2022-11-30
好耐冇食放題啦 見呢間成日都排長龍呢排清假 我可以平日去食午市成人都只係$228一位真係性價比高🥰食到超飽.QR Code落單 快捷又方便食物款式有好多,刺身,壽司,一品料理,煮物,炸物....自助區食物,有沙律 前菜,熱食,甜品,雪糕,盒裝支裝飲品,即沖熱飲....🔸刺身新鮮 完全唔hea 而且個擺盤真係打卡一流 仲有乾冰做出煙霧效果 encore左幾round😆🔸花膠鮑魚都可以任食 仲有乳鴿(要叫4先有全隻!!) 超特別呢 平時去酒樓最喜歡吃 🔸壽司係一隻手指份量 十分可愛 正常放題唔會想食飯🤣但呢個size我可以🤭🔸自助區食物都好多款 有湯同糖水, 迷你小葡撻 迷你朱古力撻 迷你布朗尼 呢幾款都是不錯🔸飲品有好多 唔同既冷熱 盒裝支裝飲品 仲有自家冷泡茶同埋即沖咖啡 奶茶 朱古力選擇實在太多 每樣都叫一叫 其實已經飽左~而且係有3小時 仲可以慢慢消化完又再食😂環境都坐得幾舒適 超滿足呢~ .📍極尚大瀛喜日本料理📌元朗朗日路9號形點1期2樓2001A舖
呢排清假 我可以平日去食午市成人都只係$228一位
真係性價比高🥰食到超飽
QR Code落單 快捷又方便
食物款式有好多,刺身,壽司,一品料理,煮物,炸物....
選擇實在太多 每樣都叫一叫 其實已經飽左~
而且係有3小時 仲可以慢慢消化完又再食😂
環境都坐得幾舒適 超滿足呢~
📍極尚大瀛喜日本料理
📌元朗朗日路9號形點1期2樓2001A舖