2018-09-01 80 瀏覽
香草🌿烤雞雜菌羅勒忌廉意粉 $78忌廉醬汁幼滑creamy 意粉份量也不少🤤醬汁快要多到滿瀉出來🤣呢個價錢黎講超值😇三文魚牛油果pizza 2人份量 $108羅勒醬清新非常🌿 三文魚🍣經過烤焗後近乎入口即溶批底薄脆香口🤤 👍🏻
香草🌿烤雞雜菌羅勒忌廉意粉 $78

羅勒醬清新非常🌿 三文魚🍣經過烤焗後近乎入口即溶
批底薄脆香口🤤 👍🏻
  • 香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉
2018-08-27 2703 瀏覽
「洗唔洗咁貴呀!?」好多時出街食完飯, 每一次都會有相同既疑問。但現實往往係殘酷的, 我始終要埋單找數。今日少有地覺得「抵食!完全唔係跟住食譜就能夠做得出既味道。」可能你地會好奇, 意粉咁簡單究竟有乜咁特別要俾錢食。「黎試吓你就會知道, 唔係每一種味道都可以模仿得到。」固名思議, 主打意粉同意大利菜。唔會有人走入黎想食乾炒牛河掛!?時代感重既裝修加餐廳佈局, 乾乾淨淨咁食飯。意式薄切三文魚忌廉芝士卷 $48整體黎講, 我只可以用「新鮮」兩個字黎形容。忌廉芝士入口慢慢咁溶, 蟹籽增加口感同鮮味。真係做到色香味俱全, 但都只係賣$48。法式芝士洋蔥湯 $38傳說中話飲洋蔥湯對氣管好, 但我對洋蔥味麻麻地。我試咗一啖, 味道甜甜地辣辣地, 就算唔食洋蔥既人都應該啱飲。最後交由我老婆處理。精選海鮮蒜香蕃茄意粉 $88講咁耐, 重點黎啦。我唔敢講每一個意粉都會好好食(因為我無食哂咁多種意粉), 但味道上絕對係高水準。蒜蓉味非常香濃而且帶有少少辣味, 意粉同醬汁完全混和, 口感彈牙兼惹味。我估廚師有用墨西哥辣醬, 味道與別不同(可能我估錯呢)。明太子海鮮披薩 $98餅底薄身脆底, 貪佢有咬口之餘仲

時代感重既裝修加餐廳佈局, 乾乾淨淨咁食飯。

意式薄切三文魚忌廉芝士卷 $48

法式芝士洋蔥湯 $38

精選海鮮蒜香蕃茄意粉 $88

明太子海鮮披薩 $98
餅底薄身脆底, 貪佢有咬口之餘仲無咁易令我飽(咁就可以食多啲野)。味道偏淡, 海鮮、芝士、明太子味道都好配合, 醬汁份量都預計得岩岩好。唔夠飽可以叫黎試吓。

抹茶沙冰 $53 / 鮮水果茶 $38

總結: 咁既價錢可以有咁既食物質素, 真係少之有少。可以例入個人飯堂名單既餐廳。值得一試!
2018-08-26 100 瀏覽
星期日的5人下午茶gathering ~適逢大家都肚餓,叫了五個意粉/焗飯,加蒜蓉包+炸薯角+迷你沙律share. 價錢都幾抵食。我的香草烤雞什菌忌廉意粉味道不錯,小食味道都ok, 係朋友的香草雞扒鮮茄焗飯size比相片的細好多。但服務方面,落單的男職員好似遊魂咁~ 落錯單,服務態度有待改善。
星期日的5人下午茶gathering ~

2018-08-23 111 瀏覽
公司嚟咗新同事,大家邀請腦細一齊食飯~😏見雅蘭新開咗呢間意粉餐廳,決定趁腦細請食飯嚟試下~😆😆.可能我哋早到(1點前就到咗),完全唔洗等位,一行差不多10人都有位一齊坐~.Menu好多意粉都好吸引,雖然今餐唔洗錢,但都唔會太過份嘅~最後揀咗呢個中間價位‘溫泉蛋卡邦尼意粉’($88)~可能我哋多人啦,都有漏單嘅情況~但普遍等咗15分鐘左右就有得食~🍽.溫泉蛋🥚做到流心嘅效果!好正!👍🏻意粉方面,調味做得好好,不會太鹹,而且好香芝士味~更配上少量煙肉,令意粉更吸引!(不過如果煙肉多少少會比較好😏)個人覺得份量都算幾多,食咗1/3已經開始覺得飽,一碟應該都夠2個女仔食~🙈🙈
公司嚟咗新同事,大家邀請腦細一齊食飯~😏
見雅蘭新開咗呢間意粉餐廳,決定趁腦細請食飯嚟試下~😆😆
最後揀咗呢個中間價位‘溫泉蛋卡邦尼意粉’($88)~
溫泉蛋卡邦尼意粉

可能我哋多人啦,都有漏單嘅情況~
但普遍等咗15分鐘左右就有得食~🍽
溫泉蛋🥚做到流心嘅效果!好正!👍🏻
意粉方面,調味做得好好,不會太鹹,而且好香芝士味~
更配上少量煙肉,令意粉更吸引!
(不過如果煙肉多少少會比較好😏)
2018-04-09
溫泉蛋卡邦尼意粉
2018-08-23 311 瀏覽
同朋友做完facial去雅籣中心睇下食咩好先,見到原來旺角都有意粉狂熱,之前食過銅鑼灣果間都好好食,而且上次有d野食想食但太飽無叫到,所以唔搵其他餐廳就食呢間啦😆😆呢間有好多款既意粉,每款都好吸引我諗我會再黎多幾次要試曬佢🤤香烤黑安格斯牛肉粒 $158上次我都有食呢個,因為好好味,所以今次都叫左俾朋友食下。 很喜歡看到鐵板「滋滋炸炸聲」,沒有令我失望呀安格斯牛肉粒🐮好嫩好易咬,牛肉味濃伴菜有洋蔥和薯角,有2個醬汁蒜蓉汁和茄汁。鐵板上有個圓係石板,如果想牛肉粒再熟啲可以放上去煎一煎,可以自己控制牛肉的熟成度精選海鮮蒜香蕃茄意粉$88有隻大大的蝦放在最頂,好有氣勢咁有3隻青口好香濃的蒜溶味,每啖意粉都食到蒜味和蕃茄香蕉朱古力pizza$48上次就係太飽無食到呢個,所以今次叫餐前已經同朋友講定要叫呢個甜品食😜黎到既時候聞到香噴噴的味道ᴘɪᴢᴢᴀ上有香蕉、玉桂粉、朱古力雪糕和朱古力醬超級超級喜歡玉桂的味道,有好多玉桂粉,切開了一塊塊後每都都有香蕉好平均😝😝Pizza是簿簿的,食左都不會太濟...飲品就叫左果茶和士多啤梨沙冰Strawberry peach frozen $58(右) 白𠽌𠽌的c

呢間有好多款既意粉,每款都好吸引
我諗我會再黎多幾次要試曬佢🤤

香烤黑安格斯牛肉粒 $158
上次我都有食呢個,因為好好味,所以今次都叫左俾朋友食下。
很喜歡看到鐵板「滋滋炸炸聲」,沒有令我失望呀
安格斯牛肉粒🐮好嫩好易咬,牛肉味濃

精選海鮮蒜香蕃茄意粉$88
有隻大大的蝦放在最頂,好有氣勢咁
有3隻青口
好香濃的蒜溶味,每啖意粉都食到蒜味和蕃茄

精選海鮮蒜香蕃茄意粉

香蕉朱古力pizza$48
黎到既時候聞到香噴噴的味道

ᴘɪᴢᴢᴀ上有香蕉、玉桂粉、朱古力雪糕和朱古力醬
香蕉朱古力pizza

Pizza是簿簿的,食左都不會太濟...

飲品就叫左果茶和士多啤梨沙冰
白𠽌𠽌的cream上有士多啤梨醬😍,士多啤梨味好濃
Fresh fruit tea $38 (左)
一開始飲覺得有d淡味,飲下好清新,不會很甜

🐷為食小胖子後記:
店員既態度好友善,當見我地既主菜差唔多食曬,會主動問我地個甜品係唔係上得。
2018-08-20
精選海鮮蒜香蕃茄意粉
香蕉朱古力pizza
2018-08-21 92 瀏覽
食物質素ok,價錢 fair但入座安排很差 場內近乎4人台多,但大多分拆安排2人入座,2人以外都要等超久 (等了40分鐘都是入座2人票),故人數多於2人的話真的不要考慮排隊入座了
食物質素ok,價錢 fair
但入座安排很差

2018-08-21
45 分鐘 (堂食)
  • 羅勒雜菌烤雞忌廉意粉
2018-08-21 1127 瀏覽
為咗要遷就一個無啦啦話好想食意粉嘅阿肥,一向唔鍾意食意粉嘅我就要上嚟open rice度搜刮下邊度可以一試,碌碌下見到呢間個名叫做"意粉狂熱",好似好專家級咁,再望一望啲相,賣相都幾吸引,就決定要嚟試下我哋本身喺旺角搵game碟,所以就嚟咗雅蘭中心呢間分店啦,上到嚟見到佢哋同和民個入口好似係同一個咁,唔知會唔會係同一個集團嘅呢? 哈哈🤭點解會留意到呢樣嘢呢? 係本身我哋拎咗飛等位嘅,見佢個顯示屏都有差唔多大約8個號碼先輪到我哋,但無啦啦有對男女直接就喺我哋面前行過直入坐低喎,阿肥就好緊張咁以為俾人打尖啦,後來望清楚啲,見到原來人哋坐低嘅位置係屬於和民而唔係意粉狂熱架,但佢哋個入口通道係同一個,哈哈~好彩冇鬧人咋如果唔係就瘀皮啦🙈之後我哋都唔係等咗好耐只係幾分鐘,可能因為都九點喇好多人都食完會離開,我哋入得座嘅時候職員都會提示我哋last order係十點鐘,然後十點半閂門。餐廳入面嘅裝修都好精緻,比較歐陸風,每一張枱都好貼心咁有一樽水提供俾客人飲用,仲要每個樽都唔同款,幾靚幾stylish.我哋睇完份餐牌,左揀右揀都係決定叫一個set餐,好抵食$368蚊for 2 people,有9款
我哋本身喺旺角搵game碟,所以就嚟咗雅蘭中心呢間分店啦,上到嚟見到佢哋同和民個入口好似係同一個咁,唔知會唔會係同一個集團嘅呢? 哈哈🤭點解會留意到呢樣嘢呢? 係本身我哋拎咗飛等位嘅,見佢個顯示屏都有差唔多大約8個號碼先輪到我哋,但無啦啦有對男女直接就喺我哋面前行過直入坐低喎,阿肥就好緊張咁以為俾人打尖啦,後來望清楚啲,見到原來人哋坐低嘅位置係屬於和民而唔係意粉狂熱架,但佢哋個入口通道係同一個,哈哈~好彩冇鬧人咋如果唔係就瘀皮啦🙈之後我哋都唔係等咗好耐只係幾分鐘,可能因為都九點喇好多人都食完會離開,我哋入得座嘅時候職員都會提示我哋last order係十點鐘,然後十點半閂門。餐廳入面嘅裝修都好精緻,比較歐陸風,每一張枱都好貼心咁有一樽水提供俾客人飲用,仲要每個樽都唔同款,幾靚幾stylish.我哋睇完份餐牌,左揀右揀都係決定叫一個set餐,好抵食$368蚊for 2 people,有9款菜式: 1. Soup:
特濃南瓜粟米忌廉湯 (我嘅) 味道唔差,係一般日式粟米湯咁甜甜滑滑嘅,但就冇乜南瓜味,同埋缺點唔夠熱
+$5蚊升級叫濃蝦湯 (阿肥嘅) 阿肥話好飲,佢個名只係"濃蝦湯"但佢都似龍蝦湯咁嘅味道 2. Salad:
鮭魚凱撒沙律*半份 話雖半份,但都唔係得幾啖仔,都係一碟架,有好足夠嘅生菜同沙律醬,三文魚有兩片,開胃嘅
3. 小食可以任揀一款: 我哋叫咗
意式炸魷魚圈配他他汁 呢個小食好好味,炸到熱辣辣,魷魚圈唔會乾哂硬綁綁,反而仲好彈牙有咬口,配埋個他他醬汁一齊食仲更加美味,有四圈每人都可以食兩圈
4. Pasta任揀一款: 阿肥揀咗
芝士煙肉帶子忌廉意粉 真心講,我唔鍾意食意粉都覺得好好食,因為個汁好惹味,芝士夠香濃,帶子都新鮮,同埋意粉好爽,粗幼啱啱好,食完唔會覺得好滯,唔怪得之佢叫意粉狂熱喇,我哋以後對佢哋嘅意粉都好有信心
5. Grilled Dish任揀一款: 阿肥揀咗
香烤黑安格斯一口牛柳 佢係一份圓圓鐵板咁上,除咗牛柳粒之外仲有薯角,好驚喜
仲有啲牛出奇咁好食!又嫰又香又有肉汁,基本上唔洗點佢提供嘅醬汁,已經好夠味。再加上佢俾埋茄汁大家食薯角,呢個餐嘅份量真係令人大滿足呀
6. 甜品方面佢就set咗係
意式焦糖奶凍, 已經係二人份量,因為有兩舊,但都好得意新穎,奶凍唔係好似平時咁一杯杯的,食落似係雪糕嘅質感,不過味道就有小小偏甜,唔係人人都啱食。 餐飲亦都係一人揀一杯,阿肥揀咗
水果茶*只有冷飲*,我就特別啲,叫咗個
歡樂朱古力茶試下~*只有熱飲*阿肥俾咗一啖水果茶我試,好清新,一啲都唔甜,味道啱啱好,所以佢俾咗個眼神我,示意佢都好滿意。而朱古力茶係茶包來,對於經常會high tea嘅朋友一啲都唔會陌生,鍾意朱古力味嘅人就啱哂喇
呢間餐廳我哋真係會一去再去,兩個人叫set真係好抵食,同埋佢有幾款set,食物選擇都唔同,無需擔心冇嘢啱食
凍水果茶+熱朱古力茶
鮭魚凱撒沙律
意式炸魷魚圈配他他汁
芝士煙肉帶子忌廉意粉
香烤黑安格斯一口牛柳
意式焦糖奶凍
2018-08-18
5 分鐘 (堂食)
凍水果茶+熱朱古力茶
鮭魚凱撒沙律
意式炸魷魚圈配他他汁
芝士煙肉帶子忌廉意粉
香烤黑安格斯一口牛柳
意式焦糖奶凍
2018-08-19 91 瀏覽
鮭魚牛油果忌廉焗飯($78)) 以為會好漏,食落又唔係,上面有牛油果係到,非常健康,溝埋落D芝士飯到好夾。帕爾馬火腿片配牛油果冷製意粉($78) (無影相)呢個冷麵上面有青醬,襯埋帕爾馬火腿片都幾好食,佢仲有D粒狀既芝士撈埋一齊食,整體口感豐富。海鮮牛油果沙律($78)D海鮮數量都附合價錢,呢個沙律都係有牛油果,加埋生菜,感覺好清,幾開胃,汁方面都唔算太差,個人鍾意凱撒沙律個汁多D香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉($78) 呢個係一個普通既烤雞意粉,CREAMY基本野都做到,雞肉唔硬有肉汁明太子海鮮披薩(大)($98)明太子配海鮮係一個較清淡既選擇,鍾意濃味D既應該要揀其他。照燒雞蛋黃醬披薩(大)($78)呢個同和民個PIZZA應該係一樣既,而和民又係正隔離,所以我諗應該係果邊整完拎過黎既,呢隻味道濃D,D醬汁提升左成個PIZZA既味道,比較鍾意食呢隻PIZZA。
鮭魚牛油果忌廉焗飯($78))

帕爾馬火腿片配牛油果冷製意粉($78) (無影相)

海鮮牛油果沙律($78)

香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉($78)

明太子海鮮披薩(大)($98)
明太子配海鮮係一個較清淡既選擇,鍾意濃味D既應該要揀其他。

照燒雞蛋黃醬披薩(大)($78)
2018-08-19 111 瀏覽
同朋友訂座去食飯但見完個餐具即倒胃口.再見到個沙律見埋個三文魚上面有嘅返次就更加無胃口啦唯一有啲安為嘅就係佢個湯都算唔錯跟住佢個甜品呢呀OK啦個焦糖雪糕咁就可以接受嘅範圍🤔但係總括來講食物質素同價錢都算成正比既.....人均消費大約200,見咁平咁就算啦
同朋友訂座去食飯但見完個餐具即倒胃口.
再見到個沙律見埋個三文魚上面有嘅返次就更加無胃口啦
唯一有啲安為嘅就係佢個湯都算唔錯
2018-08-19 1415 瀏覽
今日黎到旺角唔係食放題唔係食燒肉而係食意大利野!!!呢間有朋友推薦,覺得平又好食咁就試一試啦呢杯係鮮水果茶($38)入面有好多既水果,味道好足不過有少少酸呢個係壽喜燒風!牛肉雜菌鮮製意粉 ($78)本身就較鍾意食D特別既意粉類,呢個就係自家製既!好有口感同彈牙,較鍾意食扁意粉呢個仲係壽喜燒味,有少少既甜味,fusion得好夾呢個係經典3式拼盤($98)有炸雞,薯角同三文魚忌廉芝士卷炸雞同薯角炸得好香口炸雞冇炸得太乾,入面仲好juicy三文魚忌廉芝士卷就幾特別,雖然我麻麻地呢D芝士明太子海鮮披薩($58)呢個係薄既PIZZA,我就叫左1人前,所以唔係好大塊明太子味好重,仲有好多既海鮮配搭個PIZZA都焗得岩岩好,好脆最後就係香蕉朱古力披薩($48)係一個又鹹又甜既配搭!岩岩焗完再加個朱古力雪糕上去送到上黎就要快手食啦!PIZZA底好脆同熱,再加香蕉既甜,同雪糕既凍,口感好特別唔貴又好食呢度加埋唔洗400蚊,已經有好多野食除左旺角仲有其他分店架!
今日黎到旺角唔係食放題唔係食燒肉
而係食意大利野!!!
呢間有朋友推薦,覺得平又好食
咁就試一試啦

鮮水果茶
呢杯係鮮水果茶($38)
入面有好多既水果,味道好足
不過有少少酸
壽喜燒風!牛肉雜菌鮮製意粉
呢個係壽喜燒風!牛肉雜菌鮮製意粉 ($78)
本身就較鍾意食D特別既意粉類,呢個就係自家製既!
好有口感同彈牙,較鍾意食扁意粉
呢個仲係壽喜燒味,有少少既甜味,fusion得好夾
經典3式拼盤

呢個係經典3式拼盤($98)
炸雞,薯角同三文魚忌廉芝士卷
炸雞同薯角炸得好香口
炸雞冇炸得太乾,入面仲好juicy
三文魚忌廉芝士卷就幾特別,雖然我麻麻地呢D芝士

明太子海鮮披薩

明太子海鮮披薩($58)
呢個係薄既PIZZA,我就叫左1人前,所以唔係好大塊
明太子味好重,仲有好多既海鮮配搭
個PIZZA都焗得岩岩好,好脆

香蕉朱古力披薩
最後就係香蕉朱古力披薩($48)

係一個又鹹又甜既配搭!岩岩焗完再加個朱古力雪糕上去
送到上黎就要快手食啦!
PIZZA底好脆同熱,再加香蕉既甜,同雪糕既凍,口感好特別
唔貴又好食

呢度加埋唔洗400蚊,已經有好多野食
除左旺角仲有其他分店架!
壽喜燒風!牛肉雜菌鮮製意粉
經典3式拼盤
明太子海鮮披薩
香蕉朱古力披薩
喺旺角做完嘢早餐都未食,就唯有早餐加埋午餐一齊食,行吓行吓就見到呢間以意粉做賣點嘅餐廳,又咁啱俾我見到有我至喜愛嘅 Carbonara卡邦尼意粉Lunch Set🤤,就二話不說入去試試,入到餐廳,職員都有禮貌安排位置俾我,落單亦好快手,偶爾仲聽到有啲侍應用流利國語為同胞食客落單,真係唔係度度聽到㗎🤫講返個Lunch Set先,上枱時都真係色香味俱全,分量亦與價錢相付,令我有啲驚喜🤣,而且個Set價錢只係$88 (未加10%),有包🍞,有湯🍵,餐湯升級到濃蝦🦐湯都只係+$5,再加埋主食,都真係幾抵👍🏽睇完下面after taste介紹,不妨考慮嚟試試,應該冇點你哋嘅🤗
濃🦐湯
溫泉蛋🥚芝士🧀卡邦尼意粉
  • 濃蝦湯
  • 溫泉蛋芝士卡邦尼意粉
2018-08-18 66 瀏覽
服務員三五成群吹吹水,落單時有個男服務員經過叫落單唔理,到結帳情況一樣,放落張單係枱就走去!食到一肚火!差都零服務連一D基本禮貌,食市點樣請人,點樣培訓。連'多謝`!
食到一肚火!
差都

零服務連一D基本禮貌,食市點樣請人,點樣培訓。連'多謝`!
2018-08-16 76 瀏覽
6:45入到去都仲有位,不過朋友話有枱係訂左嘅。廚師沙律,一人份,ok新鮮嘅,正常好味嘅。見佢個推薦,就叫左呢個Parma ham冷意粉,個parma ham同冷意粉完全唔夾 ,最攪笑係個意粉,見佢咁嘅色,有晒醬,無味喎三文魚牛油果pizza,呢個唔差,始終新鮮整,連新鮮都唔好食就執左啦!哈。不過個皮厚返少少咁上下好D囉,薄左D。同埋 佢嘅oliva oil 多到攞個pizza時,直頭倒油出黎,呢樣要改善。 最好有支水比我飲,最怕店一定要你幫襯佢drink,咁人地可能真係唔想或者唔啱飲嫁嘛!呢個對我黎講加分嘅,個價錢200百多少少2個人,個價錢其實係抵嘅,但食物就...是否我選錯食物,走嘅時候,都見好多人等位個喎,可能真係我選錯左食物啦,我唔會太有衝動想食第二次嘅唸法喎!
6:45入到去都仲有位,不過朋友話有枱係訂左嘅。
廚師沙律,一人份,ok新鮮嘅,正常好味嘅。

2018-08-15 74 瀏覽
做Facial前來個簡約午餐,意粉狂熱這名字夠熱情我喜歡,看似有多款口味的意粉口味,最適合貪新鮮的我😝洋蔥湯溫度夠熱,味道尚算合格。鮭魚菠菜忌廉意粉「粉」份量十足,相對配菜三文魚及菠菜份量比較少,對於愛吃餸的我自然難免有點兒失落。意粉未算Al dente ,幸好亦不至於太淋。忌廉汁適量地掛在每條意粉上,味道香濃不會膩。不過不失吧。
洋蔥湯
洋蔥湯溫度夠熱,味道尚算合格。
鮭魚菠菜忌廉意粉
2018-08-04
午餐
2018-08-12 85 瀏覽
同朋友黎到旺角雅蘭,發現好多野都唔同晒,多左好多食肆,行到去呢間舖前面,被佢個menu吸引左,色彩繽紛,成個感覺都幾young,而且七點鐘唔駛等位可以即入,於是就試下。入到店內再望一望個menu,好多野食揀,有湯、沙律、小食、飯、意粉、pizza、仲有甜品飲品,選擇困難症又發作,樣樣都好想食,揀左好耐,最後揀左五樣野食。主廚精選沙律 (細)賣相唔錯,沙律菜夠新鮮,有三文魚、雞蛋、雞肉、紅黃椒絲、蕃茄仔、沙律菜同水牛芝士粒,表面仲鋪左芝士碎,而個沙律醬出奇地好味,我地仲好後悔叫左個細size黎食。海蝦牛油果法包多士呢個有驚喜,多士夠脆身,面頭鋪滿材料,有蝦、牛油果、芝士同醬,口感好豐富,而且食到有wasabi味,應該係啲醬加左少量wasabi,但估唔到又幾好味。脆炸原條白身魚配有皮薯角兩條魚大大條熱辣辣用木板上台,脆漿唔算厚,兩條魚仲keep到多汁同好滑,幾好味,薯角就普通,唔係太熱。芝士牛肝菌濃汁鮮製意粉鮮製意粉口感好煙韌彈牙,同平時食既意粉唔同,而牛肝菌亦好香,面頭鋪滿芝士,撈埋一齊幾好食。香烤香草羊架兩件羊架都幾大件同厚身,肉質好嫩,無咩羶味,因為用鐵板上既關係,配菜薯角仲keep

主廚精選沙律 (細)

海蝦牛油果法包多士

脆炸原條白身魚配有皮薯角

芝士牛肝菌濃汁鮮製意粉

香烤香草羊架
兩件羊架都幾大件同厚身,肉質好嫩,無咩羶味,因為用鐵板上既關係,配菜薯角仲keep住熱辣辣。

總括黎講,服務都唔錯,係上菜時侍應生手左啲,不過都唔係好大影響;食物方面都幾啱我口味,而且價錢唔係貴,以呢個價錢黎講都真係唔錯。
2018-08-08
  • 主廚精選沙律