2007-04-10
蛋牛治$10要烘底, 無加錢wo, 烘得好好! 餡就好似煎蛋餅咁, 圓圓的一個蛋餅, 煎得好靚無, 蛋熟, 好香好味! 入面d牛肉係牛肉片唔係一般碎牛, 口感唔錯! 可惜無咩牛味, 可能係俾隻蛋蓋過啦.牛肉麵$11相信蛋牛治同牛肉麵都係用同一款牛肉片, 雖然新鮮, 但唔知點解真係唔覺有牛味! 雲吞麵亦只係麻麻, 麵唔彈牙, 味道都差d.凍奶茶$9見件蛋牛治出自店內水吧咁出色, 諗住杯奶茶應該都唔錯, 但都係普普通通, 不過不失.最大問題係衛生問題! 每張都放塊布, 方便有客走就抺, 但伙計抺完就放番係度, 咁仲係度食緊人咪要對住塊布lor! 我自問唔係太接受到...仲有wo, 每張下有桶, 用途就唔多清楚啦, 只係知道桶入面有水, 惹好多蒼蠅之類, 坐得耐, 成身唔舒服.我相信, 下次我會再, 不過都係外賣好d 啦!
牛肉麵$11
凍奶茶$9
我相信, 下次我會再, 不過都係外賣好d 啦!