肉,我今次食咗兩隻羊架😁😁👍🏼金銀蒜貝醬蒸扇貝✅幾重蒜😋好惹味,好想狂食👍🏼黃金炒海中蝦✅鹹蛋黃味好正🤩要食呀👍🏼黃金醬燒開邊蝦✅👍🏼殿堂宴客醉鮑魚✅酒味好濃!!🤤🤤🤤🤤連鮑魚都有得任食會唔會太正不過鮑魚都幾飽肚😂食太多會食唔落其他野👍🏼鮮魚濃湯浸菜苗✅有個湯飲吓又有菜食吓,正😄👍🏼牛油炒甜粟米✅牛油味好香🤤😋👍🏼吉品鮑汁扣花膠✅好入味,花膠煮得夠林👍🏼燒菠蘿✅正,夠晒甜👍🏼鐵板蒜香蜜汁牛柳粒✅👍🏼吉列炸蝦✅👍🏼炸鮮奶✅👍🏼芝麻雞翼✅呢間分店啲暖飲都幾多😍😍長輩唔飲凍野 要飲暖野呢度暖飲櫃有麥精/維他奶/維他朱古力奶/菊花茶仲要有紙包裝嘅竹蓆茅根!!!拎上手暖笠笠😍😍今次好開心🥳試到好多甜品🍮又食咗
同屋企人去食放題😆
今次由頭食到落尾🤭🤭

#刺身壽司🍣 任食,魚生切得好厚,
食物新鮮,有好多冰墊底✅

#炸物 即叫即炸,炸得好好食😋👍🏼
唔會成口油,唔會太熱氣。

次次食完都好掛住個 #榴槤炸彈
今次終於記得叫多幾個😆😆😋
連平時唔係好鍾意食炸物嘅長輩都話好好食,
食完再食🤭🤭😂
但我地掛住食榴槤波唔記得點 #芋頭波 🥲😂
呢個都好想試…..下次再試🙈🙈

#羊架 正❤️好有羊味但唔會好騷😋
又有返咁上吓大隻,啖啖肉,
我今次食咗兩隻羊架😁😁

👍🏼金銀蒜貝醬蒸扇貝✅
幾重蒜😋好惹味,好想狂食

👍🏼黃金炒海中蝦✅
鹹蛋黃味好正🤩要食呀

👍🏼黃金醬燒開邊蝦✅

👍🏼殿堂宴客醉鮑魚✅
酒味好濃!!🤤🤤🤤🤤
連鮑魚都有得任食會唔會太正
不過鮑魚都幾飽肚😂食太多會食唔落其他野

👍🏼鮮魚濃湯浸菜苗✅
有個湯飲吓又有菜食吓,正😄

👍🏼牛油炒甜粟米✅
牛油味好香🤤😋

👍🏼吉品鮑汁扣花膠✅
好入味,花膠煮得夠林

👍🏼燒菠蘿✅

長輩唔飲凍野 要飲暖野
呢度暖飲櫃有麥精/維他奶/維他朱古力奶/菊花茶
仲要有紙包裝嘅竹蓆茅根!!!拎上手暖笠笠😍😍

今次好開心🥳試到好多甜品🍮又食咗好多雪糕😂
平時都唔敢拎咁多,驚食唔晒,
但今次同行者較多😆拎多啲都唔怕食唔晒🤭😆

甜品好正,細細杯咁,全家人都食得好開心🥳
雪糕都食咗好多,杯裝雪糕有玄米茶味😍
茶味雪糕正,唔會太甜,好好食😋
長輩都有食😂唔飲凍野但食雪糕👍🏼😂

朱古力味同抹茶味糯米糍見到都想食!!🥹
食落真心正🤩
朱古力味好受歡迎,想拎第二轉個陣已經比人拎晒😂

總結
真係好抵食,性價比好高,
食物種類咁多都係每人兩百幾。
環境又唔錯,坐得舒服。
打打吓又好想再食喇😂🙈
2022-10-06 176 瀏覽
同朋友仔聚會,揀食咩通常都會揀食放題,大家可以點自己鍾意食既野,自由度比較高Yoho分店值得一讚環境乾淨,而且地板唔會油立立👍🏻 座位幾舒服餐廳用Qr code自助落單,而出面自助區,有冷熱常溫飲品、前菜、凍海鮮、甜品、生果、小食等刺身方面,因為朋友唔太好刺身,所以只係每款叫少少,個人比較喜歡螺片刺身,好爽口👍🏻壽司方面,款式多而且細細件,可以試多唔同款式炸物必叫既芝麻雞翼、天婦羅、牛舌串燒都十分出色個人十分推薦金銀蒜蓉醬蒸扇貝扇貝好大粒,上面鋪滿蒜蓉,重口味之選🤭黃金醬燒開邊蝦開左邊食起上黎好方便,但因為好多醬,所以亦會比較膩甜品方面,試左榴槤雪條,味道十分重,要食🤭🤫

壽司方面,款式多而且細細件,可以試多唔同款式

炸物必叫既芝麻雞翼、天婦羅、牛舌串燒都十分出色

個人十分推薦

金銀蒜蓉醬蒸扇貝
扇貝好大粒,上面鋪滿蒜蓉,重口味之選🤭

黃金醬燒開邊蝦
開左邊食起上黎好方便,但因為好多醬,所以亦會比較膩

甜品方面,試左榴槤雪條,味道十分重,要食🤭🤫
2022-09-27 212 瀏覽
形點是元朗嘅大型購物商場, 各國美食區備, 為食客不同選擇。極尚大瀛喜主打日式放題, 食物款式多, 有刺身,壽司,天婦羅,燒物,還有生果飲品和雪糕雪條甜品等, 包羅萬有, 地方尚算闊落, 二維碼落單方便快捷。刺身款式很多很新鮮, 三文魚肥美, 肉質鮮甜而油脂豐富, 希靈魚爽脆味美, 油甘魚清爽得嚟又淡淡甘甜, 當然不會錯過。手握壽司也有一定水準, 壽司飯夠香滑而醋飯柔軟度控制得宜,米飯不會散掉。迷你海膽手卷和鮑魚仔手卷很得意, 紫菜卷也很爽脆。炸物有榴槤炸彈, 酥脆而充滿榴槤肉, 溫室南瓜天婦羅就更啱口味, 南瓜清甜蜜味。煮物中以豆漿豆腐鍋最為美味, 豆漿湯底香濃, 豆腐幼滑又有營養, 加上菇類等配料, 口感清新, 多吃也不覺肥膩, 好味道。加上冰凍飲品和雪糕雪條, 享受一頓豐富的放題晚餐。

迷你海膽手卷和鮑魚仔手卷很得意, 紫菜卷也很爽脆。

加上冰凍飲品和雪糕雪條, 享受一頓豐富的放題晚餐。
同男朋友慶祝紀念日Book左食放題🥰數數手指已經成2年幾無食過放題~胃容量無年輕既時候食到咁多野haha以前食放題一定係去旺角食依家住係大西北係元朗都食到放題好方便✨📍每位HKD288任食120分鐘清酒🍶梅酒🥃啤酒🍺椰青水🧉任飲QRcode落單好方便 佢地上菜都上到幾快🏃🏻同埋都無乜點漏單😗種類有刺身壽司串燒天婦羅同海鮮冷盤🤏🏻📍刺身拼盤嗌左三文魚甜蝦🦐赤蝦帆立貝油甘魚八爪魚🐙同赤貝全部都好新鮮 特別推薦係三文魚 赤蝦同赤貝~厚切三文魚 赤蝦都幾大條 赤貝爽口鮮甜✨碎冰夠凍 Keep到冰凍感🧊Encore左一轉都係咁食三文魚同赤蝦🤣📍壽司🍣全部水準都唔錯 同埋細細件可以試多幾款~欣賞佢舊飯都係細細粒 唔會食到好快飽左🤰🏻必嗌有火炙左口魚邊✔️火炙三文魚✔️帆立貝✔️📍炸物天婦羅無嗌到好多 因為要留肚食刺身😗紫心香芋波好煙韌 芋頭味幾濃~虎蝦天婦羅🍤炸漿好脆 食到蝦肉幾新鮮~兩款都係即叫即炸 上碟熱辣辣👌🏻📍煮物壽喜燒牛肉鍋🍲食到咁上下生冷野叫左兩款熱鍋暖下個胃~以為放題會hea既牛肉鍋 點知食落仲好食過部分單點既餐廳✨牛肉數量多而且幾嫩唔韌 配料有豆腐粉絲同雜菜📍燒物串燒特別推介金銀蒜蓉醬蒸
同男朋友慶祝紀念日Book左食放題🥰

QRcode落單好方便 佢地上菜都上到幾快🏃🏻
同埋都無乜點漏單😗種類有刺身壽司串燒天婦羅同海鮮冷盤🤏🏻

📍刺身拼盤
嗌左三文魚甜蝦🦐赤蝦帆立貝油甘魚八爪魚🐙同赤貝
全部都好新鮮 特別推薦係三文魚 赤蝦同赤貝~
厚切三文魚 赤蝦都幾大條 赤貝爽口鮮甜✨
碎冰夠凍 Keep到冰凍感🧊
Encore左一轉都係咁食三文魚同赤蝦🤣

📍壽司🍣
全部水準都唔錯 同埋細細件可以試多幾款~
欣賞佢舊飯都係細細粒 唔會食到好快飽左🤰🏻
必嗌有
火炙左口魚邊✔️
火炙三文魚✔️
帆立貝✔️

📍炸物天婦羅
無嗌到好多 因為要留肚食刺身😗
紫心香芋波好煙韌 芋頭味幾濃~
虎蝦天婦羅🍤炸漿好脆 食到蝦肉幾新鮮~
兩款都係即叫即炸 上碟熱辣辣👌🏻

📍煮物
壽喜燒牛肉鍋🍲
食到咁上下生冷野叫左兩款熱鍋暖下個胃~
以為放題會hea既牛肉鍋 點知食落仲好食過部分單點既餐廳✨

牛油燒翠玉瓜🥒✔️ 私心愛食菜 又係好多汁

📍自助區
有供應沙律🥗 生果🍉 炸物🍟雪糕🍦同甜品🍮
雪糕揀左dadolce有綠茶味🍵同咖啡味☕️
兩款個味都幾濃郁~
2022-09-21
食物質素進步了。。款式都多了😀👍🏻.沙律蝦👍🏻👍🏻👍🏻.......除了白色果杯味道麻麻地。。其他都唔錯😁👍🏻.出面仲有不同的雪糕拎,選擇都多~..有好多不同飲品,佢ge 美祿咖啡幾好飲wo 😋😋👍🏻
2022-09-12
2022-09-15 337 瀏覽
以前好鍾意呢間,上年食過一次,見好多野都偏咸,於是無再去食lu....於是呢次再比多次機會去試🤔🤔又進步返,無之前咁咸,同多左野揀~由其酸菜魚,好驚喜‼️😍😍👍🏻.網上book 好多時都full...今次下午時間食,見12 - 3pm....如果walk in 的話,最好11:30am去排,因為好快就好多人。。而walk in 就12:20 放人入去~.芝麻雞翼 + 炸鮮奶...饅魚芝士玉子🧀..燒翠玉瓜真係好正,好juicy 😋😋..羊架.牛乳豆腐鍋.酸菜魚好味wo...呢個有驚喜,做得好好‼️👍🏻👍🏻😁.醉鮑魚.迷你手卷。。粒鮑魚仔好得意🤩😁
於是呢次再比多次機會去試🤔🤔
芝麻雞翼 + 炸鮮奶

饅魚芝士玉子🧀

燒翠玉瓜真係好正,好juicy 😋😋

羊架

牛乳豆腐鍋

酸菜魚
好味wo...呢個有驚喜,做得好好‼️👍🏻👍🏻😁

醉鮑魚

迷你手卷。。粒鮑魚仔好得意🤩😁
2022-09-15 255 瀏覽
自從食過佢既分店👍🏻,就想試下佢其他分店係點😂,menu基本上一樣,係自助區唔同啲🤣有自家飲品,甜品都多款啲,環境方面,依間相比其他分店面積就會細小小,但座位都多同比較人氣🔥,性價比高,一定要預早訂位。--星期一至四:💵5:30-7:30 $248/位✨另收加一-💕 自助區前菜、炸物、熟食、海鮮、凍熱飲品、酒、咖啡機、甜品、自制雪糕🍦酒類:清酒、梅酒炸物:炸厚切薯條🍟同葡撻,薯條仲係茶餐廳個種曲薯條,有次撞正佢剛炸起,熱辣辣超香脆好正😍熟食:忌廉汁青口、橄欖四季豆、蟲草花膠雞湯、碗仔翅自家製飲品:玫瑰花茶,白桃烏龍茶,茶底都好清👍🏻-💕 炸物吉列炸蝦配蜜糖芥末醬:熱辣辣炸得好酥脆😍蝦肉肥美,配蜜糖芥末醬一流吉列炸奶卷:好香脆,奶味濃郁口感嫩滑😍

星期一至四:
💵5:30-7:30 $248/位
✨另收加一
💕 自助區

酒類:清酒、梅酒

熟食:忌廉汁青口、橄欖四季豆、蟲草花膠雞湯、碗仔翅

自家製飲品:玫瑰花茶,白桃烏龍茶,茶底都好清👍🏻

💕 炸物
吉列炸奶卷:好香脆,奶味濃郁口感嫩滑😍
2022-09-08
📍 #極尚大瀛喜日本料理 in Causeway BayJapanese (all-you-can-eat) Food: 💛💛💛💛 💛Décor: 💛💛💛💛🤍Service:💛💛💛💛💛Price Value: 💛💛💛💛💛Price Range per head:💰 $250-350Favourite:💖 grilled chicken wings ------------------------------✅ Located in Yoho Mall 1 ,takes around 1 minute walk from Yuen Long MTR station. Very convenient.✅ The menu offers a wide variety of delicious and mouthwatering Japanese food grilled meats, sashimi, sushi, dessert and hand roll etc✅ Seating is spacious. Lots of drinks and Ice cream to take from
📍 #極尚大瀛喜日本料理 in Causeway Bay
Japanese (all-you-can-eat)

Food: 💛💛💛💛 💛
Décor: 💛💛💛💛🤍
Service:💛💛💛💛💛
Price Value: 💛💛💛💛💛

✅ Seating is spacious. Lots of drinks and Ice cream to take from fridge and unlimited.
✅ All the sashimi and sushi were super fresh

✅ You can order by your phone, very convenient.
✅ Delicious food, worth the money for a all you can eat

✅ Booking ahead is very recommended.
✅ Fresh ingredients.

✅ Authentic and Excellent.

✅ Good value for money,ideal place for a quick meal

✅ Overall the food quality was outstanding for this price
✅Servers are also great and always efficient, happy and polite.

𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚙𝚜, 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚒𝚙𝚜 🐰

𝙻𝚒𝚙𝚜 𝚏𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 : @eatwithbunny_ ✨
2022-09-13
  • 刺身
2022-09-07 253 瀏覽
相隔一段時間今次又嚟訂咗食中午放題,由12:00-15:00pm 時間充足,今次任飲飲品種類比起以前更多選擇,而家點餐用QR code 已經可以非常方便,有少部分食物自助取的,例如:湯、前菜、甜品、飲品、糖、雪糕等等⋯刺身方面種類都多,而且質素方面完全對得住呢個價錢,壽司細細粒非常好可以試多啲,味道亦不錯,另外熟食味道也不錯👍🏻以呢個價錢CP值超高,而且店員收拾碗碟也很快,服務也不錯!
2022-09-07 207 瀏覽
極尚大瀛喜日本料理 元朗店🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈ADDRESS 📍元朗朗日路9號形點1期2001A舖價錢💰:$228/人午市(星期一至五)$238/人午市 (星期六日及假期)📞訂座熱線Contact📞3188-3337好味程度😋⭐️⭐️⭐️⭐️ 環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️好耐都未去過日本旅行,突然之間思鄉病發作,所以約咗屋企人黎yoho mall嚟食日本放題,每次經過都會見到門口大排長龍,今日終於有機會試吓啦❤️太興奮了餐廳選用左用QR Code 係手機點餐,非常之方便!我哋第一時間order左一盤既刺身拼盤,有🐟三文魚🐠油甘魚🐡帶子,甜蝦,虎蝦,吞拿魚,拖羅,赤貝,等等都有齊哂,仲要我哋叫咗幾多就俾足份量❣️師傅刀工亦都好好👍🏻每片刺身厚薄適中,同埋每件刺身都好鮮甜,新鮮呀💯壽司🍣第二最令我期待嘅就係呢度嘅火炙壽司,佢每一件嘅壽司同出面餐廳食嘅質素完全係一樣,所以我每次放題都會瘋狂點火炙左口魚壽司,點解我最特別推介?因為左口魚入口即溶嘅感覺😝絕對係難以形容!炸物/燒物炸物方面選擇都好多,有天婦羅,黃金蝦,炸榴槤球,炸鮮奶,種類真係多到數唔晒。最有驚喜每件炸物上到枱都係熱辣辣
極尚大瀛喜日本料理 元朗店
🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈
ADDRESS 📍
元朗朗日路9號形點1期2001A舖
價錢💰:
$228/人午市(星期一至五)
$238/人午市 (星期六日及假期)

📞訂座熱線Contact📞
3188-3337

好味程度😋⭐️⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️
服務⭐️⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️
回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️

餐廳選用左用QR Code 係手機點餐,非常之方便!

壽司🍣

炸物/燒物
脆卜卜!

飲品
飲品方面一個雪櫃擺滿晒唔同種類嘅飲品,不過令我覺得最有正既,佢係有清酒同椰青水提供比食客!

總括嚟講二百幾蚊午市放題3小時真係抵食到爛!大家有興趣真係要book枱試吓啦!
  • 刺身
  • 壽司
  • 天婦羅
2022-09-03 190 瀏覽
下星期六中秋節我同屋企人都怕人多等位每逢過節都會避開正日出街食飯媽媽最鍾意食放題 貪佢多選擇所以特登早一星期book左今日6:30.到咗餐廳既時候 準時可以安排入座人未齊 不過一樣要8:30交枱所以我哋都選擇入去坐住先.用QR code點餐 好方便刺身、壽司、小食、熱食、炸物、冷盤、主食咩都叫啲.食放題既重點係刺身!我地都叫左好多種類 樣樣都試吓先拎到過嚟仲係好凍 好夠冰 唔會熔左雪見到冰水三文魚、八爪魚、赤貝、赤蝦、甜蝦、虎蝦、帶子、海蜇三文魚切得算厚 有口感又冇筋 幾好食 encore左🙈帶子鮮甜 海蜇爽口 都係encore list入面可惜既係蝦類入口有啲腥 唔夠新鮮 有啲失望.迷你海膽手卷每個手卷上都有一舊海膽雖然冇乜味 唔腥又唔苦 飯量岩岩好唔會太多 放題質素算係咁.壽司及壽司塔火灸牛壽司、芒果三文魚壽司塔、鵝肝壽司塔比較出色 有創意又好味 媽媽都大讚好食.熱食方面都叫左雞粥、鮑汁花膠、醉花螺、炸蝦、天婦羅、榴槤炸彈正常野 都冇特別影相嚕.出面沙律吧都有水果、中華沙律、螺肉、泡菜、碗仔翅、甜品、雪糕、糖.特別想講一講蟲草花膠雞湯好夠熱 好足料 勁多蟲草花 亦都見到完整既花膠
下星期六中秋節
到咗餐廳既時候 準時可以安排入座
人未齊 不過一樣要8:30交枱
所以我哋都選擇入去坐住先
用QR code點餐 好方便
刺身壽司、小食、熱食、炸物、冷盤、主食咩都叫啲
放題既重點係刺身!
我地都叫左好多種類 樣樣都試吓先
拎到過嚟仲係好凍 好夠冰 唔會熔左雪見到冰水

三文魚、八爪魚、赤貝、赤蝦、甜蝦、虎蝦、帶子、海蜇
三文魚切得算厚 有口感又冇筋 幾好食 encore左🙈

壽司壽司

正常野 都冇特別影相嚕
特別想講一講蟲草花膠雞湯
蟲草花膠雞湯

好夠熱 好足料 勁多蟲草花 亦都見到完整既花膠 有少少咸 但冇乜油 ok既
食物質素唔差 除咗蝦刺身有啲失望
環境就正常 只係通道有啲窄 有客人企起身 基本上傳菜侍應已經行唔到 莫講話下欄車
衛生方面 屋企人發現到餐具有啲漬 經理都有即時更換
服務態度正常 上菜都快
整體黎講都ok既
2022-09-03
2022-08-24 4785 瀏覽
每次經過yoho ,都會見到極尚依度有好長長長長既人龍,通常都係一家大細次次都好爆,今日終於試到每個時間段有唔同價錢依度QR code 落單,有齊放題必有既刺身壽司火炙燒物串燒炸物天婦羅落完單出去行一圈睇下仲有咩食沙律生果依度都有,生果夠甜,做飯後果岩哂野飲選擇係極多,仲有清酒任飲最勁係好貼心甘準備埋暖飲!!女士們恩物❤️❤️❤️❤️當然都唔好忽略下面既雪條櫃🤣真係由前菜到甜品 保證食到夠本行完一圈,d 野食都黎到啦刺身夠新鮮又甜!!必試帆立貝北寄貝~~三文魚份量都唔錯,唔會極薄切連蝦都有兩種,赤海蝦同虎蝦選擇真係比出面放題多我地仲叫左幾款壽司手卷火炙三文魚真係上碟仲熱辣辣,三文魚油逼哂出黎好香池魚王壽司又係出面少見,味道夠甜飯量細細舊唔會食完飽左~龍蝦卷物好特別~龍蝦質地爽口彈牙,同平時食既卷物好唔同估唔到放題連海膽都有!!海膽口感質地都唔錯之後就開始食熟食啦~鮑魚花膠size 都唔細!花膠仲有勁多,連埋汁真係似出面食到既味道天婦羅炸蝦好好食!!勁脆,炸漿又唔厚蒜蓉扇貝唔駛講又係好香串燒類全部上碟都係好熱,翠玉瓜多汁菠蘿仲好甜芝麻雞翼好脆好香口,又夠味串燒類好推介係咪估唔到放題都有酸菜魚酸菜
次次都好爆,今日終於試到

每個時間段有唔同價錢
依度QR code 落單,有齊放題必有既
刺身壽司火炙燒物串燒炸物天婦羅

落完單出去行一圈睇下仲有咩食

沙律生果依度都有,生果夠甜,做飯後果岩哂

野飲選擇係極多,仲有清酒任飲
最勁係好貼心甘準備埋暖飲!!

女士們恩物❤️❤️❤️❤️
當然都唔好忽略下面既雪條櫃🤣
真係由前菜到甜品 保證食到夠本

行完一圈,d 野食都黎到啦

刺身

刺身夠新鮮又甜!!

必試帆立貝北寄貝~~
三文魚份量都唔錯,唔會極薄切
連蝦都有兩種,赤海蝦同虎蝦
選擇真係比出面放題

我地仲叫左幾款壽司手卷
火炙三文魚真係上碟仲熱辣辣,三文魚油逼哂出黎好香

池魚王壽司又係出面少見,味道夠甜
飯量細細舊唔會食完飽左~
龍蝦卷物好特別~龍蝦質地爽口彈牙,同平時食既卷物好唔同

估唔到放題連海膽都有!!
海膽口感質地都唔錯

之後就開始食熟食啦~

天婦羅炸蝦好好食!!勁脆,炸漿又唔厚
蒜蓉扇貝唔駛講又係好香

燒菠蘿,翠玉瓜

串燒類

全部上碟都係好熱,翠玉瓜多汁
菠蘿仲好甜
芝麻雞翼好脆好香口,又夠味
串燒類好推介

酸菜魚

係咪估唔到放題都有酸菜魚
酸菜味道偏酸,有少少辣
但魚質都幾滑
雞粥

雞粥有驚喜!!
入面有兩舊雞,雞味夠
而且粥好綿,好入味~~~

最後仲有大大個甜品

仲有乳酪同豆腐花添
牛奶布丁好好食!!!好重牛乳味~~

估唔到有埋夾糖

真係岩一家大細
性價比高
2022-08-23
2022-08-16 502 瀏覽
成人午市放題(星期一至五) $228左口魚邊火灸壽司、蒜香牛油大蝦壽司、牛油果煙三文魚多士、芝士鰻魚玉子燒、鵝肝壽司、鹽燒牛舌、黃金醬燒開邊蝦,金銀蒜蓉醬蒸扇貝、黃金蝦、日本油甘魚刺身、吞拿魚刺身、北海道帶子刺身、希靈魚刺身、珍寶赤海蝦刺身、俄羅斯甜蝦刺身、虎蝦刺身、蒜香極尚牛肉火灸壽、日本星鰻、吞拿魚刺身、北海道帶子刺身、希靈魚刺身、柚子油甘魚腩壽司、深海池魚王壽司、山葵漬劍魚腩壽司…如數家珍。中午未開門之前已經大排長龍,必須先訂位,中間已經放好甜品,飲品,湯品類,雪糕機,咖啡機。採用手機下單,無需等候侍應取紙,又快又方便亦都準確,上餐速度極快,欣賞員工會很快把食完的碟收走,騰出空間放食物,所有刺身都非常之新鮮特別推薦帶子和珍寶甜蝦,又肥又甜,吃了滿滿一盤,壽司亦都出色,特別推介海膽壽司和一些吐司🍞,精緻的小小一口,滿足了食慾就可以吃到不同款式。相比起以前放題增加了很多茶類還有清酒🍶,自家的玫瑰茶配上清酒就是別有風味的飲料🥤,放題葡撻也清得很快,是性價比高老少咸宜的放題。
成人午市放題(星期一至五) $228