又想打邊爐,又想食燒肉,校長燒肉一次過滿足我兩個願望。校長燒肉日韓料理成人只係$198,小童$118(另加一服務費)就可以任食刺身、火鍋、韓燒,超值之選。餐廳全部以自助形式,自助區有多款食物,有炸物、熟食、中式點心、火鍋韓燒配料、刺身、壽司、前菜、甜品、飲品區,超多食可以選擇,而且擺放整齊,乾淨企理。飲品區好貼心,除左有凍櫃之外,仲有室溫區飲品,岩晒我唔飲凍飲既人,除左紙包飲品,啤酒、清酒、梅酒、自家茶,另外仲有一個區域,擺放不不同功效的花茶區,多達18款,可以跟據個人喜好配搭自己喜愛的花茶,而且可以解解膩,花茶區都係一個不錯的選擇。一邊打邊爐一邊食火鍋,好玩又好食以到既肉類全部都醃得好入味,又不會過鹹。另外刺身新鮮,隻蝦超大隻。炸物都仲係熱辣辣,脆卜卜。甜品款式都有好多款,有自家製奶凍,啫喱等等,奶凍都有好多味選擇,最後食埋甜品真係飽到上心口。
又想打邊爐,又想食燒肉,校長燒肉一次過滿足我兩個願望。

校長燒肉日韓料理成人只係$198,小童$118(另加一服務費)就可以任食刺身火鍋、韓燒,超值之選。

餐廳全部以自助形式,自助區有多款食物,有炸物、熟食、中式點心、火鍋韓燒配料、刺身壽司、前菜、甜品、飲品區,超多食可以選擇,而且擺放整齊,乾淨企理。

一邊打邊爐一邊食火鍋,好玩又好食

2023-07-03 34 瀏覽
-🥩校長燒肉日韓料理 📍大埔安泰路1號大埔廣場地下及1樓全層晚市燒烤自助餐 $524/2人任食韓式放題😍😍推薦必食韓式魚柳,十分濃味!有啲泡菜味🤣岩曬重口味嘅朋友仔食✨而且好滑身!再有熟食、冷盤、壽司🍣供應岩曬唔同嘅人需求🤏🏻幾中意食泡菜雞扒,夠入味🤓雞翼就普通,而且好耐先熟🫢唔餓得嘅要等好耐先食得~燒多春魚幾特別,爆曬春嘅feel又脆脆地 正😳燒完牛肉點啲蛋汁再汁燒汁 好食😝飲品有幾多款選擇,就算有選擇困難都唔怕甜品方面推介自助唧雪糕機,幾好玩😆✨而且今次食到哈密瓜味幾香甜,沙冰咁嘅feel🍧食到飽一飽可以去自助沖茶☕️陳皮、柑桔、苦瓜茶等等都唔易係出而飲到~可以👻9:00pm後入座仲有平啲添😳岩曬夜鬼去食😝🕰️營業時間星期一至日 11:00-16:00 / 17:00-23:00公眾假期 11:00-16:00 / 17:00-23:00公眾假期前夕 11:00-16:00 / 17:00-23:00#校長燒肉日韓料理 #大埔#韓燒#魚柳#燒牛 #任食放題燒肉 #烤肉#美食推薦
🥩校長燒肉日韓料理
📍大埔安泰路1號大埔廣場地下及1樓全層
晚市燒烤自助餐 $524/2人
任食韓式放題😍😍
推薦必食韓式魚柳,十分濃味!
有啲泡菜味🤣
岩曬重口味嘅朋友仔食✨而且好滑身!
再有熟食、冷盤、壽司🍣供應
岩曬唔同嘅人需求🤏🏻
幾中意食泡菜雞扒,夠入味🤓
雞翼就普通,而且好耐先熟🫢唔餓得嘅要等好耐先食得~

燒多春魚幾特別,爆曬春嘅feel又脆脆地 正😳
燒完牛肉點啲蛋汁再汁燒汁 好食😝

飲品有幾多款選擇,就算有選擇困難都唔怕
甜品方面推介自助唧雪糕機,幾好玩😆✨
而且今次食到哈密瓜味幾香甜,沙冰咁嘅feel🍧
食到飽一飽可以去自助沖茶☕️
陳皮、柑桔、苦瓜茶等等都唔易係出而飲到~可以

👻9:00pm後入座仲有平啲添😳岩曬夜鬼去食😝
🕰️營業時間
#校長燒肉日韓料理 #大埔
#韓燒#魚柳#燒牛 #任食放題燒肉
#烤肉#美食推薦
2023-07-02 33 瀏覽
香港大埔校長燒無論是牛肉、豬肉還是雞肉,款式種類非常之多. 味道亦有好多選擇👍韓式台式港式. 你諗到嘅都會有。除咗燒烤之外亦都有好多唔同嘅種類可以試到. 刺身好受歡迎. 店員絕不吝嗇分量好足夠. 全部都係厚切. 味道鮮甜火鍋就最方便. 最啱一路燒烤一路火鍋甜品雪糕嘅選擇都非常之多. 滿足曬所有人唔同嘅胃口仲有好多唔同嘅熟食/中式點心/前菜/炸物等等服務亦都非常之好店員會留意住客人既燒烤爐. 迅速就會幫手換燒烤紙. 如果您有什麼特殊的要求,他們也會滿足需要。依度價格非常實惠. 百幾蚊就可以有咁多唔同嘅美食,抵呀

火鍋就最方便. 最啱一路燒烤一路火鍋

甜品雪糕嘅選擇都非常之多. 滿足曬所有人唔同嘅胃口

仲有好多唔同嘅熟食/中式點心/前菜/炸物等等

依度價格非常實惠. 百幾蚊就可以有咁多唔同嘅美食,抵呀

2023-06-28 33 瀏覽
晚市兩百蚊就食到120分鐘燒肉同火鍋雙重放題啦老闆真係Iron Man超級粉絲 餐廳內擺放幾隻1:1模型食物種類超豐富 好適合一家大細去食大餐🥠餐前美點 炸物有薯格 蝦片香蕉 魷魚圈 脆卜卜啱晒小朋友 想健康啲可以夾沙律🍣壽司刺身三文魚壽司 花之戀 各式各樣卷物 唔想食舊飯有八爪魚 吞拿魚 三文魚 帆立貝刺身等等🍲火鍋湯底拎住個鴛鴦鍋仔自由斟湯底 共三款口味:日式清湯 豬骨湯 壽喜燒揀後兩款濃湯 淥溫室蔬菜 炸腐皮 波波生根更加吸味🍗燒烤配料雞牛豬肉配搭中西日韓惹味醃料 一口牛 一口豚 黑椒牛扒 咖喱雞扒 祕製叉燒都唔錯🍚中式薈萃除咗家常小菜 海鮮小炒 白飯任裝 估唔到有馬拉盞 蟲草花燒賣 蓮蓉包食飽燒肉諗住飲碗海底椰子雞湯潤下 太搶手無晒啦 🧃飲品區冷熱室溫汽水茶飲啤酒清酒梅酒齊全 仲特設有自助養生熱花茶區 當然試下校長自家製冷泡茶解膩 🍦甜品區色彩繽紛布甸加自選配料 豆花 啫喱同蛋糕竟然有抹茶脆皮珍珠奶茶雪條 消暑冰菠蘿冰西瓜呀

晚市兩百蚊就食到120分鐘燒肉同火鍋雙重放題

🍦甜品
色彩繽紛布甸加自選配料 豆花 啫喱同蛋糕
竟然有抹茶脆皮珍珠奶茶雪條 消暑冰菠蘿冰西瓜呀

2023-06-25 39 瀏覽
這間大埔廣場的校長燒肉很特別!嘩!有好多Iron Man!🥰 還有隻Mickey mouse😍,真是打卡的好地方!!這裏有很多不同的美食,我最喜愛BBQ,有很多不同醃製方式的食物選擇,又可以選擇BBQ、又可以選擇打邊爐,還有已經煮熟的食物;還有甜品、壽司、刺身等等….. 。飲品方面;有凍飲、熱飲和有室溫飲品,適合各種需要的我們選擇。還有軟雪糕可以自己弄,有趣有趣!👍🏻如果喺OpenRice買卷會比walk in 便宜呢!😍😍😍😋
這裏有很多不同的美食,我最喜愛BBQ,有很多不同醃製方式的食物選擇,又可以選擇BBQ、又可以選擇打邊爐,還有已經煮熟的食物;還有甜品壽司刺身等等….. 。飲品方面;有凍飲、熱飲和有室溫飲品,適合各種需要的我們選擇。還有軟雪糕可以自己弄,有趣有趣!👍🏻
2023-06-15
大埔呢間校長燒肉真係超級抵食😋,鍾意食自助餐放題嘅話,黎呢度就啱曬啦。 晚市兩個鐘都係200蚊都唔使💰,就可以任食刺身、燒肉同火鍋。而且餐廳位置比較寬闊,有好多梳化位,坐得舒服過大部分嘅日式放題店。 ❤飲品: 必試自助花茶區🌼飲品嘅選擇好多☕,除咗一般罐裝紙包裝飲品之外,仲有啤酒、清酒、梅酒。另外最特別嘅係自助花茶區🌷🌸, 有香片、普洱、玫瑰、洛神花、蒲公英、紅棗、山楂、陳皮等等,大概二十種配料,每一樣配料有寫明相關嘅功效 ,可以根據自己喜好配搭。 ❤刺身壽司刺身種類好齊全,有三文魚、吞拿魚、希靈魚、螺片同赤蝦, 好新鮮,肉質鮮甜肥美 。另外,手握壽司🍣就有玉子、腐皮、三文魚、蟹柳、螺片等等。 ❤沙律小食沙律吧方面,有整好咗嘅蘋果沙律🥗,亦都有自己配搭嘅選擇,車厘茄、粟米、青瓜、菠蘿粒等等,可以自己加唔同嘅醬料。 小食方面,中港日韓式都齊曬🥘🍗,凍盤包括螺肉、中華沙律、酸薑、韓式泡菜、涼拌木耳等等,非常之開胃。 熱食方面有日式蒸蛋、碗仔翅、籠仔蒸品(馬拉盞、雞包仔、蟲草花燒賣)、炸香蕉薯格、炸雞塊、炸洋蔥圈等等, 小朋友一定好鍾意🤗。 ❤火鍋燒烤料火鍋同燒烤配料區非常之壯觀🤩,一眼望落

❤飲品: 必試自助花茶區🌼

刺身壽司

❤沙律小食

火鍋燒烤料
火鍋同燒烤配料區非常之壯觀🤩,一眼望落去應該有大概100款肉類、丸類同蔬菜類配料。 肉類方面🥩,自己最鐘意嘅就係肥牛片同埋豬腩肉片,肥牛片攞嚟 整shabushabu好薄好好味,豬腩肉片燒烤之後非常之香脆😋。
火鍋湯底都有三款🍲,有日式豬骨湯、日式清湯同埋壽喜燒湯底。個鍋仲係雙拼嘅添,可以試多啲唔同口味。

❤中式料理
好似酒店自助餐廳咁,仲會有中菜自助區🥣,大概十款菜式左右,有炆牛腩、涼瓜炒蛋、韭菜炒牛肉、炒青菜、蟲草花蒸雞等等。

甜品
最後甜品櫃都有兩個,一啲都唔hea😍。我覺得最有特色嘅就係有唔同口味嘅自家製奶凍🍮,包括木瓜、草莓、香芋同埋港式奶茶口味,我就最鍾意木瓜口味,比較香甜,仲可以自己加椰果粒🥥同埋水蜜桃粒🍑。

總括嚟講,呢間餐廳性價比超高, 好易食回本😝,食物有質素而且種類多,係家庭朋友聚會嘅一個唔錯嘅選擇👍。
2023-06-17
餐廳門口已經有大大隻𝙄𝙧𝙤𝙣 𝙈𝙖𝙣 一路行上去見到好多模型 好岩打卡 店內座位夠哂闊落 坐得好舒服🔺全包套餐 $258/人 須加一出面既自助區劃分得好清晰同分明所以好易搵到自己想拎既野食熟食區有炸物 中式小炒 仲有中式燉湯點心類有小籠包 茶碗蒸 碗仔翅壽司魚生區有刺身 壽司款式都幾多刺身都蠻新鮮 赤蝦 帶子 三文魚我地都有再拎 烤肉區 肉類選擇唔少 雞軟骨 雞翼 叉燒調味都做得唔錯 出面仲有自助調味料區可以加燒肉汁 蒜蓉 唔怕唔夠味三文魚骨同雞腎都好惹味除咗燒肉 仲可以打邊爐🍲可以拎個小火鍋 加入自己想要既湯底有清湯 壽喜燒湯同日式豬骨湯 (最正係可以鴛鴦鍋.ᐟ.ᐟ)不過火鍋既配料唔多 主要以蔬菜為主 亦可以放肥牛飲品櫃入面有唔少飲品款式 有自家製茶飲 汽水 仲有啤酒甜品既選擇有好多 除咗布丁 小蛋糕之外仲有大大個雪糕櫃 超多特別口味雪糕 仲有西瓜冰 菠蘿冰同雀巢檸檬茶冰 忍唔住兩個人都食咗三四款 店員都幾貼心 會定時定候幫手換燒烤爐紙 抵讚😚
餐廳門口已經有大大隻𝙄𝙧𝙤𝙣 𝙈𝙖𝙣

三文魚骨同雞腎都好惹味

除咗燒肉 仲可以打邊爐🍲
可以拎個小火鍋
加入自己想要既湯底
有清湯 壽喜燒湯同日式豬骨湯 (最正係可以鴛鴦鍋.ᐟ.ᐟ)
不過火鍋既配料唔多 主要以蔬菜為主 亦可以放肥牛

飲品櫃入面有唔少飲品款式 有自家製茶飲 汽水 仲有啤酒
甜品既選擇有好多
除咗布丁 小蛋糕之外
2023-06-15 40 瀏覽
餐廳位於大埔鄰近巴士站方便又快捷,主打就是火鍋燒烤放題。放題食材豐富,食材種類非常豐富,有很多選擇。肉類、海鮮類、蔬菜類都有,品質也不錯。一個價錢就能享受到各地美食。加上火鍋湯底的口味多樣化,有辣的、甜的等等,滿足不同人的口味需求。調味料也很多,按喜好加入,成自己的口味。環境方面空氣清新,抽風裝置充足,空氣流通,不會很悶熱,加上定期清潔,環境整潔。最重要價格實惠:性價比高,感覺物超所值。吃不停的大胃王在這裏定必吃到飽。
餐廳位於大埔鄰近巴士站方便又快捷,主打就是火鍋燒烤放題

最重要價格實惠:性價比高,感覺物超所值。

吃不停的大胃王在這裏定必吃到飽。

荃灣好出名既校長燒肉,大埔都已經有分店喇😍😍位置係大埔廣場,星期六晚食,一定要提前訂位,我地食19:15,基本都全場滿座👍我地揀既係全包套餐,星期六$258/位另加一,兩小時任飲任食連刺身、火鍋燒肉等等,全場任吃!大埔分店地方唔算大,但食物款式亦唔少,一排飲品柜,有自家製冷泡茶,又有清酒梅酒,又有熱飲花茶等。甜品有雪糕雪條、涼粉、啫喱等等!款式都唔少,能得利果汁條、椰子雪條都好好食,重有冰菠蘿冰西瓜有即食熟食,又有日式料理,壽司款式亦都唔少!肉類同火鍋配料區都有好多款,人多但都keep到好乾淨,不停有人refill同清潔👍整體人均$300唔洗,嘢食又好多選擇,味道又唔錯,性價比高!
荃灣好出名既校長燒肉,大埔都已經有分店喇😍😍

我地揀既係全包套餐,星期六$258/位另加一,兩小時任飲任食連刺身火鍋燒肉等等,全場任吃!

甜品有雪糕雪條、涼粉、啫喱等等!

有即食熟食,又有日式料理,壽司款式亦都唔少!

2023-06-09 1182 瀏覽
大埔都好多嘢食,今日好想食放題,位於大埔廣場嘅《校長燒肉》是一個好選擇。朋友是地膽,呢間抵食又好食,仲要係勁多款式,相信唔係每個人一次可以試曬。沿途行入去餐廳門口會見到一些人咁高的模型公仔,打卡好位,店內大部分都係卡位,地方寬敞,坐得舒適。餐廳每部分都劃分得好清楚,飲品有大凍櫃,也有門口靠左嘅室溫飲品。熟食區有幾款炸物,也有多款中式小炒, 仲有小籠包、茶碗蒸、碗仔翅等點心,大人細路都啱食,心急肚餓嘅可以食住先。對面嘅壽司魚生區都好受歡迎,時不時會出新款壽司,魚生選擇都有五六款,有我喜愛嘅希靈魚。行到最入是烤肉區,肉類選擇應有盡有,最喜歡有幾款味嘅雞軟骨,呢個容易烤熟,可以快啲有得食,雞軟骨嘅鈣質好有益,雞翼都醃得好好入味,大家不妨試烤叉燒,辣牛肉片等等,燒烤區仲有兩款魚柳我都好喜歡,多春魚秋刀魚也容易燒,不得不提,餐廳採用牛油紙舖上鐵板,食物不易烤燶,燒到中途如果真係有需要店員可以幫忙更換牛油紙,不用次次更換鐵板,安全又方便,好貼心。最欣賞係仲有個小型火鍋,幾款湯底任你揀,仲有鴛鴦鍋選擇添,蔬菜用火鍋形式煮熟都比較健康,當然你都可以加幾塊肥牛做壽喜燒。甜品都未能一次過試曬,雜果布丁櫃我

沿途行入去餐廳門口會見到一些人咁高的模型公仔,打卡好位,
店內大部分都係卡位,地方寬敞,坐得舒適。
熟食區有幾款炸物,
行到最入是烤肉區,肉類選擇應有盡有,
雞翼都醃得好好入味,大家不妨試烤叉燒,辣牛肉片等等,
最欣賞係仲有個小型火鍋,幾款湯底任你揀,仲有鴛鴦鍋選擇添,
甜品都未能一次過試曬,雜果布丁櫃我喜歡奶茶味,竽頭紅豆西米露也不錯,雪糕雪條櫃都有多款選擇。
食到飽飽有個花茶區,沖壺茶清清熱。
2023-06-06
趁假期上個星期同屋企人去咗呢間性價比高嘅‼️校長燒肉食晚市放題🥰店內以自助形式😍除咗有熟食區、壽司刺身區、燒肉區、飲品區同甜品區之外仲有火鍋配料區😜客人可以自選單鍋/鴛鴦鍋湯底🍲食物款式多元化🥰 淨係肉類都有三十多款😋我特別鍾意佢嘅香辣牛肉、金沙骨、秘製叉燒同韓風辣雞扒🥰 大部份肉類都已經醃製調味好‼️燒起嚟夠晒香口惹味🤭🤭🍣刺身區就主打:三文魚、赤蝦、希靈魚、吞拿魚、劍魚腩、八爪魚等旁邊嘅壽司卷物款式都好多😍🍤熟食方面有蒸魚、蒸雞、炒蜆、炸物、茶碗蒸🤭就連點心都有最後緊係唔少得要食甜品啦😍😍雪糕雪條仲好多選擇添😍😍最鍾意個款😍黑糖珍珠麻薯雪糕同西瓜冰🍉食完咁多燒肉食番塊西瓜冰真係透心涼🤭🤭🤭一邊食一邊都見好多一家帶埋小朋友去食🤭🤭🤭非常開心聽員工講如果滿四位或以上一齊食,仲送🥩安格斯牛扒一份添😍😍

燒起嚟夠晒香口惹味🤭🤭

旁邊嘅壽司卷物款式都好多😍

🍤熟食方面有蒸魚、蒸雞、炒蜆、炸物、茶碗蒸🤭就連點心都有

最後緊係唔少得要食甜品啦😍😍

一邊食一邊都見好多一家帶埋小朋友去食🤭🤭🤭非常開心
聽員工講如果滿四位或以上一齊食,仲送🥩安格斯牛扒一份添😍😍
2023-06-04 41 瀏覽
校長燒肉日韓料理 - 大埔今日放工同媽媽喺屋企樓下食燒肉 其實校長燒肉我哋都食過好幾次 貪佢選擇多 有齊沙律/燒肉/火鍋/熱食/炸物/刺身/壽司/甜品涼食除咗有沙律之外 有媽媽最鍾意食嘅凍青口同凍蝦 而且青口幾鮮甜 媽媽食左廿幾隻 滿足哂佢青口癮燒肉嚟講我最鍾意食佢嘅金沙骨/辣雞翼同埋麻辣牛肉片 雖然醃味都係差唔多 但係醃得好味另外唔使擔心燒肉只得肉食 呢到仲提供蕃薯仔/瓜類/雞髀菇/菠蘿等等既蔬果可以燒 特推燒菠蘿解膩熱食已經有煮好咗嘅金銀蛋莧菜 咕嚕肉以及炸物等等 刺身我哋尤其鍾意食佢嘅牡丹蝦 超大隻厚肉 而且值得一讚嘅係呢度嘅壽司好多選擇 而且味道都真係好唔錯 媲美出面嘅壽司店質素而飲品呢度除咗有一般紙包/罐裝飲品同埋自製茶類之外 亦有啤酒任飲 亦有大量甜品選擇餐廳名稱:校長燒肉日韓料理地址:大埔廣場地下及1樓全層#相機食先 #手機食先 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk #大埔 #燒肉放題 #校長燒肉
校長燒肉日韓料理 - 大埔

熱食已經有煮好咗嘅金銀蛋莧菜 咕嚕肉以及炸物等等

餐廳名稱:校長燒肉日韓料理
地址:大埔廣場地下及1樓全層

2023-06-04 990 瀏覽
位於大埔校長燒肉 • 任飲任食日韓放題,主打壽司🍣、打邊爐🍲、鐵板燒、熟食、炸物🍤、點心、湯品及甜品🍮可以一次食過夠本,絕對適合大人小朋友一家人👨‍👩‍👧‍👦聚會👍🏿餐廳內裝修簡潔明亮,焦點有很多Iron Man模型大大小小都有,而且還有高達模型,看來老闆應該是個模型收藏家😎我們兩人開始先燒肉類🍖為主,全部燒肉已用醬料醃好,雞腎入口彈牙,雞軟骨卜卜脆,最值得推介一口牛及雞翼,有多款口味任君選擇😉而且職員換鐵板速度快,絕對不用擔心燒焦😚之後再燒第二輪就以蔬菜類為主,翠玉瓜厚切好大塊,熟了好多瓜汁爽口,燒烤首選,粟米🌽雜菌沾上溶化的牛油🧈簡直是絕配😍另外我喜歡吃茶碗蒸及碗仔翅💕,其實味道👅跟平常吃到不大分別,但勝在任食可以食到滿足為止,開心仔🥳湯品🥣人蔘雞湯好足料,人蔘味香濃雞腳好入味有種住家湯感覺🤤當然要飲返幾碗,仲有南瓜雪耳糖水,可以食到無窮無盡雪耳非常養顏😜總括而言,校長燒肉食物🥘飲品🍸種類繁多,基本上食多幾次都不會厭😂,而且性價比高適合一家大細👨‍👩‍👧‍👦

飲品區

• 雪耳木瓜糖水
  • 雞翼
  • 茶碗蒸
  • 碗仔翅
燒肉放題通常主要係食燒肉,食到一半已經好飽好濟,呢間好多分店嘅校長燒肉當然燒肉質素高,另外仲有刺身壽司、小食、甜品,好多元化好滿足唔怕悶🥰🌟燒肉餐廳會鋪一張牛油紙喺燒烤爐,我哋一路食一路傾都唔怕癡底。大部份肉既醃好左,最愛燒多春魚,大大條好多春,燒到外面脆裡面燒汁超正😋🌟刺身壽司三文魚刺身好肥美,任拎唔嬲,燒燒下肉食D凍野勁爽🤣 壽司有軍艦同卷物,款式極多,仲refill得好快添🌟小食最欣賞佢連點心都有,蝦肉燒賣拍得住酒樓水準。另外仲有好多炸物,麥樂雞同炸蝦片勁邪惡🤤🌟甜品盒裝山水豆腐花係我童年回憶😍 滑嘟嘟透心涼,仲有多款雪糕雪條,推介冰菠蘿❤️

🌟燒肉

🌟刺身壽司

🌟小食

🌟甜品
2023-05-18
2023-05-25 56 瀏覽
校長燒肉日韓料理 (大埔廣場) 🌟燒肉x 火鍋 雙重放題🌟有得燒肉又可以打邊爐,一次過滿足哂22️⃣個願望‼️呢度D食材真係好多款,有成過百款食品;飲品方面仲誇,有3個大區放左唔同類別既飲品~最驚喜係有美顏養生花茶區,食緊燒肉都可以養生😍~~自己調左個檸檬🍋話梅、紅棗茶,酸酸味味🫖,食慾大振😂~除左野食多款式之外,裝修都值得留意。通道樓梯擺左幾個漫畫FIGURE,小朋友黎都唔會覺得悶,大人就可以盡情食野🤣🤣#香港生活 #香港探店 #放題 #烤肉 #香港旅遊攻略 #美食 #我的美食日記 #美食日常
校長燒肉日韓料理 (大埔廣場)
🌟燒肉x 火鍋 雙重放題🌟

有得燒肉又可以打邊爐,一次過滿足哂22️⃣個願望‼️

最驚喜係有美顏養生花茶區,食緊燒肉都可以養生😍~~
自己調左個檸檬🍋話梅、紅棗茶,酸酸味味🫖,食慾大振😂~