喺駱駝漆買完野, 行過經過呢間日本野, 連餐廳名都唔係好見到, 但見到餐牌好似唔錯, 入左去試, 又真係有驚喜喎魚生新鮮好味, 帶子咬落去又爽又肥美, 好滿足呢款魚生有齊我想食既野, 而且魚生同飯的份量剛好, 不會太膩。連配菜的蒸蛋我都覺得唔錯, 鮮甜有誠意。鰻魚飯都好肥美入味, 食完正餐, 仲送埋雪糕, 估唔到~ 不過雪糕味道就一般。整體好滿意同滿足。

魚生新鮮好味, 帶子咬落去又爽又肥美, 好滿足
魚生飯
蒲燒鰻魚定食
2023-05-14
魚生飯
蒲燒鰻魚定食
雖然佢係工廈入面,不過佢都好方便,地鐵一出就係。反而佢係工廈鋪,地方闊落D,坐得舒服好多,更岩一班朋友黎傾計。牛油果醬魚生沙律牛油果醬同魚生真係清新既絕配,食完一D負擔都無,而且仲好FRESH 好開胃,係好好味既前菜。廣島蠔刺身呢個刺身好驚喜,因為隻蠔好鮮甜,好重蠔味,我同朋友都好鐘意~帆立貝刺身帆立貝刺身好大隻好厚,SIZE上已經有驚喜,食落仲要十分鮮甜。其他刺身包括油甘魚同埋活赤貝都一樣好新鮮,活赤貝仲要好爽口。軍艦叫左幾個軍艦,最好食一定係海膽,因為食落去不單止好CREAMY,佢既份量亦都會即刻全個口即刻感受到海膽既香味。碎蔥吞拿魚卷(4件)吞拿魚雖然碎上,但係份量都絕不欺人,同香蔥亦十分夾。飯出面有芝麻,令口感更加豐富!燒鳥盛估唔到串燒一樣好食。佢味粉唔係好多,調味岩岩好之餘,又唔會好似出面咁掩蓋食材本身既味道。我最鐘意燒雞片,燒曬D油份,之後就好香脆好香口。澳洲和牛烏冬澳洲和牛燒過之後,油脂好香濃,而且都好滑。油份同湯底融合之後,每啖烏冬都食到令人滿足既油香味。

廣島蠔刺身
帆立貝刺身
軍艦
碎蔥吞拿魚卷(4件)
燒鳥盛
澳洲和牛烏冬
香味。
2023-05-18 228 瀏覽
觀塘工廈不乏日式食店,而這次就和朋友來到一家壽司店🍣。壽司店以壽司、刺身、刺身丼為主打,也有供應小食、串燒、炸物之類,食物選擇充足。店內座位寬敞舒適,用餐氣氛良好。雜錦海鮮飯,有三文魚、油甘魚、帆立貝、蝦、海膽及鮑魚,刺身大大件的鋪滿飯面,賣相討好!刺身質素佳,海膽鮮甜不腥,赤蝦甘甜爽脆,刺身飯沒什麼醋味,好吃~~因海膽好吃而追加了海膽軍艦 ($45/件),紫菜夠脆,滿滿的海膽令人滿足!火炙左口魚邊 ($38/件),肥美爽口,帶豐富魚油香之餘,略略帶炙燒香氣。香蔥吞拿魚腩卷 ($108/4件),吞拿魚腩細緻軟滑,不會起筋,魚油香四溢,加上香蔥及芝麻提味,味道豐富而不膩。掌壽司的香蔥吞拿魚腩卷特別在於卷物部分是脆的,香脆十足,加上香軟吞拿魚腩,味道令人驚喜~~明太子雞翼 ($42/2件),雞翼脆口不油膩,外層炸粉不會太厚,唯明太子香味不足,味道普通。雞泡魚乾,想不到廚師連小食也有細心擺盤。雞泡魚乾不會燒得太乾硬,味道微甜,加上芝麻香,蘸蛋黃醬來吃,令人吃過不停!整體的食物質素令人滿意,唯價格不算便宜,點的食物份量不算多,人均消費接近$350啊!
觀塘工廈不乏日式食店,而這次就和朋友來到一家壽司店🍣。壽司店以壽司刺身刺身丼為主打,也有供應小食、串燒、炸物之類,食物選擇充足。店內座位寬敞舒適,用餐氣氛良好。
雜錦海鮮飯

火炙左口魚邊,海膽軍艦
香蔥吞拿魚腩卷
雞泡魚乾
2023-05-13 317 瀏覽
成日睇ig見到觀塘好多嘢食!今次就去咗掌壽司,真係幾正!!食咗幾款招牌菜,每款都好好味🥰首先嚟緊嘅係蟹籽沙律,啲蟹籽夠新鮮,食落去爽口,配埋中華沙律真係好正😋接著嚟嘅係香酥櫻花蝦餅,啲蝦餅炸得啱啱好,口感酥脆,裹住啲櫻花蝦,增加咗層次感,勁惹味‼️😍然後嚟嘅就係刺身盛啦,啲刺身非常新鮮,擺放得好靚🌟我地仲食到期間限定嘅瑩光八爪魚,口感特別😍 配埋啲wasabi同豉油,令個味道更加突出,真係好正!之後嚟嘅係鰻魚壽司,啲鰻魚燒得啱啱好,加上啲壽司飯,令味道更加豐富,一口咬落去,感覺好過癮🥰 而且我係對魚骨勁敏感嘅人,但我竟然食唔到有魚骨,超級欣賞師傅嘅細心😍然後嚟嘅就係火灸左口魚邊壽司,啲口魚鮮嫩,火候掌握得好啱啱好,非常好味🔥再之後嚟嘅就係碎蔥吞拿魚軍艦,啲吞拿魚肉質鮮美,碎蔥增加咗啲清香味,配埋啲紫菜同壽司飯真係好夾!😍其實本身已經飽飽地,但見到隔離檯嘅壽喜燒勁香所以就忍唔住叫咗🙈 肉類非常豐富😍,尤其澳洲產M9和牛非常嫩滑,油脂分布好平均😋 啲牛肉煮得好嫩,同啲蔬菜一齊煮,味道好鮮甜,啲湯汁都好鮮甜🤩🤩 總括而言,掌壽司嘅食物質素真係幾好🤩 每款菜式都好好味,令人回味無窮。如果各位都係
成日睇ig見到觀塘好多嘢食!今次就去咗掌壽司,真係幾正!!
食咗幾款招牌菜,每款都好好味🥰

總括而言,掌壽司嘅食物質素真係幾好🤩 每款菜式都好好味,令人回味無窮。如果各位都係壽司/日本嘢控,就記得要試下依度啦!🥳
一直都聽聞觀塘駱駝漆大廈入面有好多隱世美食,所以今日就去咗入面嘅掌壽司🤪蟹籽沙律味道食落去好新鮮同開胃,而且份量仲要非常多👍🏻沙律入面嘅蔬菜都非常新鮮,口感清爽,比人一種健康嘅感覺😉香酥櫻花蝦餅嘅味道都令我驚豔,而且唔會話炸得好油咁😆仲要炸得非常香脆,外皮炸到金黃色,如果份量係雙數會更好😢之後就係唔同嘅壽司組合,我地叫咗鰻魚壽司,火灸左口魚邊壽司,碎蔥吞拿魚軍艦😋每人一樣一件啱啱好😋👍🏻不過再多啲我地都食到㗎🤣個人就最鐘意碎蔥吞拿魚,新鮮到好似去咗日本魚市場咁☺️刺身盛都係我非常鐘意嘅一道菜,呢度所有魚生都非常新鮮😍刺身盛入面主要都係啲大熱嘅魚類,每一種都有自己嘅特色和味道🥰店員仲推介咗我地食一款期間限定嘅八爪魚🐙個人覺得鹹鹹地幾得意😎最後嘅壽喜燒鍋都令我非常驚艷😮呢度嘅澳洲產M9和牛非常嫩滑,口感非常豐富😍加埋鍋入面嘅其他配菜令到成個鍋嘅味道更加豐富多樣,我地都食得非常過癮😙最後店員仲送多個雪糕比我地😆大家下有機會可以去試吓呀😉地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈第3座5樓U室
蟹籽沙律味道食落去好新鮮同開胃,而且份量仲要非常多👍🏻
沙律入面嘅蔬菜都非常新鮮,口感清爽,比人一種健康嘅感覺😉
香酥櫻花蝦餅嘅味道都令我驚豔,而且唔會話炸得好油咁😆
仲要炸得非常香脆,外皮炸到金黃色,如果份量係雙數會更好😢
每人一樣一件啱啱好😋👍🏻
不過再多啲我地都食到㗎🤣

個人就最鐘意碎蔥吞拿魚,新鮮到好似去咗日本魚市場咁☺️
刺身盛都係我非常鐘意嘅一道菜,呢度所有魚生都非常新鮮😍
店員仲推介咗我地食一款期間限定嘅八爪魚🐙
個人覺得鹹鹹地幾得意😎
最後嘅壽喜燒鍋都令我非常驚艷😮
呢度嘅澳洲產M9和牛非常嫩滑,口感非常豐富😍
最後店員仲送多個雪糕比我地😆

大家下有機會可以去試吓呀😉

地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈第3座5樓U室
2023-05-03
掌壽司有多款丼飯/定食😎午市定食仲有8折優惠❤️需加一佢哋新出咗個牛油果油甘魚帆立貝丼$148 —> $118有半個牛油果🥑厚切油甘魚同鮮甜帆立貝😍啖啖都勁滿足!套餐仲有埋茶碗蒸、蜆肉麵豉湯、甜品🍮茶碗蒸超好食!🤩M9和牛壽喜燒鍋 $168 —> $134中午就食到壽喜燒🤤今次餐廳轉左牛小排🥩好好食‼️仲配埋生雞蛋🥳鍋入邊好多蔬菜,鍾意食牛嘅呢款都唔錯🤩甜品有得揀海鹽/朱古力雪糕💕幾豐富嘅午餐~

壽司有多款丼飯/定食😎
午市定食仲有8折優惠❤️需加一

佢哋新出咗個牛油果油甘魚帆立貝丼
$148 —> $118
有半個牛油果🥑厚切油甘魚同鮮甜帆立貝😍啖啖都勁滿足!
套餐仲有埋茶碗蒸、蜆肉麵豉湯、甜品🍮茶碗蒸超好食!🤩

M9和牛壽喜燒鍋 $168 —> $134
中午就食到壽喜燒🤤
今次餐廳轉左牛小排🥩好好食‼️仲配埋生雞蛋🥳
鍋入邊好多蔬菜,鍾意食牛嘅呢款都唔錯🤩

甜品有得揀海鹽/朱古力雪糕💕幾豐富嘅午餐~

2023-05-11 184 瀏覽
工廈都有日本野食,呢排多左係觀塘出沒,發現駱駝漆入面有間好日本既餐廳,即刻同同事一齊黎食,同事話原來呢間餐廳已經好多年架啦。我們地叫左個牛油果醬魚生沙律,都幾大份,仲可以沙律醬另上,魚生係角切既,調味都幾好。之後我們地叫左廣島蠔!仲有油甘魚、帆立貝、赤貝刺身,食落都幾新鮮。再叫左3款軍艦,當然包括海膽軍艦啦,海膽都幾多XD。黃金蟹膏原來係唔鹹架,三款入面最淡味反而係佢,哈哈。之後因為想試下反卷,就叫左吞拿魚卷,佢外面仲有d脆脆,增加口感。最尾朋友話想食少少熱野,就叫左燒鳥盛,有五款串燒同埋和牛烏冬,原來最後仲有抹茶雪糕送,嘩真係滿足的一晚

2023-05-06 369 瀏覽
今日同朋友去咗觀塘駱駝漆大廈食晚飯,發現咗一間隱藏喺工廈裡面嘅日本餐廳,叫做**掌壽司**²。聽聞佢地嘅食材都係由日本入口,而且每日都有唔同嘅時令菜式,所以決定入去試吓。結果真係無令我地失望,食物質素高,服務態度好,環境舒適,價錢又合理。我地點咗幾款招牌菜式,包括**刺身盛**、**壽司盛**、**蟹籽沙律**、**碎煎吞拿魚茸海膽最中餅**同埋**和牛壽喜燒鍋**。每一款都好有驚喜,令我地食得好開心。首先係刺身盛,有六款唔同嘅海鮮,包括三文魚、油甘魚、劍魚腩、帆立貝、赤海蝦同埋海膽³。每一款都切得厚厚實實,新鮮爽口,魚油味濃郁。尤其係海膽,肥美滑溜,配埋紫菜一齊食,真係好享受。再嚟就係壽司盛,有四款特色壽司,包括火炙薩摩和牛、赤身、碎蔥吞拿魚茸同埋蟹膏軍艦³。火炙和牛香氣撲鼻,肉質嫩滑多汁;赤身跟吞拿魚質感相似,但更加鮮甜;碎蔥吞拿魚茸加咗芝麻同香蔥提升香氣;蟹膏軍艦就係我最愛嘅一款,青瓜絲爽口,蟹膏味道濃郁。

2023-04-29 587 瀏覽
今日放假,和媽咪來了掌壽司吃lunch,心思思又想起他們的壽司🍣原來預先打電話訂位☎️就可以有8折優惠呀😉我們叫了兩個午市套餐,一個生食,一個熟食,分別是壽司定食,跟碎蔥吞拿魚茸飯,及滑蛋吉列豬扒定食。跟餐有前菜、茶碗蒸、蜆肉味噌湯,及甜品。~ 前菜:今天是沙律,好fresh,新鮮健康。~ 茶碗蒸:蒸蛋嫩滑,加埋雞髀菇粒一起蒸,很有咬口。~蜆肉味噌湯:味噌湯不鹹,蜆肉很有鮮味。~壽司定食:這個定食非常豐富,除了有6件壽司外,亦配埋碎蔥吞拿魚茸飯。壽司分別有三文魚、吞拿魚、油甘魚、帆立貝、魷魚,及赤蝦,全部都新鮮厚切,入口即化,確是上乘之選。碎蔥吞拿魚茸飯也同樣新鮮,點埋豉油食,一樣美味。~ 滑蛋吉列豬扒定食:上枱時如同一個小山丘,最頂是配菜,之下是大大件的吉列豬扒,豬扒肉質細嫩,而底部是白飯,旁邊是滑滑的炒蛋,份量超足!~ 甜品:我們揀了椰子雪糕,令整頓午餐劃上完美的句號😋

~ 前菜:今天是沙律,好fresh,新鮮健康。
~ 茶碗蒸:蒸蛋嫩滑,加埋雞髀菇粒一起蒸,很有咬口。
~蜆肉味噌湯:味噌湯不鹹,蜆肉很有鮮味。
甜品:我們揀了椰子雪糕,令整頓午餐劃上完美的句號😋
2023-04-29 460 瀏覽
觀塘工廈有幾間心水推介的樓上餐廳,每次都吃得滿意。「掌壽司」是其中一間可以encore 的日本餐廳。餐廳氣氛唔錯,唔會太嘈,座位舒服間隔寬闊。💕牛油果醬魚生沙律角切魚生粒鋪滿沙律,牛油果醬又滑又香。份量十足二人享用。揀咗幾款刺身~這裏出名厚切,非常期待。帆立貝刺身,果然超厚,爽甜鮮味。赤蝦同樣大大隻,挑乾淨蝦腸,鮮甜度甚高。油甘魚,甘香肥美,肉質柔軟。燒沙甸魚乾趁熱食,甜甜地有魚香~火灸左口魚邊壽司左口魚裙邊魚油超豐富,炙燒迫出魚油更加香。吞拿魚蓉軍艦香蔥碎帶出魚蓉嘅鮮味,吞拿魚蓉分量十足!黃金蟹膏軍艦有蟹鮮味嘅蟹膏,唔會死鹹,軍艦嘅水準唔錯。接着又試吓熱食先夠圓滿。燒牛舌 燒雞翼牛舌有三件夠厚,燒得好香,簡單調味肉質夠爽唔靭,做得美味。😋👍🏻燒雞翼都好香口,外皮夠脆而且好入味。日本料理最後階段最喜歡點嘅「壽喜燒鍋」。這是二人前套餐。包括澳洲產M9和牛,北海道產豚肉,日本雞蛋,野菜。和牛非常柔軟嫩滑,配合壽喜燒甜度濃郁嘅湯底和生鷄蛋,非常窩心美味!日本豚肉也有驚喜,帶甜味的豚肉非常高質美味。各款食物非常滿意,店員有service 盡顯細心🌟👍🏻 decent 得來價錢唔貴嘅日本餐廳!
觀塘工廈有幾間心水推介的樓上餐廳,每次都吃得滿意。「壽司」是其中一間可以encore 的日本餐廳。

餐廳氣氛唔錯,唔會太嘈,座位舒服間隔寬闊。💕
牛油果醬魚生沙律
角切魚生粒鋪滿沙律,牛油果醬又滑又香。
份量十足二人享用。

揀咗幾款刺身~這裏出名厚切,非常期待。
赤蝦 帆立貝
帆立貝
帆立貝刺身,果然超厚,爽甜鮮味。
赤蝦同樣大大隻,挑乾淨蝦腸,鮮甜度甚高。
油甘魚
油甘魚,甘香肥美,肉質柔軟。
燒沙甸魚乾

燒沙甸魚乾

趁熱食,甜甜地有魚香~
火灸左口魚邊壽司
左口魚裙邊魚油超豐富,炙燒迫出魚油更加香。
吞拿魚蓉軍艦
香蔥碎帶出魚蓉嘅鮮味,吞拿魚蓉分量十足!
黃金蟹膏軍艦
有蟹鮮味嘅蟹膏,唔會死鹹,軍艦嘅水準唔錯。

接着又試吓熱食先夠圓滿。
牛舌,雞翼串🔥
燒牛舌 燒雞翼
燒雞翼都好香口,外皮夠脆而且好入味。
壽喜燒鍋二人前
日本料理最後階段最喜歡點嘅「壽喜燒鍋」。這是二人前套餐。
包括澳洲產M9和牛,北海道產豚肉,日本雞蛋,野菜。
日本豚肉也有驚喜,帶甜味的豚肉非常高質美味。

赤蝦 帆立貝
帆立貝
油甘魚
牛舌,雞翼串🔥
壽喜燒鍋二人前
2023-04-29 216 瀏覽
下晝約個朋友食lunch傾下計,大家都想食日本野,近近地就搵左掌壽司! 下晝有唔同類型lunch set !我地最後叫左個壽司定食同埋澳洲M9黑毛和牛寿喜燒2款套餐都包括左沙律!壽司定食總共有6款壽司,另外可以再揀一個迷你飯/ 烏冬!我地揀左蟹籽蟹膏飯,份量十足,蟹膏撈飯冇得輸!壽司上面既刺身都好新鮮!另外仲有配埋茶碗蒸,個蛋好滑呀!然後就係澳洲M9黑毛和牛寿喜燒,配左雞蛋同白飯,甜甜既壽喜燒汁加埋和牛係最佳配搭!最後仲有雪糕做甜品呀!

我地最後叫左個壽司定食同埋澳洲M9黑毛和牛寿喜燒

另外仲有配埋茶碗蒸,個蛋好滑呀!

最後仲有雪糕做甜品呀!
2023-04-28 171 瀏覽
今日嚟到觀塘工廠大厦逛逛樓上小店,順道幫襯位於駱駝漆大厦嘅《掌壽司》,之前食過佢嘅午餐,用料唔錯,值得回頭。牛油果醬魚生沙律~買相好吸引,醬汁嘅調味啱啱好,魚生角切仲有鰻魚,蔬菜新鮮爽脆。燒沙甸魚乾~熱辣辣魚乾,即叫即烤,味道可口。赤海蝦刺身(2隻)~滑捋捋,鮮味;帆立貝刺身(3件)~原隻帆立貝,勁厚肉,好鮮甜。油甘魚刺身(2件)~新鮮厚切;火灸左口魚邊壽司~豐富魚脂,入口即溶;黃金蟹膏軍艦~蟹膏份量都唔少,蟹膏味道香濃;碎蔥吞拿魚軍艦~吞拿魚蓉配葱粒好夾。燒牛舌~烤嘅時間啱啱好,有口感得嚟唔韌,個人特別喜歡牛舌,牛舌香味冇其他部位可以取代。燒雞翼(兩隻)~師傅燒烤嘅技巧都唔錯,雞翼皮脆肉滑。壽喜燒鍋(二人前)~澳洲產M9和牛脂肪含量勁高,真真和味;北海道產豚肉~呢個豚肉都不遜色,肉質嫩滑;野菜鍋連日本雞蛋,蔬菜包括旺菜、蘿蔔、冬菇、金菇、南瓜......仲有玻璃粉。
牛油果醬魚生沙律~
燒沙甸魚乾~
熱辣辣魚乾,即叫即烤,味道可口。
赤海蝦刺身(2隻)~
滑捋捋,鮮味;
帆立貝刺身(3件)~
原隻帆立貝,勁厚肉,好鮮甜。
油甘魚刺身(2件)~
新鮮厚切;
火灸左口魚邊壽司~
豐富魚脂,入口即溶;
黃金蟹膏軍艦~
蟹膏份量都唔少,蟹膏味道香濃;
碎蔥吞拿魚軍艦~
吞拿魚蓉配葱粒好夾。
燒牛舌~
燒雞翼(兩隻)~
師傅燒烤嘅技巧都唔錯,雞翼皮脆肉滑。
壽喜燒鍋(二人前)~
澳洲產M9和牛脂肪含量勁高,真真和味;
北海道產豚肉~
呢個豚肉都不遜色,肉質嫩滑;
2023-04-28 196 瀏覽
已經不是第一次來這間日式餐廳了,每次都給我很美好的回億今天難得放假來這裡品嚐一下燒鳥五款配飯 分別為大蕙雞肉、照燒雞肉、燒雞賢、燒雞皮、燒雞軟骨 ,套餐同樣包括甜品 、附前菜、茶碗蒸和味噌湯一般在午市我都喜歡選擇刺身或壽司類,剛巧在旁邊的食客點了這個燒鳥五款配飯,賣相精緻令我忍不住都點了一份不得不說串燒燒得恰到好處,份量和調味剛剛好五色刺身丼套餐套餐內包括甜品 、附前菜、茶碗蒸和味噌湯五種不同顏色的刺身分別為油甘魚 、帶子、赤海蝦、三文魚及吞拿魚蓉。刺身一如既往的新鮮,而且可以說是份量十足!值得一手油甘魚魚油肥美,入口滿滿的魚香,配合滿滿的吞拿魚溶入口的感覺簡直是大滿足吉列魷魚圈魷魚圈也是高質之作,外層鬆脆而魷魚保持質感,非常可口吉列廣島蠔廣島蠔依然保持了原味,肉質飽滿緊實,有回甘甜
已經不是第一次來這間日式餐廳了,每次都給我很美好的回億
今天難得放假來這裡品嚐一下
燒鳥五款配飯

一般在午市我都喜歡選擇刺身壽司類,剛巧在旁邊的食客點了這個燒鳥五款配飯,賣相精緻令我忍不住都點了一份
不得不說串燒燒得恰到好處,份量和調味剛剛好

五色刺身丼套餐
套餐內包括甜品 、附前菜、茶碗蒸和味噌湯

吉列魷魚圈
魷魚圈也是高質之作,外層鬆脆而魷魚保持質感,非常可口

吉列廣島蠔
廣島蠔依然保持了原味,肉質飽滿緊實,有回甘甜
2023-03-23
2023-04-27 84 瀏覽
咁啱出外工作又到放飯時間,第一次嚟駱駝漆工廈,發現原來呢度真係好多嘢食!今日揀咗呢間日本野因為見到openrice 都好多好評,一於嚟試試叫左是日午餐- 油甘魚帆立貝牛油果飯跟set 前菜有沙律🥗、味僧湯、仲有飯後甜品雪糕沙律ok,味道唔錯味僧湯足料,唔係行貨是日午餐刺身方面新鮮,自家製牛油果醬撈埋落個飯度都好好食😋雪糕我揀咗海鹽味,一打開係海水藍,賣相一般,而呢個味道就真係一般🙈因為完全唔知自己食左乜⋯

叫左是日午餐- 油甘魚帆立貝牛油果飯

跟set 前菜有沙律🥗、味僧湯、仲有飯後甜品雪糕

沙律ok,味道唔錯
味僧湯足料,唔係行貨
是日午餐刺身方面新鮮,自家製牛油果醬撈埋落個飯度都好好食😋

牛油果油甘魚帆立貝飯
牛油果油甘魚帆立貝飯
I wouldn't normally write a second  review unless it was for all the wrong reasons but this place is truly great.We were there over a month ago and the lady with the sake knowledge remembered us and what we had ordered last time. Maybe white ghosts with walking sticks are rare in this restaurant but I would rather believe that she is just that good!Again:Refreshing crab roe saladFantastic SashimiSoft rice rolltasty potstickerscrunchy croquetspaired with wonderful sake.A wonderful evening
Again:
Refreshing crab roe salad
Fantastic Sashimi
Soft rice roll
tasty potstickers
crunchy croquets
paired with wonderful sake.
A wonderful evening
2023-04-25