2018-06-15 331 瀏覽
本身自己都幫襯過唔少燒肉或日式放題,但呢間野差嘅程度可以話攞硬冠軍!放題限時兩小時,第一個人準時到達,向門口店員表示左其他朋友未到,店員即時話,其實無論你幾點齊人或幾點先座入去,都會由你原本訂枱時間開始計時。平時其他店多數係不論你齊唔齊人,你一入座就計時,好合理。但呢間竟然咁計,我真O晒咀。食物質素仲驚嚇,刺身極不新鮮,叫完第一輸根本唔敢再叫!部分用作燒烤嘅肉同粟米直頭有陣叔味。連碟生菜都係好似平時街市菜檔臨收檔前$5一份嘅菜尾咁嘅質素。炸尤魚圈硬到我以為自己食緊條粗橡根!😑😑😑最離譜係我地由一座底就落單嘅海鮮類食物同埋佢要求我地全枱人like facebook又share條片先會送嘅海鮮拼盤一直都無黎過。😡😡😡😡😡😡我地本身邊食住其他野邊等,過左一個鐘都無黎,我地就開始追單,前後揾左五至六個不同員工追單,個個都話幫我地睇睇,可惜到夠鐘我地要埋單時都係一碟都無黎過!😡😡😡😡😡😡連加一,三佰幾蚊一個人放題其實唔係貴,但質素都唔係差成咁囉!同樣價錢仲有大把其他更好選擇!

2018-05-15 417 瀏覽
今晚約左兩個朋友收工一齊去食燒肉,上到去7點左右仲早,所以唔洗等位就可以坐底。等店員快速講解完收費同點餐方法後,我地首先緊係叫一轉刺身壽司先啦😍刺身都夠凍,甜蝦清甜彈牙,熟北寄貝飽滿厚實,滋味甘甜👍火灸三文魚壽司同蟹子壽司都唔錯,一路燒緊海鮮時都encore左幾次😋😋炸物入口時要小心燙口,真係即炸即上,口感香脆👍👍最驚出面有D炸定放到淋晒,食又唔係,唔食又晒雞肉醃得夠入味,一口牛更加係推薦之選,牛味濃郁,瘋狂encore之選😍👍👍唔知有冇人同我一樣,每次燒肉如果冇左菠蘿硬係覺得好似差D野,建議菠蘿可以放爐邊慢慢燒住先,因為收乾小小水份嘅菠蘿會仲甜😋😋😋食燒肉另一個小tips就係叫兜辣酒煮蜆先,食完蜆肉後,燒肉沾上辣酒汁仲惹味如果想食特別D嘅海鮮仲可以另外加錢叫,不過今次其實已經夠食,我地就冇額外叫🙈海鮮拼盤有燒蠔,貴妃蚌,虎蝦,鮑魚同甲羅燒甲羅燒雖然鮮甜味美,但要留意番燒得越乾會越咸,覺得太咸嘅同白飯一齊食亦有一種滋味燒蠔與甲羅燒一樣,唔建議燒太耐,等蠔水略為收乾就食得,因為燒蠔燒太耐隻蠔會「Pop」一聲爆出嚟,另外蠔水完全收乾鮮味亦會流失不小鮑魚同貴妃蚌都厚實彈牙,鮮甜有咬口,可以e

刺身都夠凍,甜蝦清甜彈牙,熟北寄貝飽滿厚實,滋味甘甜👍
海鮮拼盤有燒蠔,貴妃蚌,虎蝦,鮑魚同甲羅燒
鮑魚同貴妃蚌都厚實彈牙,鮮甜有咬口,可以encore😍😍👍👍
最後仲有movenpick雪糕送番😋
2018-03-07
2018-05-08 359 瀏覽
如果你同我一樣有d朋友係無肉不歡,食量驚人的話,佢真係好適合食燒肉放題哈哈!不過我地第一輪唔敢咁快order咁多肉,反而係每樣肉都試下先。特別推介佢地既蒜蓉金針菇同牛油粟米,每一份都係放係咁樣既鐵兜,不過無奈地每一份都好少,強烈大家一次叫多幾份,放埋一齊慢慢燒。可惜蒜蓉金菇既蒜蓉唔夠多,而牛油粟米既牛油就好夠,見住佢地一邊燒一邊溶,勁邪惡。。。鍾意海鮮既朋友仔,除左燒肉都可以任叫壽司~ 我地就冇叫好多,要留肚慢慢食肉嘛!另外仲可以加少少錢要一碟海鮮拼盤,除左燒肉,仲可以燒海鮮。燒肉款式好多,特別推介豬頸肉慢慢燒可以燒到金黃微微脆!不過都幾高難度,始終唔係好大條,好容易就會黑晒!另外都order左牛舌,醃得一般般而且越燒越韌咁。除左豬頸肉,燒魷魚鬚都好正!!雖然有部分太細條,好彩都有d都算肥美,越燒越香~

2018-05-05 499 瀏覽
小弟出外食都鐘意光顧唔同餐廳,試下新野,中伏都唔係第一次,但伏到忍唔住要上黎劣評,呢間係第一間。 首先食物,前菜叫個中華沙律,其他地方見既都會切到細細條易入口,呢度既唔知點解係成棵菜心咁粗,我當你自家制啦,食落口真係菜心咁淋,唔爽口仲要偏暖既...刺身我兩個人黎,款式每樣叫2~6件,佢唔理我每樣得2件咁黎,食完再叫一樣每樣2件,我當你怕我地食唔晒啦,叫叫下竟然夠膽死冇再俾,乜料,當你甩單我再補單都一樣唔見影,放棄。 我當你燒肉店,放題刺身差劣,我可以無視。肉黎到,調左味既肉食唔出特別,原味既肉食唔出肉鮮,油香倒是有,一口牛食落口有羶味,係我食過咁多間燒肉既牛中感覺最差勁。 服務態度,我地walk in有book位,但見空坐位有的是,唔知點解招待處㩒左成3分鐘機先有人帶位。前邊講過,漏單情況幾嚴重,唔係接受到既程度。全程食左最少一個半鐘,收野黎左一次,食到後邊垃圾同空碟放晒係度。食到中途個爐bb叫,招手叫人起碼4分鐘先有人黎,其間有位女侍應仲叫住走...黎到又唔理走左去,原來去左叫其他同事幫手睇,咁你叫人都同我地講聲丫...原來個爐過熱。仲好意思收加一服

服務態度,我地walk in有book位,但見空坐位有的是,唔知點解招待處㩒左成3分鐘機先有人帶位。前邊講過,漏單情況幾嚴重,唔係接受到既程度。全程食左最少一個半鐘,收野黎左一次,食到後邊垃圾同空碟放晒係度。食到中途個爐bb叫,招手叫人起碼4分鐘先有人黎,其間有位女侍應仲叫住走...黎到又唔理走左去,原來去左叫其他同事幫手睇,咁你叫人都同我地講聲丫...原來個爐過熱。仲好意思收加一服侍費...所以服務係邊度。。。或者我地唔好彩啦,唔明點解咁多好評。
2018-04-29 367 瀏覽
之前見到好多好評, 所以先諗住去試下, 但極失望!!!1) 燒肉d肉又細件又薄 唔好食2) 刺身唔新鮮漏單情況嚴重, 落左刺身 等左30分鐘加催左3次, 最後都無黎。 結果食唔飽離開, 以後都唔會再去!!!
之前見到好多好評, 所以先諗住去試下, 但極失望!!!

1) 燒肉d肉又細件又薄 唔好食
2) 刺身唔新鮮

2018-04-21
2018-04-27 385 瀏覽
朋友請食生日飯,呢個禮拜第二次食燒肉放題食物既選擇幾多,Like Facebook Page又有個海鮮拼盤送,幾新鮮架!有大蝦,蚝,蠔,蟹蓋加蛋,仲有鮑魚!個爐幾好火,好快熟炸物刺身都okay,吉列蠔幾好食!順帶一提,呢度既WASABI好攻鼻,不過我就麻麻地呢隻WASABI肉類我地乜都試左d,質素好ok! 最愛五花腩片同豬頸肉中途燒到個網黑哂,WAITER都好快幫我地換新呢個真係要推介下,榴槤波波,好好好好食,雖然係好滯,但我都忍唔住encore再encore有Movenpick雪糕
朋友請食生日飯,呢個禮拜第二次食燒肉放題

有大蝦,蚝,蠔,蟹蓋加蛋,仲有鮑魚!

個爐幾好火,好快熟

炸物刺身都okay,吉列蠔幾好食!

肉類我地乜都試左d,質素好ok! 最愛五花腩片同豬頸肉
中途燒到個網黑哂,WAITER都好快幫我地換新

有Movenpick雪糕
2018-03-26
  • 榴槤波波
2018-04-16 468 瀏覽
點了的食物全部打6折,好多後來都無來,食物質素大細超,吾知食過d 咩落肚,以後都不會來....! 魚生同燒肉類都差過一般出去食,講真$300幾去餐廳食好過。同埋如果系第二度見到d相吸引到你來,就免啦,是關餐廳既marketing 技倆好好。
2018-04-14
2018-04-09 406 瀏覽
復活節幾日假期,又冇出國旅行,約下朋友仔聚聚!朋友仔一向愛吃韓燒,而我就覺得燒肉太單調,所以問左openrice 達人,搵到間放題可以滿足晒我同朋友仔的要求🤭講緊既係「尚鮮」,佢既食物種類好多,有燒肉、刺身、炸物等等,滿足左朋友既燒肉望,又滿足我既刺身欲望🙈呢度係以ipad落單,環保♻又好看,店員仲好細心同我地講解 呢度係以1pcs 作單位,鐘意叫幾多pcs都得,唔會浪費,我覺得真係幾好首先員店送上海鮮併盤,呢個海鮮併盤只需like佢地既facebook就會有,基本上枱枱都會有!海鮮併盤以人頭計,各有兩隻生蠔、大蝦、鮑魚、象拔蚌同埋一個我最愛既甲羅燒。象拔蚌灑左少少鹽同黑椒燒,好清甜,仲好多汁,肉質爽口大蝦好大隻,冇落調味料,就咁即燒即食,一樣咁好味,肉質爽口彈牙,保全左蝦既鮮味鮑魚好新鮮,上枱時仲郁下郁下,好生猛!放落去燒果陣,仲見到佢想「走佬」🙈講到口感都幾爽口,可能我冇聽書,燒耐左少少所以乾左啲!生蠔都幾大隻肥美,幾鮮仲有我最愛既甲羅燒,首先搞一搞混,放落去爐度一邊燒一邊搞,等蟹膏凝固左就食得,呢個要俾啲耐性,太大火的話就會燒乾😂之後到刺身,第一回合先叫三文魚、吞拿魚、蛋、帶子、
呢度係以ipad落單,環保♻又好看,店員仲好細心同我地講解

象拔蚌灑左少少鹽同黑椒燒,好清甜,仲好多汁,肉質爽口

生蠔都幾大隻肥美,幾鮮

之後到刺身,第一回合先叫三文魚、吞拿魚、蛋、帶子、鮑片同蟹棒!
三文魚厚切,滿足!帶子同鮑片都好爽口,蟹棒鮮,都唔錯!我地之後都encore左一round!

飲品以罐裝為主,好夠凍,食完燒肉飲返啖真係一流
再來就係朋友至愛既燒肉,第一回合先叫牛舌、麻辣肩胛梅花、牛仔骨、牛胸腹等,同一隻肉仲有唔同味道!之後我地都encore左兩round,不過掛住食冇影到lu
我最欣賞麻辣肩胛梅花,啲肉好淋,仲有陣陣既麻味,雖然麻但唔算辣,我覺得幾好!
牛油栗米粒同清酒煮蜆
用兜裝住,直接放落爐度煮,非常方便,呢個設計岩晒我地呢啲懶鬼🙈
牛油栗米真係超勁牛油味,鍾意牛油既朋友好喜歡!清酒煮蜆雖然蜆比較細少,但好鮮甜!

食到呢度已經飽飽地,食多件炸物-蟹棒
皮夠薄,唔錯
最後食返個啫喱甜甜佢
埋單果陣,員店問我地要咩味既雪榚?唉?!原來仲有movenpick雪榚
我就揀左最愛既士多啤梨味,又滑又有士多啤梨粒粒!
三百多元食到咁多野,真係好滿足!
2018-04-07 14977 瀏覽
呢排同大學同學約飯局,因為佢係食肉獸的關係,我又係牛魔王,最適合約埋一齊食燒肉放題因為見價錢唔貴,地點又方便,都預左會好多人,所以我地特登約夜D去食......點知去到,夜晚9點仍然要等先可以入座,可見真係好受歡迎食物方面,好多燒肉、刺身都可以任食,少部分食物同埋酒精飲品要加錢,但其實任食已經好多選擇,同埋質素已經唔錯,今次就冇特別加錢食其他野了。我地主攻牛肉,第一ROUND就嗌左呢D:原味牛舌韓式肩胛梅花尚鮮一口牛牛胸腹另外都有食五層肉同埋蜜汁雞中翼。咁樣燒雞翼真係好好味!容易過BBQ好多!本身對於主打燒肉的餐廳出品的刺身完全冇期望,點知有驚喜三文魚同甜蝦都好鮮甜又冇雪味,我地ENCORE左幾次!各式天婦羅都好香脆。提醒大家,切記要LIKE FACEBOOK換呢個海鮮拼盤!超級新鮮,全部都仲郁緊架.......尤其是鮑魚!真係好好味,唔洗調味已經係好甜,千萬唔好錯過!最後以movenpick 雪糕作結。咁正的放題,$278計埋加一大約$300一位,超級抵食,怪唔得咁多人啦,不過好值得等!

點知去到,夜晚9點仍然要等先可以入座,可見真係好受歡迎

我地主攻牛肉,第一ROUND就嗌左呢D:
原味牛舌
韓式肩胛梅花
尚鮮一口牛
牛胸腹

另外都有食五層肉同埋蜜汁雞中翼。
咁樣燒雞翼真係好好味!容易過BBQ好多!

本身對於主打燒肉的餐廳出品的刺身完全冇期望,點知有驚喜

三文魚同甜蝦都好鮮甜又冇雪味,我地ENCORE左幾次!

各式天婦羅都好香脆。

提醒大家,切記要LIKE FACEBOOK換呢個海鮮拼盤!
超級新鮮,全部都仲郁緊架.......尤其是鮑魚!

真係好好味,唔洗調味已經係好甜,千萬唔好錯過!

最後以movenpick 雪糕作結。

2018-03-29
15 分鐘 (堂食)
2018-04-06 312 瀏覽
最近小編食左燒肉😋😋呢間店都幾抵讚👍🏻小編表示好鐘意食肉,呢間同平時食開嘅價錢差唔多,都係有好多小編至愛嘅肉-牛舌、肩胛梅花、豬頸肉等(肉類再多啲就好啦🤤)不過特別在,平板落單,有入口即溶嘅火炙壽司😍飲品唔會淨係得汽水揀😏甜品一口一件(食幾多拎幾多啦😌唔做大晒鬼)最後竟然仲有MOVENPICK雪糕😋小編like咗FB..⭐️每人送海鮮拼盤(5款)⭐️四人同行送龍蝦刺身燒過嘅海鮮特別甜架~-限時:2小時*另收加一服務費Ps 有叉電插口,手機無電唔洗擔心
最近小編食左燒肉😋😋呢間店都幾抵讚👍🏻
⭐️每人送海鮮拼盤(5款)
⭐️四人同行送龍蝦刺身
燒過嘅海鮮特別甜架~
限時:2小時
*另收加一服務費
Ps 有叉電插口,手機無電唔洗擔心
2018-03-26
  • 海鮮拼盤
  • 火炙壽司
2018-04-06 285 瀏覽
好耐無嚟食燒肉放題,今次同埋成班 friend 一齊,發現價錢都仲係300蚊樓下喎。有燒肉、刺身、壽司、日式小食等都係任食,真係多嘢食過普通嘅日式放題。貪過癮我哋仲加咗盤海鮮拼盤,有甲羅燒、活鮑魚、貴妃蚌同珍寶蠔。哇賣相超吸引,鮑魚仲係掙紮緊,極度新鮮。店員仲會教你每邊燒5分鍾,等到乾身就食到。好正呀,好彈牙~其實我都好鍾意食牛油粟米架~魚籽壽司最好食,大大粒嘅魚籽鹹鹹得又脆卜卜。其他壽司都好高質,甚至我覺得好味過岀門嘅壽司店添。燒肉有好多選擇,可惜店員無介紹邊啲肉打邊啲肉。有韓式肩胛梅花、牛舌、腩條、牛仔骨、牛胸腹、雞腿肉、雞翼、豬頸肉等,啲肉高質過上年嚟食,好有肉味,又腍又腌得好,唔似 cheap 嘢。仲有蟹粥喎,真係有成隻蟹係入面。側邊仲有調味料,覺得唔夠味就可以自己調味喇,但我就覺得鮮味十足。仲有還有龍蝦刺身呢~
好耐無嚟食燒肉放題,今次同埋成班 friend 一齊,發現價錢都仲係300蚊樓下喎。有燒肉、刺身壽司、日式小食等都係任食,真係多嘢食過普通嘅日式放題

其實我都好鍾意食牛油粟米架~

仲有還有龍蝦刺身呢~

2018-04-04 8686 瀏覽
還記得一年前與朋友來吃烤肉放題,覺得不過不失,沒有留下深刻印象。今天再和三位朋友到來,竟然進步了很多,不得不介紹!我們吃晩上8時9的時段,每位 $278。刺身也是例牌吧,每次也只來四件,但畢竟是放題,可任點。吞拿魚和甜蝦是必叫的!壽司也有驚喜,竟然連魚籽壽司也有!脆卜卜的帶鹹香,很美味呀,我還吃了五、六件呢。旁邊的火炙三文魚壽司也很高水準。這兩個壽司也是必點的。燒肉的選擇也有很多:韓式肩胛梅花、牛舌、腩條、牛仔骨、牛胸腹、雞腿肉、雞翼、豬頸肉應有盡有。肉質也相當高質,軟腍入味。另外還加了海鮮拼盤:甲羅燒、活鮑魚、貴妃蚌和珍寶蠔。真的很豐富。甲羅燒已經值門票價了,在外面的餐廳一個已賣一百蚊了。而活鮑魚還在拼命的掙紮著,極新鮮!還有龍蝦刺身,非常爽口鮮甜,上面還放了蟹籽,絕對高質。還試了蟹粥,但不太夠味,但有粗鹽可以另加。最後還有我最喜愛的 Movenpick 雪糕,有合桃楓糖味,可惜甜了點。

我們吃晩上8時9的時段,每位 $278。

還有龍蝦刺身,非常爽口鮮甜,上面還放了蟹籽,絕對高質。
還試了蟹粥,但不太夠味,但有粗鹽可以另加。

2018-03-27
2018-04-03 324 瀏覽
朋友生日約左食放題,見到4人同行有得送龍蝦刺身就book黎食!龍蝦刺身爽口彈牙,肉質嫩滑,食唔停口,食完店員仲會收走龍蝦拎去煲,龍蝦既鮮味落哂碗粥度,非常鮮甜😋海鮮拼盤有甲羅燒,鮑魚,虎蝦,扇貝,貴妃蚌,我最期待就係甲羅燒,好多蟹膏同蟹籽,蟹膏勁鮮勁濃郁,加埋隻鵪𪂹蛋好味到唔識形容,而鮑魚係隻碟上面仲識郁,好生猛三文魚籽同蟹籽新鮮冇腥味,encore左好多件。菠蘿🍍同翠玉瓜都係必食之選,菠蘿燒完更加香甜,翠玉瓜爽口多汁。燒肉選擇好多,醬汁亦好好味,每款都切得好細舊,細食既女仔都可以食到好多舊,試到好多款。辣酒煮蜆同牛油粟米一定要嗌,用個兜裝住蜆肉同粟米唔怕煮燶,啱哂懶人,點煮都唔燶雪糕🍦亦都係我最期待既環節,因為有我至愛既movenpick

三文魚籽同蟹籽新鮮冇腥味,encore左好多件。

2018-03-31 369 瀏覽
一直以來是這間餐廳的粉絲,有時候特別節日就當獎勵一下自己和家人來這裏慶祝,所以都來過5-6次了。但經過這次之後以後都不會再來了。首先,我地是訂了8:45入座的,6位。看到網上宣傳見到4位以上有免費升級鮮蠔,但入單機中並無顯示,友善地向一男職員發問竟回覆:你地夠4個未即係夠囉,唔係咁都要教呀,今日好忙 ! 此等惡意對待。但為了慶祝生日不影響氣氛,我們都笑意帶過在首次下單後,送的海鮮拼盤味道依舊好吃,但因為燒烤需時,我們先叫了刺身。但最後竟然30分鐘後才送到,還要是熱和一股臭腥味的。中途我們向同一位男職員查詢和提及刺身很久還未到達,他回覆:係咁架喇,今日爆場,係耐啲架喇,你問我都無用。試問兩小時任食中,只有首一個半小時可點單,然後首次點單還要半小時才到達,還是要熱和臭的還要受氣這是什麼態度?順帶一提,我們食當天是星期四,餐廳內客人根本不多,我們一家前後三枱都是空的。而刺身部反而有三位男員工一直在談笑風生。還有一些小事,我們枱上的點單機由開始到結束hang了三次機,每次都是重啟。查詢男員工後多次不果,到最後15分鐘才有另一位看似高級一點的女員工幫我們換機。但為是已經是Last Order了,

還有一些小事,我們枱上的點單機由開始到結束hang了三次機,每次都是重啟。查詢男員工後多次不果,到最後15分鐘才有另一位看似高級一點的女員工幫我們換機。但為是已經是Last Order了,只能叫多一次食物。

那見刺身勢色不對,我們轉戰炸物天婦羅,豈知每一件上枱時,不是還在滴油,就是冷冰冰的。甜品難食到嘔

已經來過5-6次,從未試過以上事件,這次是首次發生,但相信也是最後一次惠顧了。生日飯換來的只有一肚氣。
  • 沒有
1K
2018-03-27 5453 瀏覽
好一排無食過放題, 今日為左慶祝fd bday book 左位黎食.只要like fb 會送海鮮拼盤, 所以基本上每枱都會有. 分別有2隻大蝦,鮑魚,生蠔,象拔蚌同一隻甲羅燒.店員上菜都會好快講解燒時間.蝦幾大隻,而且肉質結實彈牙. 象拔蚌都唔錯. 甲羅燒其實好快熟,真係要時刻留意.之後就係點菜時間,基本上肉類都係以1件為單位,個人幾欣賞,因為可以容易d 預數,想食幾pcs 就exactly order 幾多,減少浪費特別係今次同行fd 唔牛肉,原本都worry 如果order 牛上來一大碟自己好快飽哂,但依家每款牛order 幾pcs 完全可以試勻哂. 而且海鮮同豬選擇唔少,亦可以滿足到朋友其中豬頸肉可能本身含脂肪相對多,好快就可以燒得金黃外香脆內嫩,都番order 左兩次.牛胸腹肥肉相對較多,少試一片就夠哂牛舌偏薄身,無爽口口感,牛肉香味亦未算濃郁. 牛柳粒相對較好. 不過整體豬肉較牛出色...魷魚亦唔錯,本身已醃好幾足味. 菠蘿熟透,燒完就更香甜.sushi 同sashimi 選擇都好多,怕太飽主要選左後者. 其實scallop同salmon都ok,不過佢既wasabi 超級嗆鼻

只要like fb 會送海鮮拼盤, 所以基本上每枱都會有.

牛胸腹肥肉相對較多,少試一片就夠哂

魷魚亦唔錯,本身已醃好幾足味. 菠蘿熟透,燒完就更香甜.

sushi 同sashimi 選擇都好多,怕太飽主要選左後者. 其實scallop同salmon都ok,不過佢既wasabi 超級嗆鼻,而且鮮綠色texture 怪怪. 如果有番正常d wasabi 就更好啦.

sushi 只order 左魚子同鰻魚,魚子無面鼓油已夠哂咸味. 鰻魚麻麻,唔夠肥美,又無鰻魚汁,可選其他款

小食方面,order 左d 天婦羅同炸雞翼都唔錯,好香脆. 炸粉唔算厚,油都有瀝乾,唔會底下油腍腍

其中幾喜歡個榴槤炸彈,好香甜榴槤,完全可以當dessert. 不過要小心都膩,朋友食左粒幾喜歡,last order 打算獨吞多3粒,但最後都食唔哂😂 所以記得量力而order

最後dessert 仲有 movenpick 雪糕,每人可有一件. 是日味道有walnut maple 同strawberry,唔知之後會唔會轉味. 不過呢兩款都已經好正

overall 食物都幾有質素,而且上菜快,火超猛無甩單,所以食到超飽. 更抵讚係佢吸油煙都算做得理想,燒得勁都有油煙,但唔算好勁. 相比起前排去過附近熊本燒肉,油煙勁到視線都白濛濛,食完由內至外全身都超勁油煙味,而且火太細,雖然牛肉幾好,但比較下呢間回頭率會更高.

2018-03-19
慶祝紀念