2021-08-01 100 瀏覽
Slow cooked aus m5 wagyu beef sirloin $298The lean and fatty part are separatedI recommend you to put some fats on the leaner area and make it a wagyu sandwich to enhance the layer and textureMexican elite $58Extraordinarily good I can taste a mouthful full of spice, cream and butter and a meaty aftertaste It’s a very appealing appetiser to go for

Mexican elite $58
Extraordinarily good
2021-07-30 137 瀏覽
之前同朋友去中上環拜拜嘅時候,發現呢條幽靜嘅街有間"我愛慢煮"嘅餐廳,嗰日因為食完嘢無耐,所以就無去試到。今日又同朋友喺呢邊搵食😆記起呢間💛小店,睇左openrice評分都好高,一於去試下😋餐廳門面係簡約風,入到去裝修比較有特色,燈光柔和,坐得都幾舒服。我地本身坐左一張二人枱,但由於我地叫嘅食物比較多,所以店員都好貼心幫我地加多一張二人枱方便擺食物🙈海鮮濃汁藍青口 $128藍青口好鮮甜,配埋個濃濃海鮮汁,鮮味更出😋份量都算幾多添另外仲可加$28配蒜蓉多士籃,多士焗得好香脆,點埋個汁食就perfect😋炸水牛芝士條 $58炸得好脆口,入面滿滿拉絲芝士😆又影又玩左一陣先食🙈不過最好襯熱食,凍左芝士會開始硬,無啱啱炸起咁好食炸海鮮籃 $78有炸魚柳,炸蠔同埋炸蝦,啱炸起熱辣辣,最鍾意食個魚柳,肉質嫩滑無腥味蒜蓉卡真蝦包 $78份量都幾大,表面舖左滿滿一層芝士同埋鮮蝦,加埋卡真醬真係好邪惡呀🙈烤得幾香,但唔會硬,麵包邊少少脆,入面仲係幾軟架熱情芒果特飲 $42荔枝接骨木花特飲 $42兩杯特飲都係有氣嘅,配炸物一流😆清清甜甜仲有新鮮果肉添呀👍🏻今次未有試到佢地嘅慢煮料理,下次可以去試下😁

海鮮濃汁藍青口 $128
藍青口好鮮甜,配埋個濃濃海鮮汁,鮮味更出😋
份量都算幾多添

蒜蓉卡真蝦包 $78
蒜蓉卡真蝦包

熱情芒果特飲 $42
荔枝接骨木花特飲 $42

今次未有試到佢地嘅慢煮料理,下次可以去試下😁
2021-07-29
  • 荔枝接骨木花特飲
  • 炸水牛芝士條
Update系列💁🏻‍♀️ 上次食完覺得好正 時隔五個月 終於揾到機會再黎食 餐牌冇變但食材唔同咗 一於更新下食評先😝————————————————————————🐕 燒法國春雞半隻 溫泉蛋 窩夫 ($98)🐕⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯變化最多係個窩夫🥲🥲呢款迷你窩夫有兩件 上枱已經放涼咗 外皮硬脆 入面比較實心 類似磅蛋糕個質地冇咗特調醬汁🥲🥲唯有沾住蛋汁食 咁就冇咁乾身不過友人們幾鐘意嗰味 幾重奶香份量細咗啲 男仔就未必夠飽啦燒春雞照舊煮得嫩身🤤問一問職員先比咗燒汁 嗰味似酒店自助餐啲扒汁————————————————————————🐕 法式油封鴨脾 溫泉蛋 窩夫 ($78)🐕⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯鴨脾冇咩大變化一樣唔會油淋淋鴨脾比起雞 size細啲🤏 肉質比較實 不過幾濃鴨味 有少少似滷水鴨————————————————————————🐕 慢煮煙燻豬腩配薯條 ($78)🐕⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯話明豬腩 肥就一定啦肥肉同肉約3:7醬汁似平時啲醬燒豬肋骨燒烤醬帶點得微嗆 少少smoky肉質唔算好嫩 至少唔乾 但冇咩肉汁薯條幼身硬脆 已經涷
🐕 燒法國春雞半隻 溫泉蛋 窩夫 ($98)🐕

肉質唔算好嫩 至少唔乾 但冇咩肉汁
薯條幼身硬脆 已經涷咗 麻麻
燒法國春雞半隻 溫泉蛋 窩夫
2021-07-01 743 瀏覽
環境okay,空廣舒服,但0服務,要自己拎水同行上行落落單。雞翼8隻其實係4開8,厚粉,味道不過不失。牛扒煎得幾好,但塊扒本身質素麻麻,好多筋,完全感受唔到慢煮個種入口即融。龍蝦得半隻,有種霉左既味,換左新既,即刻好食左好多,新鮮彈牙,推薦!薯條幾好,夠熱,個汁都好味。成餐最好味係杯特飲,最鐘意有氣野飲,仲有新鮮芒果,加分!總結係,未必會幫襯第二次。希望小店努力維持水準,唔係好難吸引其他區嘅人來幫襯。

成餐最好味係杯特飲,最鐘意有氣野飲,仲有新鮮芒果,加分!

龍蝦
牛扒
熱情芒果特飲
薯條雞翼
熱情芒果特飲
想食西餐,在OpenRice 努力的搜尋下,終找到這間有小小隱秘的小店。早早到達餐廳,食個early dinner 餐廳以先點餐,再付款,然後才等待應把食物送來享用。共點選了5樣食物:1. 芝士流心蛋大啡菇🍄2. 炸蕃薯條 🍠3. 炸海鮮拼盤(魚柳🐟,蝦🦐,魷魚🦑,蠔🦪,各2件)4. 牛小排🐮5. 鴨脾🦆大啡菇,因為見好多食評都對它讚不絕口,所以決定一試。但食落,又未至於那麼出色。切開菇菇,蛋汁相應流出,但那個蛋好像太生了,菇完全沾不上蛋漿,如果熟多少少會好啲。而且在份量上,如同樣價錢,可以有2隻大啡菇的話,會更為心滿意足炸蕃薯條,配帶有黑松露味的醬。這個反而有點喜出望外。看似乾乾的蕃薯條,但沾上那醬後,有不停想追食的效果。炸海鮮拼盤,味道中規中矩牛小排,份量其實不多,大概有6小塊左右,如果沒有叫其他starter 或跟配其他side dish,老實說,一定不夠🙈🙈。牛小排帶有小許粉嫩色,但肉汁不多,必須靠跟碟的醬汁才有味道,有點失色鴨脾,很少餐廳有這食材選擇,所以決定一試。🦆味道偏咸,不知道是否醃得太耐,有點像食咸鴨脾的感覺😅,還好有那劃盆的紫色果醬(像藍莓...?提子...?🤷🏻‍

早早到達餐廳,食個early dinner

餐廳以先點餐,再付款,然後才等待應把食物送來享用。

共點選了5樣食物:
1. 芝士流心蛋大啡菇🍄
2. 炸蕃薯條 🍠
3. 炸海鮮拼盤(魚柳🐟,蝦🦐,魷魚🦑,蠔🦪,各2件)
4. 牛小排🐮
5. 鴨脾🦆

炸海鮮拼盤,味道中規中矩

鴨脾,很少餐廳有這食材選擇,所以決定一試。🦆味道偏咸,不知道是否醃得太耐,有點像食咸鴨脾的感覺😅,還好有那劃盆的紫色果醬(像藍莓...?提子...?🤷🏻‍♀️),因為帶點甜,中和了咸鴨脾的味道😗😗。鴨脾說不上容易切開,這不是慢煮烹調嗎🤔🤔?

總括來說,這裡食物價錢是親民的☺️,餐廳佈局環境是令人舒服的😌,但食材和烹煮方法還需要多加留意和繼續努力💪🏻。

題外話:
地圖說由西營盤地鐵站步行要5-7分鐘,但其實從地鐵站地底開始行到地面,都不止5分鐘了,再由地面行到餐廳地點,加上斜路,要"成功"到達目的地,也需要花上一點時間。
2021-04-30
2021-04-24 1832 瀏覽
今日都想食啲輕量啲嘅, open rice 搵咗呢個喺上環嘅我愛慢煮地方好文青feel, 一入到餐廳覺得有d up up地既味,可能係啱啱開鋪掛,開多陣冷氣後好d 因為唔係太餓,又想試多d野食,所以叫左d比較輕量嘅食物,點知黎到都大碟燒帶子芒果沙律 $88 頭盤上呢個唔錯,幾開胃個沙律汁酸酸甜甜, 真係超大碟,大概有八粒帶子,芒果好甜,勁多菜,唔錯紐倫堡香腸盤 $88個蜜糖汁唔錯,中等份量,味道ok芝士溫泉蛋大啡菇 $38好好食,溫泉蛋加芝士,一切開啲蛋漿流曬出嚟,加上我係芝士控,所以超級啱口味煙肉芝士通心粉 $78其實焗芝士煙肉通粉一定冇得輸,味道真係好好食我好鍾意, 因為芝士比較溜所以一碟係夠兩份食佢嘅嘢食我都好滿意,但係嘢飲就麻麻地啦,我覺得味道稍為奇怪,特別係我杯碟豆花特飲,而另外嗰杯都比較甜蝶豆花 薄荷特飲 $42檸檬青檸特飲 $42

燒帶子芒果沙律 $88

紐倫堡香腸盤 $88
個蜜糖汁唔錯,中等份量,味道ok

芝士溫泉蛋大啡菇 $38

午餐
  • 芝士温泉蛋大啡菇
  • 焗芝士通心粉
2021-04-22 1397 瀏覽
呢排好興慢煮,所以今次黎試下位於上環普慶坊既我愛慢煮美國安格斯特級帶骨牛小排 北海道帶子廚師好細心起晒啲肉出嚟,而且牛小排好夠油脂感😆另外追加北海道帶子好香牛油味,帶子夠嫩滑🤩法式慢煮油封鴨腿 烤蘆筍苗鴨腿比較有特色,喺其他餐廳好少食到。🦆鴨腿都算大隻,而且好重鴨味。另外追加烤蘆筍,蘆筍都算嫩口。上菜時成個擺盤明顯有精心設計🥰海鮮濃汁藍青口青口比較細隻,但勝在份量夠多,海鮮汁好濃味,而且仲配左兩塊蒜蓉多士,吸晒啲湯汁,超正🤩荔枝接骨木花特飲聽到個名好特別,未飲過接骨木花飲品,味道唔錯,好有新鮮感🤪
呢排好興慢煮,所以今次黎試下位於上環普慶坊既我愛慢煮

美國安格斯特級帶骨牛小排 北海道帶子
廚師好細心起晒啲肉出嚟,而且牛小排好夠油脂感😆
另外追加北海道帶子好香牛油味,帶子夠嫩滑🤩

法式慢煮油封鴨腿 烤蘆筍苗

荔枝接骨木花特飲
聽到個名好特別,未飲過接骨木花飲品,味道唔錯,好有新鮮感🤪
2021-04-18 1174 瀏覽
呢間西餐廳係上環有2間分店 我同朋友就去咗普慶坊個間食晚餐餐廳環境幾有格調 而且裝修都幾靚🤓坐低後就有侍應遞上餐牌 喺上面填咗食咩後就去收銀處到俾錢 再等侍應上菜嘅😙嘢食價錢大眾化 仲要免加一添 幾扺食👍🏼✨美式辣汁煙烤豬腩(💰$98)聞落好香 未食已經好期待🤩🤩食落肉質嫩滑入味 而且唔肥膩🤤🤤將豬腩切成片 份量都唔少 同朋友share就啱晒😆✨美國安格斯特級平鐵牛扒+烤露蘆筍(💰 $118+28)牛扒生熟程度啱啱好 而且肉嫩多汁😋本身已經調味 就咁食都好夠味👍🏼如果嫌唔夠味嘅可以沾醬食😙✨芝士溫泉蛋大啡菇 (💰$38)面頭有炙燒過嘅芝士🧀 中間有啲醬汁同溫泉蛋🥚而底下係多汁嘅大啡菇 三樣嘢加埋一齊食 正😋✨忌廉雜菌意大利黑松露雲吞(💰$108)意大利黑松露雲吞大大隻 配上濃郁嘅醬汁 食落幾重口味 啱晒鍾意食濃味嘢嘅人😆
呢間西餐廳係上環有2間分店
我同朋友就去咗普慶坊個間食晚餐
餐廳環境幾有格調 而且裝修都幾靚🤓
坐低後就有侍應遞上餐牌 喺上面填咗食咩後
就去收銀處到俾錢 再等侍應上菜嘅😙
嘢食價錢大眾化 仲要免加一添 幾扺食👍🏼

✨美式辣汁煙烤豬腩(💰$98)
聞落好香 未食已經好期待🤩🤩
食落肉質嫩滑入味 而且唔肥膩🤤🤤
將豬腩切成片 份量都唔少 同朋友share就啱晒😆

✨美國安格斯特級平鐵牛扒+烤露蘆筍(💰 $118+28)
牛扒生熟程度啱啱好 而且肉嫩多汁😋
本身已經調味 就咁食都好夠味👍🏼
如果嫌唔夠味嘅可以沾醬食😙

✨芝士溫泉蛋大啡菇 (💰$38)
面頭有炙燒過嘅芝士🧀 中間有啲醬汁同溫泉蛋🥚
而底下係多汁嘅大啡菇 三樣嘢加埋一齊食 正😋

✨忌廉雜菌意大利黑松露雲吞(💰$108)
意大利黑松露雲吞大大隻 配上濃郁嘅醬汁
食落幾重口味 啱晒鍾意食濃味嘢嘅人😆
2021-04-16 369 瀏覽
之前見到朋友嚟食過狂推薦高質!我都終於約到時間同幾個好友嚟食嘢啦!尼度主打慢煮菜餚 品嚐食材原汁原味餐廳裝潢加上暖黃燈光 充滿浪漫文青氣氛🍽海鮮濃汁藍青口 $128藍青口重鮮甜味 配以濃濃嘅龍蝦汁 味道更提昇1 磅的份量大大份😋另可+$28 蒜蓉多士籃 即焗夠哂香脆 沾汁食一流!🍽慢煮紅酒香草羊後膝 12oz $148氣味好香 好好肉地 以48小時慢煮心機之作用叉已經輕易可以將其骨肉分離 從未食過羊肉係咁非常之嫩滑😳 好出色👍🏻🍽美國安格斯特級帶骨牛小排 12oz $158熟成度好完美😍 牛肉味濃 筋肉比例平均口感稔香軟彈 一試難忘🍽微辣鹹蛋黃單骨雞翼 $68每件都炸得好靚仔 脹卜卜 香脆嫩滑 必點之選👍🏻🍽芝士溫泉蛋大啡菇 $38一大片燒過嘅芝士包住流心溫泉蛋加上大啡菇爆哂汁真係好好味 抵食👍🏻🍽忌廉雜菌意大利黑松露雲吞 $108個忌廉汁好好味!汁量滿到蓋過哂雲吞雲吞皮索晒肥仔汁真係不得了!🤤入面塞滿料 黑松露好香好香呀仲要蒜蓉包撈埋尼個汁食 好正!🍹解喝特飲 @$42水果茶、玫瑰洛神花、荔枝接骨木花、檸檬青檸價錢大眾化之餘仲免加一😳 老闆的用意相當之用心兼貼心
之前見到朋友嚟食過狂推薦高質!
我都終於約到時間同幾個好友嚟食嘢啦!
尼度主打慢煮菜餚 品嚐食材原汁原味
餐廳裝潢加上暖黃燈光 充滿浪漫文青氣氛

🍽海鮮濃汁藍青口 $128
藍青口重鮮甜味 配以濃濃嘅龍蝦汁 味道更提昇
1 磅的份量大大份😋
另可+$28 蒜蓉多士籃 即焗夠哂香脆 沾汁食一流!

🍽慢煮紅酒香草羊後膝 12oz $148

🍽忌廉雜菌意大利黑松露雲吞 $108
個忌廉汁好好味!汁量滿到蓋過哂雲吞
雲吞皮索晒肥仔汁真係不得了!🤤
入面塞滿料 黑松露好香好香呀
仲要蒜蓉包撈埋尼個汁食 好正!

🍹解喝特飲 @$42
水果茶、玫瑰洛神花、荔枝接骨木花、檸檬青檸

價錢大眾化之餘仲免加一😳
老闆的用意相當之用心兼貼心
2021-04-15 235 瀏覽
朋友約我食慢煮西餐,相約在西營盤站A出口等,大約步行8分鐘便到達餐廳,店內裝潢設計簡約時尚,配合柔和燈光感覺很舒適我們叫了一份蜜糖香草烤法國春雞,經過慢煮烹調後再加蜜糖同香草烤到香噴噴,雞肉嫩滑又 juicy,配埋黑松露沙律醬,好好味呀另一份係美國安格斯特級帶骨牛小排,加配煎鵝肝片及牛油燒北海道帶子,慢煮後再高溫燒烤嘅安格斯牛排逼出油香,肉味香濃,肉質軟腍,好味又多汁,煎鵝肝片味道濃郁,北海道帶子好香牛油味比利時手工啤酒,麥味香濃帶有清新嘅果香
比利時手工啤酒,麥味香濃帶有清新嘅果香
2021-04-14 212 瀏覽
慢活 慢煮 慢嘗🥰有一次去過開上環cafe經過見到 我愛慢煮 的開面 感覺散發着文青氣識 看見《The Hangout Corner》的門牌已點點將其加入探店清單適逢有事過開上環 便到其試試美國安格斯特級帶骨牛小排 12oz $158慢煮紅酒🍷香草🌿羊後膝 12oz $148以真空低溫烹調法能抑制在食物氧化過程中產生的異味 減少在烹煮時水分和味道揮發物的蒸發流失令保存原汁原味 所以牛小排及羊後膝都非常軟嫩連平日較韌的位置都軟棉棉微辣咸單黃單骨雞翼 (8隻) $68咸單黃完全不會過膩 微微辣的口感 香口快常單骨吃起來更是方便芝士温泉蛋大啡菇 $38本身大啡菇焗製時已有充足水份加上微溶的芝士及温泉蛋 口感當堂昇華 海鮮濃汁藍青口(1 lbs) $128性價比頗高 驚喜地一份有好多隻 每口青口都沾滿濃濃的龍蝦汁另外加點了香脆蒜蓉包(+$28) 沾着龍蝦汁食用別有一番風味忌廉雜菌意大利黑松露雲吞$108雲吞頗入味 反而黑松露味道不太強但雲吞皮好食😋 亦好飽肚總括而然 一間有情調又高質素的西餐廳😋
慢活 慢煮 慢嘗🥰

海鮮濃汁藍青口(1 lbs) $128
性價比頗高
驚喜地一份有好多隻
每口青口都沾滿濃濃的龍蝦汁
另外加點了香脆蒜蓉包(+$28)
沾着龍蝦汁食用

但雲吞皮好食😋 亦好飽肚

總括而然
一間有情調又高質素的西餐廳😋
2021-04-13 5627 瀏覽
隱世人氣店舖💛。餐廳主打慢煮嘅佳餚,保留食物嘅原汁原味。餐廳幾有情調,環境較昏暗。🧀芝士溫泉蛋大啡菇 Cheesy Egg Portorbello ($36)金黃嘅半溶芝士鋪滿整隻大啡菇,表層製作亦不馬虎,經烤焗過同灑上香草。輕輕切開中間,鮮黃滑溜嘅蛋漿傾流而出。厚厚的啡菇焗得腍嫩多汁。🍗香草丹麥烤雞半隻 + 牛油帶子 $138烤雞雞皮薄脆,塗上蜜糖同配合香草,既有光澤,亦顯得惹味。而雞肉經過慢煮後,更加嫩滑,拆肉後份量都幾多,足夠2 個女仔分享。而帶子有3 隻,彈牙可口。🦞芝士焗波士頓龍蝦($88/ 半隻)芝士味道濃郁,有少少拉絲之感。龍蝦除咗肉質彈牙,仲有邪惡嘅橙黃蝦膏。 🍸荔枝接骨木花特飲$38接骨木花帶來清香,加入原粒荔枝肉 ,味道輕盈,適合食肉後解膩。🍻比利時琥珀手工啤酒 $52介乎於黑啤酒同麥金啤酒之間,麥芽嘅清香甘甜配合啤酒花略苦嘅口感,融合咗淡淡嘅水果味道🇭🇰是次:上環普慶坊18號地下G2號舖(港鐵西營盤站 A1 出口, 步行約7分鐘,喺新店附近)另外,有新分店:🇭🇰上環孖沙街15-17號舖地下及閣樓

🍗香草丹麥烤雞半隻 + 牛油帶子 $138

🦞芝士焗波士頓龍蝦($88/ 半隻)

🍸荔枝接骨木花特飲$38

🍻比利時琥珀手工啤酒 $52

🇭🇰是次:上環普慶坊18號地下G2號舖
(港鐵西營盤站 A1 出口, 步行約7分鐘,喺新店附近)

另外,有新分店:
🇭🇰上環孖沙街15-17號舖地下及閣樓
  • 芝士溫泉蛋大啡菇
  • 香草丹麥烤雞半隻
  • 芝士焗波士頓龍蝦
2021-04-13 175 瀏覽
住係中上環既朋友介紹呢間小店當然要入去試試!最令我吸引係個芝士大啡菇同黑松露番薯條黑松露番薯條個黑松露醬超好食!必叫!芝士大啡菇係流心的~入邊有蕃茄醬都幾特別~我會為左個黑松露醬返去的🤣
住係中上環既朋友介紹呢間小店
當然要入去試試!
最令我吸引係個芝士大啡菇同黑松露番薯條
黑松露番薯條個黑松露醬超好食!必叫!
芝士大啡菇係流心的~入邊有蕃茄醬都幾特別~
我會為左個黑松露醬返去的🤣
2021-04-11 180 瀏覽
香港人做乜都要快work life balance,我哋做唔做到?健康人主義,提倡慢慢食,好好享受生活。今日都終於做到,即係嚟到都我愛慢煮呢間餐廳。平時過嚟呢邊做嘢,成日都聽到同事講話呢間嘅質素好好,CP值好高!今日終於都跟着大隊嚟到試一下!我哋總共三個女仔,差不多下午兩點先至到達餐廳,其中忙嘅午餐時間已經過咗。我哋好快已經有一張好舒服嘅枱可以坐低。當中仲有午餐推介,2:30pm之後先至係下午茶,但係我哋主力都係食午餐嘅set lunch。要出去櫃檯近廚房嘅位嗰度點餐俾錢,打咗一陣職員就已經攞咗飲品俾我哋先。我就自己叫咗一個法國燒春雞加waffles,同事叫咗一個好似all day breakfast ,另一位叫咗牛扒。我返我個燒春雞,得出佢係慢慢咁樣去低溫煮食,雖然我唔係專業嘅,我都覺得係好juicy,waffles 喺簡單嘅,都會有牛油配俾你,仲有燒春雞醬。睇嚟講10分我會比7.5分。仲加咗$10要一個side salad。沙律都會有用酸醋去調味。整體來講埋單128冇需要加一。我一定會再嚟食😋😋🥰🥰
香港人做乜都要快

work life balance,我哋做唔做到?

健康人主義,提倡慢慢食,好好享受生活。

我一定會再嚟食😋😋🥰🥰
午餐set lunch 法國燒春雞配waffles
2021-04-08
午餐set lunch 法國燒春雞配waffles
2021-04-05 172 瀏覽
是日與朋友係西營盤附近探索下小店特色餐廳,忽然驚覺呢度有一間主打慢煮嘅西餐廳,店鋪呢頭都唔算什麼旺區,隱約在一角,外面裝修文青氣息十分之高!我哋入嚟氣氛十分之好,即刻落order叫野食!今日全餐最有驚喜竟然係呢道美式辣汁煙烤豬腩,睇落都好惹味,食落完全唔覺係食肥豬肉,肥瘦比例完美,佢係煮到夠曬入味,食落口感好香夠霖,完全係想像之外!side dish加左蝦串同烤露荀,非常match~另一樣美國安格斯特級帶骨牛小排,肉質鮮美,好夠牛味,配搭埋醬汁令味道更有層次,輕輕一切便能拆骨,進食都方便!小食方面推薦芝士溫泉蛋大啡菇,表面一層烤熟既黃金芝士,配搭埋滑溜溜的溫泉蛋,爽口的大啡菇一齊,口感豐富,味道一流!另一樣意大利香腸鮮菠蘿薄餅,呢個酥皮底薄餅好香口同濃郁牛油味,香腸同菠蘿切成薄片舖面,perfect match ❤️

我哋入嚟氣氛十分之好,即刻落order叫野食!