2023-02-04 79 瀏覽
🔹️校長燒肉日韓料理🔹️對元朗人而言聽到校長燒肉呢個名絕對唔陌生😆甚至好多人已經光顧過好幾次,校長燒肉性格比高,晚市放題七點繁忙時段大約每人$260-$270,以家仲做緊限時推廣,每四人同行一人免費,難怪咁多一家大細去開心聚會啦👍 校長店舖環境都好寬闊無乜壓迫感,坐得舒服,過百款食品及飲品任君選擇校長放題係主打燒肉,多種肉款多不勝數,海鮮種類亦繁多,我喜歡佢地既魚類,分別有三文魚鮫,肉質富彈性,油脂豐富。多春魚煎至兩面脆口,肉嫩有彈性,還有鯖魚及秋刀魚大家可一嘗。而魷魚同墨魚都好新鮮唔腥,肉類都有預先醃制好,不用加太多調味料已經好好味店內還有大家都喜歡既刺身區、壽司區、炸物區、點心區及邊爐區,真係多到唔知食邊樣好,心思思想每樣都試小小,特別係邊爐區,可以選配湯底,打個邊爐暖下我個胃😊不得不讚,店舖竟然有個花茶區,可以自己調配岩自己口味既茶飲,暖胃解膩之餘,亦有助身心健康😉推薦大家一試🤤有優惠只要scan店舖提供既QRCode,跟步驟完成任務就可以獲得海鮮拼盤一份啦,店員都好有禮貌咁講解又點少得飯後甜品呢🤤
🔹️校長燒肉日韓料理🔹️

又點少得飯後甜品呢🤤
2023-01-31 68 瀏覽
光顧間晚上九時半, 成人價加埋一$196位,任飲任食兩個鐘,這晚我同老公食到捧住個肚走,食咗好多嘢,好滿足!一入到餐廳一條長長帶走廊,左右兩邊都放滿咗自助美食,生嘅 熟嘅 鹹嘅 甜嘅 樣樣齊。 感覺食自助餐差唔多,不過這裏有埋韓燒及火鍋提供,選擇更多樣化。不得不提,餐廳仲有提供日式料理,有我最鍾意食嘅刺身同壽司,刺身每次只可以拎三款, 最令我驚喜嘅係佢隻刺身蝦好大隻,啖啖肉,味道好鮮甜。海鮮類有凍蝦提供,凍蝦算高質,起碼肉質是彈牙的,吃得太飽太濟,亦都可以攞啲沙律菜拌燒肉,清清腸胃,去除油膩感。韓國及日式前菜,個人很喜歡韓國泡菜配燒肉一起吃,另外還有日式螺肉/涼拌蓮藕,整體味道都好正宗。50款以上各式牛肉、豚肉、雞肉、魚類、火鍋丸類及蔬菜類。 每種食材都可以因應個人口味選擇燒烤吃法或打邊爐亦可,部分肉類已經醃製調味好,相當入味,而且口味選擇都幾多樣化,好似雞翼咁 有辣有唔辣任君選擇。無論是韓燒或是火鍋食材種類非常多,雖然係放題,但係食物質素一點也不馬虎,就好似要嚟打邊爐嘅肥牛咁,熟半肥瘦,色澤紅潤,一睇就知好新鮮。一張枱有齊韓燒爐及電磁爐,可以一次過滿足韓燒及火鍋嘅慾望。 雖然今餐全晚

不得不提,餐廳仲有提供日式料理,有我最鍾意食嘅刺身壽司刺身每次只可以拎三款, 最令我驚喜嘅係佢隻刺身蝦好大隻,啖啖肉,味道好鮮甜。

一張枱有齊韓燒爐及電磁爐,可以一次過滿足韓燒及火鍋嘅慾望。 雖然今餐全晚都好忙,又要望住燒,又望住食,但係真係好滿足。

燒五花腩超好食,肥瘦均稱梅花間竹,燒到表層有少少焦脆效果非常香口 ,肉質有咬,而且非常juicy。

最後一定要留肚食甜品,餐廳除咗有提供自家製甜品之外亦都有現成嘅雪糕雪條提供,個人好喜歡自家製啫喱,煙韌有咬口,有多款口味提供,味道又唔會太甜。
2023-01-28 1117 瀏覽
由於搬離元朗,相隔一年多, 先有機會同同事再次幫襯呢一間《校長燒肉》, 慶幸喺疫情期間都頂得住, 可以繼續食到價廉物美嘅放題。校長燒肉除咗有燒肉放題之外, 仲有埋火鍋放題, 雖然並唔係乜嘢貴價材料, 但係已經過價錢可以任飲任食, 真係認真超值。燒肉嘅材料款式都算多, 豬、牛、雞、魚、丸, 基本嘅燒肉款式都一定搵到。我最鍾意蜜汁金沙骨,肥瘦適中,而且醃得唔錯, 燒到金黃色好香口。豚肉片都唔錯, 帶點五花, 燒起來油脂逼出, 點埋韓式嘅醬油, 油香十足,佐酒一流。另外燒粟米同埋燒金茹都幾過癮, 用錫紙兜裝住, 入邊有埋牛油, 簡單成為牛油粟米同金菇。另外呢度嘅刺身都ok新鮮, 三文魚、甜蝦、八爪魚等。 配埋任飲嘅清酒同梅酒, 同朋友一邊食一邊傾下偈, 相當唔錯。飲咗酒又想有啲暖嘅嘢落肚, 打邊爐就最啱喇。呢度嘅枱可以一枱兩食, 鍾意打邊爐又得, 鍾意燒肉又得, 隨你鍾意, 任君選擇。蔬菜區有唔少選擇, 輕易拼出一個健康嘅蔬菜底火鍋, 喺食肉嘅同時, 都要注意埋健康至得。至於甜品方面都有十幾款, 香芋牛奶凍同埋炸香蕉糕幾特別。 滑捋捋嘅牛奶凍滲出香芋嘅香氣。 另外炸香蕉糕外脆內軟, 咬落軟軟

飲咗酒又想有啲暖嘅嘢落肚, 打邊爐就最啱喇。

至於甜品方面都有十幾款, 香芋牛奶凍同埋炸香蕉糕幾特別。 滑捋捋嘅牛奶凍滲出香芋嘅香氣。 另外炸香蕉糕外脆內軟, 咬落軟軟糯糯, 又有香蕉味, 都幾唔錯。

我哋食嘅係晚市早埸時段, 五點鐘入座, 每人200蚊有找, 真係非常之抵食。 希望疫情過後,食肆可以重新振作!

2023-01-27 75 瀏覽
呢間燒肉店人生已經食超過十次\(^o^)/由佢細鋪搬大鋪,愈開愈多分店變左大鋪之後食款式仲多過以前🤭食物款式係有超多款佢地係全自助區好似食緊自助餐甘🤣佢地有炸物小食,點心,醃製的雞牛豬肉,海鮮🦞壽司,刺身🍣佢地仲有一張🌟級燒烤仲可以任點海鮮,有羊架,蜆,蝦,蠔有幾款特飲,同順滑嘉士伯🍻首先可以食左燒肉先佢地會免費提供牛油紙完全吾洗擔心自己燒得吾好會痴底最推薦係牛仔骨牛肉吾會太瘦,會有平均既脂肪紋入口好軟熟,牛味香濃同時地,可以打埋邊爐自取處有3款湯底,期間限定仲有麻辣湯底🔥保證大家都一定煮得切野食🤣🤣人人都食到好飽走 還有多款汽水,仲有暖暖既維他奶🥰🥰養生既朋友,仲有美顏養生花茶可以沖泡🍵中意酒精類既朋友,仲有清酒/梅酒🥃成餐燒肉放題食物種類真係超級豐富🌟✨有成過百款食物同飲品完全照顧到每一個人嘅飲食習慣而且價錢仲好合理😆
呢間燒肉店人生已經食超過十次\(^o^)/
由佢細鋪搬大鋪,
愈開愈多分店
變左大鋪之後食款式仲多過以前🤭
食物款式係有超多款
佢地係全自助區
好似食緊自助餐甘🤣

佢地有炸物小食,點心,
醃製的雞牛豬肉,海鮮🦞
壽司刺身🍣
佢地仲有一張🌟級燒烤
仲可以任點海鮮,有羊架,蜆,蝦,蠔
有幾款特飲,同順滑嘉士伯🍻

首先可以食左燒肉先
佢地會免費提供牛油紙
完全吾洗擔心自己燒得吾好會痴底
最推薦係牛仔骨
牛肉吾會太瘦,會有平均既脂肪紋
入口好軟熟,牛味香濃

同時地,可以打埋邊爐
自取處有3款湯底,期間限定仲有麻辣湯底🔥
保證大家都一定煮得切野食🤣🤣
人人都食到好飽走

還有多款汽水,仲有暖暖既維他奶🥰🥰
養生既朋友,

完全照顧到每一個人嘅飲食習慣
而且價錢仲好合理😆
2023-01-17
2023-01-23 80 瀏覽
今日和朋友去食燒肉🍖放題,選擇了元朗的校長燒肉日韓料理,店內有個一比一的Ironman ,Ironman 的粉絲必定要來打卡,這店陳設頗有特色,很不錯。除燒肉外還有刺身🍣放題,刺身種類也多,竟然有大赤蝦🦐刺身,都真是幾大隻,爽口彈牙,鮮甜美味。三文魚也肥美,新鮮軟滑,有口感。燒肉🥩款式十分多,各式各樣,雞翼、雞扒🐥都有幾種味道,我最喜愛土匪雞翼,醃得相當入味,微辣,很香口。燒三文魚扒好美味,肉質嫩滑,把魚皮燒得半脆,真是不錯。燒粟米也好味,原來燒比灼更甜。還有不少的海鮮,如扇貝🦪、多春魚、青魚🐟......熟食的選擇亦不少,炸物🍤酥脆可口,還有點心🥟,真有點意外。我喜歡吃蒸水蛋,很香滑,完全不會過火,好味。食完燒肉還可以吃火鍋🍲,火鍋生也有很多選擇,但實在吃不了太多,但吃完燒肉再吃些青菜🥬也是不錯。梅酒和清酒都有,我覺得梅酒🍹好喝,甜甜的,酒味不會很濃,最適合平常不喝酒的人。甜品🍰款式也多,雪糕🍨都有很多款,伯爵茶雪糕不錯,平日較少吃,有淡淡的茶味。整體而言,食物的種類真的超多,任君選擇。

除燒肉外還有刺身🍣放題刺身種類也多,竟然有大赤蝦🦐刺身,都真是幾大隻,爽口彈牙,鮮甜美味。三文魚也肥美,新鮮軟滑,有口感。

1K
2023-01-20 78 瀏覽
校長燒肉好多朋友試過都讚口不絕,但我就一次都未試過,對於鍾意食燒肉既我來講,又點可以唔試下呢間馳名遠洋的燒肉店。來到元朗校長燒肉日韓料理,上果條經典的攀石樓梯仲有一個大大個機械人打卡位,已經令我刮目相看,估唔到燒肉店咁有心思有特色,如果真係學校係咁靚,小朋友一定想返學玩,難怪叫校長燒肉,我們都好愛呢個校長。簡單一說,日韓料理的燒肉店,原來應有儘有,熱食有,壽司刺身有,不同種類的肉類有,甜品有,任飲汽水有,基本上燒肉店任食就真係咩都有。我今次食得最多,第一係刺身,因為都可以無限拿,第二就係燒肥牛啦,同埋芫荽一起燒,真係好味到不得了啊,另外還是牛肉豬肉金沙骨同海鮮同菜類,咩都燒咩都食D, 邊食邊飲野,也是一大樂事,食物質素方便又的確好好,食咁多野都咪話唔飽,極大滿足就捧著個肚走啦。
2023-01-12
5 分鐘 (堂食)
2023-01-20 74 瀏覽
今日嚟到位於旺角嘅呢一間燒肉店-校長燒肉。呢間燒肉店嘅裝修風格好有特色,有一個大大個嘅模型,都幾意想不到,打卡都幾唔錯😂。座位都幾寬敞,坐得幾舒服,重點係呢度嘅食物五花八門,有好多唔同嘅選擇👍🏻,除咗有基本嘅燒肉類同海鮮之外,仲有刺身、壽司同中式點心🙈。。牛肉肉質幾唔錯,脂肪分布出色,食落口幾嫩,而且好有牛味😁。而海鮮更加有我最愛嘅扇貝,扇貝都唔細㗎,而且肥美鮮甜,燒好咗落少少調味料,勁好食😍。。食完燒烤刺身等等,再嚟個蔬菜shabu shabu解解膩,最尾追來返個雪糕甜品,真係大滿足😋。。
今日嚟到位於旺角嘅呢一間燒肉店-校長燒肉。呢間燒肉店嘅裝修風格好有特色,有一個大大個嘅模型,都幾意想不到,打卡都幾唔錯😂。座位都幾寬敞,坐得幾舒服,重點係呢度嘅食物五花八門,有好多唔同嘅選擇👍🏻,除咗有基本嘅燒肉類同海鮮之外,仲有刺身壽司同中式點心🙈。

2023-01-09
  • 飲品
  • 甜品
搬左新舖都未來食過,好鐘意個裝修!一入黎大大個ironman帶聖誕帽好正!成個樓梯係marvel 同攀石設計,入到來工業風style ,玩味十足,有大大梳化位,地方闊落坐得舒服.一心諗住來燒肉,完全估唔到咁多野食仲有得打邊爐超開心😍真的似來食自助餐多過燒肉,好多不同國家專區野食,一定有岩你😆多款日式壽司刺身、冷盤沙律、港式小菜、勁多甜品雪糕、燒肉打邊爐食物、炸物專區,打邊爐湯底都有幾款揀,飲品講得出都有仲有我最愛的黑啤🍻,醬油都有超過10款自由搭配,Jo 喜歡燒汁加柚子蜜醬加蒜超正,再加埋小小潮州辣椒醬和七味粉辣辣地點燒肉一流👍🏻.自助區最愛冷盤,刺身壽司拍得住放題質素,甜蝦大大隻好鮮甜encore左兩次,勁飽都食左兩件腐皮壽司🤣螺肉和中華沙律都食左好多😌.主角燒肉無令我失望,最喜歡雞軟骨醃得好好食又夠爽口,三文魚韓風style再加柚子蜜甜甜地都好正,燒牛油粟米一小碟好貼心,可惜太飽食唔落第二碟.打邊爐揀咗壽喜燒湯底,但已經好飽,主要都係烚菜食哈哈.超飽都要食少少甜品,食西米露涼粉清下熱氣不錯,芒果布丁好似細細個食嘅口味好童年回憶🥰仲有勁夠多未食但太飽啦,下次再嚟食過😂.我平日黃金時段

打邊爐揀咗壽喜燒湯底,但已經好飽,主要都係烚菜食哈哈
我平日黃金時段來只係$228一位,呢個價錢咁多野食太抵!一定會再來!
2023-01-19 57 瀏覽
校長燒肉日韓料理 (西裕街) (元朗)元朗西裕街達輝徑1號足彬大廈1樓3B號舖如果想平平哋食韓燒,元朗有一間校長燒肉日韓料理就啱晒啦,價錢便宜,七點前賣單成人都只是$178 ,小童$148。已經可以食到各款肉類和刺身,甜品飲品任飲。想食就要早啲去排隊霸位,或者打電話嚟book位,因為任何時段都好多人。事不宜遲即刻介紹有什麼美食。首先必須介紹的是任食肉類,雞牛豬海鮮,什麼都有,種類多之餘質素都唔差。同場食完之後還有一個自助沙律吧,可以食點沙律,清清腸胃。再嚟就係熟食區,已經煮好了幾款菜式,在等燒嘢食的同時還可以吃點熟悉,有蛋、炸餃子、各種中式點心等。甜品區不能不介紹,有很多款任食甜品,包保有一款啱你口味。茶水區,今次除了有各款汽水愛,還加設了飲茶區,不同種類的花茶任君選擇,燒完肉類之後仲可以解一解油膩感。最後又點少得刺身壽司區呢?各種刺身和壽司,即場製作。

校長燒肉日韓料理 (西裕街) (元朗)
元朗西裕街達輝徑1號足彬大廈1樓3B號舖

如果想平平哋食韓燒,元朗有一間校長燒肉日韓料理就啱晒啦,價錢便宜,七點前賣單成人都只是$178 ,小童$148。已經可以食到各款肉類和刺身甜品飲品任飲。

事不宜遲即刻介紹有什麼美食。

同場食完之後還有一個自助沙律吧,可以食點沙律,清清腸胃。

甜品區不能不介紹,有很多款任食甜品,包保有一款啱你口味。

最後又點少得刺身壽司區呢?各種刺身壽司,即場製作。

2023-01-17
2023-01-18 39 瀏覽
校長燒肉間舖名成日都聽,但一直都冇去食,今次屋企人生日,屋企人就話想去試試。上到去個陣發現個裝修都好特別,我地揀左有刺身食個個餐,行去位個陣見到有好多野食揀,兩張長枱滿晒野食。肉類基本上豬牛雞都有,我最中意食雞軟骨,所以都燒左好多黎食,肉類全部都有醃過,必食土匪雞翼,有啲係麻辣有啲就用黑椒,仲要有埋海鮮好掂,好似係魷魚,多春魚等都有。食番回本當然唔小得有刺身,總類都有好多,三文魚,帶子連呑拿魚都有,我食左幾round。熟壽司我估唔到有花之戀所以我都拎左唔少。估唔到仲有點心食,我食左小籠包,同酒樓個啲一樣都會爆汁。仲有啲熟食都refill得好快。飲品有幾個大雪櫃仼揀,好多選擇。仲有得用茶葉即沖茶,自己揀茶葉。甜品方面都超多款,我最鍾意係香芋奶凍,好香芋頭同奶味好濃,仲有其他味即奶凍,我地都食得好飽。

2023-01-16 103 瀏覽
🥢晚市低至$138 燒肉火鍋放題,食足120分鐘校長燒肉相信好多人都聽過,一直以平食但唔劣質既稱號🧐呢到加加埋埋有過百款食物主要分為刺身、韓燒、火鍋、小食、前菜、熟食、甜品、雪糕刺身有赤蝦、帶子、三文魚、呑拿魚、希靈魚、八爪魚熟食區就除左常見炸物,竟然有中式點心😯 例糯米雞、粉果、蝦餃,睇得出燒賣仲要係新鮮手工👍🏾飲品方面有啤酒🍻、清酒梅酒🍶、汽水,花茶都仲有四十款選擇呢到全部都係自助形式,想食咩就自己出面夾就連火鍋湯底都係自己出面裝😂 試左豬骨湯底,味道偏清不過呢個價錢又咁多種類選擇,無野好挑剔
🥢晚市低至$138 燒肉火鍋放題,食足120分鐘

校長燒肉相信好多人都聽過,一直以平食但唔劣質既稱號🧐
呢到加加埋埋有過百款食物
主要分為刺身、韓燒、火鍋、小食、前菜、熟食、甜品、雪糕
刺身有赤蝦、帶子、三文魚、呑拿魚、希靈魚、八爪魚

飲品方面有啤酒🍻、清酒梅酒🍶、汽水,花茶都仲有四十款選擇
呢到全部都係自助形式,想食咩就自己出面夾

就連火鍋湯底都係自己出面裝😂
試左豬骨湯底,味道偏清
不過呢個價錢又咁多種類選擇,無野好挑剔
2023-01-11 69 瀏覽
見呢間燒肉店超抵食,平日晚市時段食都係$228,就有得食燒肉、刺身、熟食、點心甜品、雪糕等,決定趁呢日收工同男朋友試試佢。間店好似自助餐咁,要自己拎碟出去夾野,應該有過百款野食,我幾like有花茶區+熱維他奶,可以自己揀材料沖茶飲,仲有幾大櫃既飲品選擇。>虎蝦:幾大隻,厚肉又彈牙。>牛五花:牛五花切到好薄,半肥瘦咁,燒完後油花四溢,味道唔錯。>雞翼:雞翼都有3款揀,當中水牛城雞翼醃到好入味,燒到外皮金黃香脆,入口好香雞油味,肉質幾juicy。>壽司刺身:始終呢個價唔會有好高期望,但估唔到三文魚又幾嫩滑,我食左超多塊😂不過個芥末幾嗆鼻,記得唔好點咁多。成日食燒肉都好驚燒燶,呢間會鋪牛油紙響烤盤上面,咁就唔怕燒燶,店員服務態度都幾好😌
見呢間燒肉店超抵食,
平日晚市時段食都係$228,
就有得食燒肉、刺身、熟食、點心甜品、雪糕等,
決定趁呢日收工同男朋友試試佢。

間店好似自助餐咁,
要自己拎碟出去夾野,
應該有過百款野食,
我幾like有花茶區+熱維他奶,
可以自己揀材料沖茶飲,
仲有幾大櫃既飲品選擇。

>虎蝦:
幾大隻,厚肉又彈牙。

>牛五花:
牛五花切到好薄,半肥瘦咁,
燒完後油花四溢,味道唔錯。

>雞翼:
雞翼都有3款揀,
當中水牛城雞翼醃到好入味,
燒到外皮金黃香脆,
入口好香雞油味,肉質幾juicy。

>壽司刺身
始終呢個價唔會有好高期望,
但估唔到三文魚又幾嫩滑,
我食左超多塊😂
不過個芥末幾嗆鼻,
記得唔好點咁多。

成日食燒肉都好驚燒燶,
呢間會鋪牛油紙響烤盤上面,
咁就唔怕燒燶,
店員服務態度都幾好😌
元朗開咗間韓燒可以任飲任食,見近近地當然要去試吓大大隻巨型Ironman可以打吓卡120分鐘燒肉x放題 $228/1🍽️食品-呢度嘅嘢食飲品全部都係自助嘅 超過過百款任選-有大量嘅肉類海鮮選擇-當中個人認為土匪雞翼及魚最好食👍🏻 枱面有幾張牛油紙可以任意更換 -仲有打邊爐可以烚吓烚吓 又有中式點心食-除咗要肉類可以韓燒之外 仲有日式嘅刺身同壽司🍣🥂飲品-飲品方面有梅酒清酒🍶仲有我最鍾意嘅熱維他奶😂🍨甜品-甜品就自家製嘅奶凍 仲有布甸雪條雪糕✨環境-環境方面地方的非常之寬闊 坐得幾舒服 唔會好侷促 🛎️服務-職員勤換碟 好快清走晒D垃圾總括嚟講人均$250就可以食嘜有嘜,幾抵玩抵食👍🏻
元朗開咗間韓燒可以任飲任食,見近近地當然要去試吓

大大隻巨型Ironman可以打吓卡

🛎️服務
-職員勤換碟 好快清走晒D垃圾

總括嚟講人均$250就可以食嘜有嘜,幾抵玩抵食👍🏻
2022-12-22 1280 瀏覽
今晚一家人到元朗校長燒肉吃晚飯,店內陳設頗有特色,有比人高的機械人模型,又有打野戰的感覺,而且座位寬敞,坐得很舒適。燒肉款式極多,光是雞翼都好幾款,有辣有不辣,任君選擇。一口牛不錯,牛味濃郁,入口軟滑。柔魚鬚好正,爽口彈牙,又入味。還有燒扇貝,雖然不是很大隻,但頗鮮甜。其他的燒肉質素都不錯,喜歡吃什麼就吃甚麼。除了燒肉種類多,刺身款式也不少,我最愛吃帶子刺身,鮮甜又大隻,算厚身,口感不錯。三文魚刺身亦肥美,橙白相間,看上去已感美味,而且夠新鮮。最難得竟然有大赤蝦刺身,真是很大隻,有份量,鮮甜彈牙。還有不少熟食,有各樣的點心,質素都不錯。炸物好香口,但不敢吃太多,因為實在太多選擇,樣樣試少少都已經飽了。我最喜歡茶葉 bar,可以按自己喜好泡茶,冲一壺濃濃的陳皮普洱,簡直是消滯佳品,濃茶滲著陳皮的香,真是好喝,值得試試。吃完燒肉,還可吃火鍋,吃些蔬菜果真不錯,清清油膩感,而且火鍋生料都有不少的選擇。甜品的選擇也多,我特別喜歡吃布甸,有不同口味,咖啡味最美味,有淡淡的咖啡香味,不錯。

• 刺身
2022-12-18 171 瀏覽
韓牛自助放題料理👍🏻校長、燒肉、元朗如果大家有興趣不妨book枱試吓啦!今日嚟到位於元朗區嘅校長燒肉食韓牛放題/人頭計二百幾蚊一位都唔算貴,特別時段仲低至168蚊位~餐廳食物種類好多選擇 基本上諗到咩都有得食 呢個價錢真係值門票價👍🏻我哋入咗後即刻試咗刺身 有三文魚 帶子 甜蝦 如果放題形式嘅刺身來講真係幾有質素☺️👍🏻三文魚好肥美 食完真係忍唔住來多客😂正!燒肉方面有多種食材可以選擇 有金沙骨 魷魚 土匪雞翼 牛仔骨等等 每樣食材都好新鮮 好好食 令我覺得最有驚喜 佢哋放題仲另設火鍋放題 係唔需要額外加錢㗎!火鍋配料有丸類,肥牛,各類菜湯底任君選擇👍🏻絕對可以滿足晒大家對食既慾望☺️甜品方面 雪糕種類都好多 有多種雪條 啫喱杯 同埋奶凍 啱晒一家大細有小朋友既客人👍🏻整體來講二百幾可以吃到飽咁多種類真係物超所值,如果大家有興趣快啲book枱嚟試吓啦😘▶️好味程度😋4/5▶️環境⭐️4.2/5▶️服務4.8/5▶️回頭率5/5📍 校長燒肉日韓料理 (西裕街) (元朗)#元朗必食 #放題 #yummyfood #foodiehub
韓牛自助放題料理👍🏻校長、燒肉、元朗

如果大家有興趣不妨book枱試吓啦!

火鍋配料有丸類,肥牛,各類菜
湯底任君選擇👍🏻絕對可以滿足晒
大家對食既慾望☺️

▶️好味程度😋4/5
▶️環境⭐️4.2/5
▶️服務4.8/5
▶️回頭率5/5

📍 校長燒肉日韓料理 (西裕街) (元朗)