2018-09-14
我知女朋友好鐘意Mochhichi, 知道呢間餐廳最近以佢做主題,今日下午帶左女朋友來比個驚喜佢一去到就見到成間鋪都係mochhichi! 我女朋友望到已經由門口到坐低就係咁瘋狂影相😂佢真係好鐘意Mochhichi由門口到坐低,全部都係mochhichi 相關既裝飾,連牆壁都係野食既選擇都好多,都會見到有mochhichi 既身影,不過就唔知味道如何親子便當佢叫呢個原因係因為個飯盒😂因為會送埋比我地。講返野食咁都算係整得唔錯,明太子雞翼係gd,下面有講,而飯團就有2款,味道正正常常,不過原來入面係冇涵都係得飯,如果有少少野包左係入面就特d日式咖哩豬排飯豬排炸得幾鬆脆,粉唔厚,配上甜甜既咖哩,味道不錯,可惜飯就只係暖暖地明太子雞翼去骨去得幾好,裏面既明太子釀得滿滿,煎炸既外皮幾脆口烤得幾好,上碟亦熱辣辣,期望以上!青檸味可以再重d,我鐘意酸d日本食過,今次香港食,品質差唔多,都係好滑,雪糕皮好鬆脆,牛奶味非常濃郁,係貴日本少許而已
日式咖哩豬排飯
明太子雞翼
青檸味可以再重d,我鐘意酸d