2018-04-07 232 瀏覽
周六中午去九龍城小曼谷海鮮燒屋吃一頓休閒午飯,都幾便宜,特別一嘗餐牌的午餐。先來個冬陰公湯,唔算太辣,湯都足料,一件大蘑菇在湯裏面。泰式鮮蝦炒金邊粉因為是午餐,份量比晚餐少了一點點,但味道也保持水準。酸酸甜甜很開胃,鮮蝦都幾大隻。黃咖喱雞扒飯黃咖喱都有點兒辣,不過雞扒非常大塊,還很香口。中午嘆一杯龍眼冰,感覺清爽,加上清甜的龍眼肉,食完辣野飲一啖更爽口。中午套餐其實都幾平,又唔使等位,都幾方便。食兩個套餐都是$100。

先來個冬陰公湯,唔算太辣,湯都足料,一件大蘑菇在湯裏面。

黃咖喱雞扒飯

黃咖喱都有點兒辣,不過雞扒非常大塊,還很香口。

2018-04-01 328 瀏覽
城寨出英雄,英雄要食好野,就在城寨開左好多餐廳,而且仲好美味。美食出自英雄。英雄更愛城寨電視精上腦...今天難得我呢個骨精入城寨馬殺雞,幾番波折的交通加上近期九龍城修路整地鐵,一個地下道穿一個地下道。咁辛苦先來到,馬殺雞完都一定要搵返餐好野食。正當猶豫之時,路邊見到一個吹氣公仔被風吹到呼啦啦咁指手劃腳,好似招攬我入佢店鋪咁,好好笑。行近研究下餐牌,好似唔錯哦。下午茶餐仲好抵食咁。下午茶時,人不算多,餐廳員工都食緊飯。我揀左張沙發坐,好寬鬆咁,幾舒服。可以揀午餐或者下午茶餐。我揀左下午茶的黃咖哩雞肉配原味烤餅。40蚊,唔收加一。值得一提既系烤餅新鮮滾熱辣,相當香脆,要趁熱食。酥皮鬆脆,非常惹味黃咖哩系一鍋上,用暖爐熱住,賣相好大方。餐飲點左龍眼冰,幾好味。薯仔好綿,大大舊,黃咖哩實在冇得彈!好味到一個點!邊點咖哩邊食餅,口感超級夾,三下五除一,一塊餅就搞掂了。仲有大半碗黃咖哩,呢間的咖哩真的好好食,減緊肥的我都要再加一碗白飯來食。嘿!今天呢餐的敗筆竟然出現在呢碗白飯度。估唔到泰國餐廳不用泰國香米,而且米飯煮得不夠好,太濕不夠爽。好在黃咖哩好好味。加白飯一碗要15蚊,買單系40+15=56
電視精上腦...

行近研究下餐牌,好似唔錯哦。下午茶餐仲好抵食咁。

下午茶時,人不算多,餐廳員工都食緊飯。

我揀左張沙發坐,好寬鬆咁,幾舒服。

可以揀午餐或者下午茶餐。
我揀左下午茶的黃咖哩雞肉配原味烤餅。
40蚊,唔收加一。
黃咖哩雞配原味烤薄餅

值得一提既系烤餅新鮮滾熱辣,相當香脆,要趁熱食。

酥皮鬆脆,非常惹味

黃咖哩系一鍋上,用暖爐熱住,賣相好大方。
餐飲點左龍眼冰,幾好味。

薯仔好綿,大大舊,黃咖哩實在冇得彈!好味到一個點!

白飯

嘿!今天呢餐的敗筆竟然出現在呢碗白飯度。
估唔到泰國餐廳不用泰國香米,而且米飯煮得不夠好,太濕不夠爽。好在黃咖哩好好味。加白飯一碗要15蚊,買單系40+15=56,所以好奇之下問收銀點解,佢話白飯要加一。
哦。

仲要冇比我單...
2018-03-27
黃咖哩雞配原味烤薄餅
2018-03-09 226 瀏覽
環境都幾舒適,唔會坐得好迫。食物方面,薄餅及面包夠熱同埋好脆卜卜,串燒及其他野食都好味道。服務員好有禮貌,我哋人多又點菜時有點混亂,佢仍然耐心聽同覆核我哋的落單。總結,是可以再去的泰菜
環境都幾舒適,唔會坐得好迫。
食物方面,薄餅及面包夠熱同埋好脆卜卜
,串燒及其他野食都好味道。
總結,是可以再去的泰菜
2018-02-07 445 瀏覽
4 個人訂左位食團年飯開枝香檳慶祝好正常者個待應阿姐,即刻衝埋黎話:開瓶費收 $50 ,跟手 9 秒 9 入機打單當時我已經話叫佢收,繼續倒酒佢一次不夠,再來一次打擾飯局即刻火都黎!我地總共叫了 4 枝象啤啤酒可以唔夠凍!仲比個待應阿姐盤問意思係天氣咁凍,仲飲咁凍後來死死地氣拿個少冰水桶出來整體食物麻麻,名氣大,服務差:1. 泰式生蝦刺身2. 青木瓜沙律3. 豬肉碎生菜包4. 泰式燒盲鰽5. 牛油蒜蓉燒扇貝6. 泰式炸芝士蝦丸7. 馬拉盞炒通菜8. 泰皇咖哩炒大蜆9. 泰式蒜蓉包10. 特式燒豬手11. 串燒墨魚咀下次做節食飯,真係要唸清楚!
4 個人訂左位食團年飯

開枝香檳慶祝好正常者
個待應阿姐,即刻衝埋黎話:
開瓶費收 $50 ,跟手 9 秒 9 入機打單
當時我已經話叫佢收,繼續倒酒
佢一次不夠,再來一次打擾飯局
即刻火都黎!

我地總共叫了 4 枝象啤
啤酒可以唔夠凍!
仲比個待應阿姐盤問
意思係天氣咁凍,仲飲咁凍
後來死死地氣拿個少冰水桶出來

整體食物麻麻,名氣大,服務差:

1. 泰式生蝦刺身
8. 泰皇咖哩炒大蜆
9. 泰式蒜蓉包
10. 特式燒豬手
11. 串燒墨魚咀

下次做節食飯,真係要唸清楚!
2018-02-06
1 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
團年飯
咁啱要去九龍城,梗係要食泰菜。一早就打去book 7點outdoor, 如是者, 準時到達。但呀姐er...左好耐,又係問我地到齊未,原來我地張枱俾左walk-in 客,係咁話佢地好快走會俾返我地....聽到都呆左...真係想問, book枱黎做乜?天寒地凍,雖然坐係條街出面都係outdoor, 但佢既outdoor枱係有暖爐係側邊,個日又勁大風,d野食都吹到凍哂. 個刻真係好嬲😡😡但呀姐見個枱客走左,即刻幫我地轉枱. 真係有留意住佢地幾時走. 服務真係幾好.我地4個人都叫左好多野食. 食到尾聲,發現個椰汁焗飯仲未到,我諗佢可能漏左單. 叫佢跟一跟,跟住有3個人輪住黎講好快到...起碼都叫有跟進. 最後個飯終於黎左,但得上面有椰汁味,下面d飯係冇味. 係呢樣差左少少.整體野食好食,服務態度都好好.👍🏻

整體野食好食,服務態度都好好.👍🏻

2018-01-23 284 瀏覽
終於不用每日瘋狂加班了,這段時間真的超!級!無!敵!忙!真心的說,如果每件事情都想做得好的話,真的要花上很多心機和時間去打理。尤其當工作同讀書是同時進行的話,兩者又要兼顧得好就真的一點也不簡單,有時真的會有種心力交瘁的感覺。難得一月份是工作上的淡季,學業又已經完成一個課程,忙碌的生活亦可回到平穩的節奏。過去都抽不到時間跟朋友好好食飯,是次我就選擇到九龍城食泰國菜,除了地方較方便朋友回家外,亦因為我們都有一段時間沒有到九龍城食飯。而更重要的是,朋友買到團購的餐廳七折優惠券,那就更"抵食"。餐廳地址非常容易找到,就在太子西旁邊。我們大約八時抵達餐廳,裡頭有八成座位都滿了。雖然我們沒有預約,但店員仍可以迅速安排好座位,不錯。餐廳有數款不同的餐牌,有套餐組合的亦有單點。另外,餐廳還有一份是招牌菜的餐牌,上面一一羅列出餐廳最受歡迎的菜式。對於第一次光顧的客人,真的是一份很貼心的參考資料,畢竟餐牌上有過百款食物,要從中作出選擇亦都不容易。雖然我們只有兩個人,但基於我們很久都沒有好好一起食飯的關係,我們在點菜的時完全無手軟,把自己想食的全部都。再加上我們有團購券的關係,價錢我們都沒有考究太多,最重要

雖然我們只有兩個人,但基於我們很久都沒有好好一起食飯的關係,我們在點菜的時完全無手軟,把自己想食的全部都。再加上我們有團購券的關係,價錢我們都沒有考究太多,最重要是開心和滿足。就這樣不停地點菜,我們不小心就吃了即興海鮮餐,我們分別點了豬頸肉啫啫通菜,泰皇咖哩炒大蜆,海鮮孖寶 - 牛油燒虎蝦,燒白鱔及蒜蓉包。這裡的食物全部都有一個共通點,就是份量超多超大份。我們今次點的食物絕對可供三人使用,但我們太餓了,全部食物我們都食清光,超正超飽超滿足。

豬頸肉啫啫通菜: 碟葉的份量就猶如一座小山,即使我們不停地食,但份量依然沒有太大改變,超足料。廚師把豬頸肉放在菜底,透過鐵板既熱力將多餘的脂肪都給用力炸出來。豬油的香味令到整碟菜的味道更香,賣相嫩綠有光澤。唯一美中不足的是太多豬油炸出來,感覺有點油膩,我們下次再點蔬菜類會簡單要個普通的飛天通菜就好了。

豬頸肉啫啫通菜煲

泰皇咖哩炒大蜆: 超正的咖哩,我們特地點了蒜蓉包一起食,真的好好味。泰國咖哩好香,加咗雞蛋令到醬汁較濃稠。蒜蓉包很鬆軟,烤過的部份很香脆,沾咖哩進食時,蒜蓉包和咖哩的味道不停在口腔內炸開。另外,雖然咖哩的味道略為重了一點,但配上大花甲就剛剛好。花甲肉每一粒都很有份量,而且沒有腥味非常新鮮,重點是沒有沙,感覺很好。

泰皇咖哩炒大蜆

牛油燒虎蝦: 蝦肉非常爽甜和新鮮,廚師還準備了炸蝦乾仔作點綴,兩種口感既蝦一同放進口裡的感覺真的超級正!如果覺得味道還未夠凸出,店家亦準備了秘製海鮮汁,沾一點再食,完全是另一種感覺。但唯一穩定的是,濃濃的鮮蝦味一直在口腔中蔓延。

牛油燒虎蝦

燒白膳: 當試完這道菜後,感覺就猶如被原子彈炸了一下,好味到不得了!白鱔超級肥美可愛,魚皮烤得帶點焦香。輕咬一口,隱藏在魚肉間的油脂𣊬間在口腔爆發,滿口都是白鱔的油香,非常滋味。

燒白鱔

總括而言,整體食物非常不錯,完全是水準之上。非常推介燒白鱔,必點。
2018-01-11
用餐優惠
團購
泰皇咖哩炒大蜆
牛油燒虎蝦
2017-11-05 1544 瀏覽
Hi 因為兩個月前買咗團購由於買完要三個月內用所以其實都差唔多到期啦 要搵個時間用咗佢所以今日特突去到九龍城食呢間小曼谷海鮮燒烤屋我仲特突打電話去確認下係咪用得啦當然話book位 佢就答我兩位唔駛book walkin可以咁我地大約七點半去到呢間嘢門口叫我等一陣 唔駛五分鐘就有位坐啦但係坐出面嘅咁今日唔熱 坐出面所以都冇所謂咁望下餐牌食咩 大致上係有串燒 海鮮 咖哩 飯 粉 嘢飲咁我地諗咗一諗決定食個鮮芒海鮮炒飯同睾金邊粉 仲點咗三串串燒 再加珍多冰同埋青檸梳打等咗一陣好快黎咗碟鮮芒海鮮炒飯比我想像中仲要濕 有啲濕過頭所以口感唔太好其實跟住就黎碟泰式鮮蝦炒金邊粉呢碟嘢冇砂糖嘅食咗都淡淡地 味道唔夠 冇乜火喉唔太出色跟住就黎咗兩杯嘢飲青檸梳打冇乜味唔知點解好淡嘅感覺連粒青檸都冇味最慘烈係珍多冰好酸 酸過酸奶好似變咗咁嘅味 好難飲最後黎碟串燒燒墨魚丸好食帶子普通 好似冇燒烤個陣風味雞臀唔掂 完全唔爽 好靭 完全唔好食 又難咬蠟腸一般般 都算ok嘅另外有人現唱唱歌既有人唱LIVE 叫有歌聽下感覺都好OK只係食物覺得唔太掂原價390蚊用咗團購實際190但團購都要比錢嘅所以人均消費為165蚊我覺
Hi 因為兩個月前買咗團購

所以人均消費為165蚊
我覺得唔抵食

如果係原價既話就更加唔抵食
2017-11-04
5 分鐘 (堂食)
用餐優惠
團購
串燒
  • 墨魚丸沙爹串燒
2017-10-25 332 瀏覽
呢排黎開九龍城,一行過已經好想食泰菜小萬谷喺到有幾間分店,我諗應該係好食先會一個九龍城有幾間,於是就揀左食佢我地一行二人,見到好多野都好想食但兩個人始終比較難叫野食,試得唔多精選過今日最想食嘅野後,今日決定食串燒,咖哩海鮮同埋炒椰菜苗左起:叫左安格斯牛肉串,燒蝦球,雞串,豬肉串牛肉同蝦雖然較貴,但食落真係好好味~相比叫左兩串普通雞同豬,不如叫多一串牛/蝦而且連蕃茄都好juicy鮮甜馬拉盞炒椰菜苗椰菜苗比平時食開的大棵,所以冇咁嫩,但醬汁搭夠!好野味好香咖哩炒蜆其實呢碟好大碟睇落好似冇咩送,但其實入面好多蜆俾d汁埋住左,食極都仲有,保持估計有十零廿粒Btw,蜆都唔係最主角,其實想食d咖哩汁點蒜蓉包蒜蓉包外脆內軟,唔會食到個口損左我最鍾意嘅食法椰汁茫果沙冰好好味,唔太甜,芒果同椰汁比例剛好,好似飲緊許留山咁
呢排黎開九龍城,一行過已經好想食泰菜

我地一行二人,見到好多野都好想食
但兩個人始終比較難叫野食,試得唔多

左起:叫左安格斯牛肉串,燒蝦球,雞串,豬肉串

而且連蕃茄都好juicy鮮甜

馬拉盞炒椰菜苗
椰菜苗比平時食開的大棵,所以冇咁嫩,但醬汁搭夠!好野味好香

咖哩炒蜆

其實呢碟好大碟
Btw,蜆都唔係最主角,其實想食d咖哩汁點蒜蓉包

蒜蓉包
外脆內軟,唔會食到個口損左

我最鍾意嘅食法

椰汁茫果沙冰
好好味,唔太甜,芒果同椰汁比例剛好,好似飲緊許留山咁

朋友说想吃海鲜焗饭,我这在openrice上满世界搜索,最后被这家的招牌“原只椰青海鲜焗饭”吸引!确定来这家~后来才知道原来香港城中很多明星都是这家店的粉丝。味道确实不错,不枉我俩花200车费过来吃个饭!午餐人不多,首先选了个#海鲜孖宝#,在指定菜单中选2种海鲜228,实惠的!性价比很高!我们选了牛油蒜蓉焗大蛏子和芝士烟肉粒焗美国生蚝,都很赞!生蚝个头超大的,我们都觉得很欣喜~两种味道都很赞!#原只椰青海鲜焗饭#也是棒棒哒!米饭混合了椰浆、虾和鱿鱼,再加以葡萄干调味,用椰青盛着,然后在最上面浇满椰浆,味道好赞!每粒米饭都尽情地吸收着椰浆精华,甜度适中~#椰子波波#很特别的做法,把椰子壳整个剥了,端上桌时是一个完整的椰肉球(里面饱含着椰子水)~椰肉和水都好清甜还有一个原盅顿花胶,也很不错,碗仔翅的做法,把花胶炸的像类似猪皮的口感,很棒!总体而言超满意,哈哈~

总体而言超满意,哈哈~
2017-09-23
  • 椰青海鮮焗飯
2017-09-04 400 瀏覽
今天全日都落雨!老公今日有時間!甘岩又係九龍城附近!問我想食咩!買回來給我食!我諗到就係!九龍城最出名都係泰國野!對上一次都食過佢既外賣!都係覺得唔錯既!所以都照叫返1.泰式炒金邊粉味道唔錯!粉酸酸甜甜!真係好開胃!蛋好香!蝦有3大隻!可惜既係蝦太老了太乾了!無咩味道!有點美中不足!2.燒牛仔骨(3件)得3件份量真係有d少!味道都唔錯!辣辣地!都有牛味!同有肉汁!唔會好乾!不過一塊燒過火左!燒焦左一大半!搞到食唔到!
1.泰式炒金邊粉

2.燒牛仔骨(3件)
泰式炒金邊粉
燒牛仔骨
泰式炒金邊粉
燒牛仔骨
2017-08-19 457 瀏覽
有名有實力的泰式食店,味道果然一流👍。 冇book 枱 dry walk in 好難有位,今次都係online reservation。首先係沙嗲串燒,雞肉同牛肉,兩款都燒得唔錯,剛剛好。點小小沙嗲已經好和味接力係泰式燒烤豬手,冇德式🔥得咁hard,皮脆骨入味,真係食豬唔𠼱骨😗Menu 話必食既泰式燒雞扒,冇介紹錯,🐔肉燒得很香,下次必encore👍還有這黃咖哩雞肉,辣辣地送白飯很好,雞肉就比燒雞扒比下去了。飯不能少,椰青海鮮焗飯也少不了,橄香飯味焗得唔錯,上面既椰醬要來慢慢伴飯吃。泰式 signature 之一既泰式海鮮炒金邊粉,香甜爽口,來得遲,但不溜,好快清掉😋整體一流,也很扺食👍

雞肉+牛肉沙嗲串燒

特色燒豬手

燒雞扒

椰青海鮮焗飯

泰式海鮮炒金邊粉

整體一流,也很扺食👍

雞肉+牛肉沙嗲串燒
特色燒豬手
燒雞扒
椰青海鮮焗飯
泰式海鮮炒金邊粉
今晚約阿妹食飯,選了一間阿妹最鍾意的泰國餐廳, 點了二人份量的餐我們點了 原隻椰青海鮮焗飯、牛油蒜蓉燒蟶子三隻、鐵板豬頸肉啫椰菜苗(馬拉盞)餐廳環境坐得很舒服,因為四圍都很乾淨, 餐廳的服務員充足,所以提供的服務都非常到位餐廳在每晚的9點至12點,會有🎸結他手🎸表演音樂給客人欣賞 結他手自彈自唱,而我們客人可一邊欣賞表演一邊吃晚餐,十分有情調 首先有關椰青海鮮焗飯,海鮮焗飯椰漿味濃厚, 每啖飯每件海鮮肉都散發淡淡的椰漿香味 作為盛載海鮮焗飯的椰子吃下去非常新鮮,飯內含有豐富的海鮮肉(蝦及魷魚)絕不手軟, 整個海鮮焗飯份量十足,非常美味!牛油蒜蓉燒蟶子三隻聖子非常新鮮, 而且清潔乾淨, 蟶子上放有少量魚乾仔, 很爽口很滿足鐵板豬頸肉啫椰菜苗(馬拉盞)馬拉盞味道香濃,很夠鑊氣,椰菜苗吃落很爽口,整體味道不錯,唯一不足是鹹咗少少

我們點了
原隻椰青海鮮焗飯、
牛油蒜蓉燒蟶子三隻、

餐廳在每晚的9點至12點,會有🎸結他手🎸表演音樂給客人欣賞

, 整個海鮮焗飯份量十足,非常美味!
原隻椰青海鮮焗飯

原隻椰青海鮮焗飯
2017-06-22 778 瀏覽
講到泰國菜,第一時間諗起九龍城,餐廳附近有咪錶可以泊車(6:40pm),如果早的話可以碰碰運氣。泰式冰奶茶 ($28)珍多冰 ($36)泰茶非常普通,像香港普通的奶茶,跟泰國相差很遠。珍多冰偏甜,但很有咬口,不錯。泰式鮮蝦炒金邊粉 ($85)金邊粉很好吃,不會太濕太油,很夠味,料也足夠。泰式鹹肉炒椰菜苗 ($78)這茶咸了少許,油也多,但很夠味,菜新鮮。風味燒豬頸肉 ($98)燒得很乾身,肥瘦剛好。泰式炸芝士蝦丸 ($88)比想像中大粒好多!!!啖啖蝦肉,很彈牙👍👍燒雞全翼($18x2)超好食!!!因為有太多餸想食,但只有2個人😂😂😂最後要打包。

泰式冰奶茶 ($28)
珍多冰 ($36)
泰式冰奶茶 珍多冰

泰茶非常普通,像香港普通的奶茶,跟泰國相差很遠。
珍多冰偏甜,但很有咬口,不錯。

泰式鮮蝦炒金邊粉 ($85)
泰式鮮蝦炒金邊粉

金邊粉很好吃,不會太濕太油,很夠味,料也足夠。

泰式鹹肉炒椰菜苗 ($78)
泰式鹹肉炒椰菜苗

這茶咸了少許,油也多,但很夠味,菜新鮮。

風味燒豬頸肉 ($98)
風味燒豬頸肉

燒得很乾身,肥瘦剛好。

泰式炸芝士蝦丸 ($88)
泰式炸芝士蝦丸

比想像中大粒好多!!!啖啖蝦肉,很彈牙👍👍

燒雞全翼($18x2)
燒雞全翼

超好食!!!

因為有太多餸想食,但只有2個人😂😂😂最後要打包。
2017-06-22
泰式冰奶茶 珍多冰
泰式鹹肉炒椰菜苗
風味燒豬頸肉
泰式炸芝士蝦丸
燒雞全翼
  • 泰式冰奶茶珍多冰
2017-06-20 770 瀏覽
公司做一個新加坡的項目,全組人加班OT成個星期,終於停一下,可以一起食返餐~最識食嘅同事搵左呢間泰菜,話環境好,價格又唔貴~話走就走,分頭行動,搵人去等位搵人去泊車,大家因為一起做野都好耐了,都係有默契嘅~等位的時候影咗幾張相,確實環境都不錯。泰國菜點可以少得了咖喱同海鮮呢?呢個泰皇咖哩炒海鮮,兩百幾蚊,首先海鮮品種多有青口、大蝦、魷魚、蜆等等,第二個就係夠晒新鮮~滿足曬唔同人的海鮮的口味,我就食咗大蝦,爽滑咖喱味正中,好似我呢種咖喱就可以撈飯嘅人,就覺得好滿足了,D蜆新鮮,隻隻都開,而且肉質都大件爽口又無沙,好乾淨!另外亦叫左泰式鮮蝦炒金邊粉,口感豐富,配料多,蝦肉都係好彈牙,炒得好爽滑,又有泰國風味,新鮮青檸檬汁當然都唔可以漏咗。而泰式原味烤薄餅,上來嘅時候,都係好熱辣辣,係新鮮出爐,脆卜卜,又有嚼頭,外焦里嫩,好有風味~~還有仲叫左小曼谷五星燒雞~重點來了......燒雞,一定要點燒雞,因為真係堅好味,外脆裡面嫩,大家都爭住食雞脾,其實係屋企都可以有雞脾食,但係有人一起爭,又覺得更加好味~~~最後當然係一齊啤啤佢啦~唔飲得嘅女同事就叫咗椰青,今晚氣氛熱鬧又開心,又食咗一餐正嘅~下
泰皇咖哩炒海鮮
泰式原味烤薄餅
小曼谷五星燒雞
藍妹啤酒
椰青
最後當然係一齊啤啤佢啦~唔飲得嘅女同事就叫咗椰青,今晚氣氛熱鬧又開心,又食咗一餐正嘅~下次都可以再來,睇來跟住鐘意食嘅“吃貨”果然係有好介紹既~~
2017-06-12
泰皇咖哩炒海鮮
泰式原味烤薄餅
小曼谷五星燒雞
藍妹啤酒
椰青
2017-06-17 462 瀏覽
有一個阿姐強迫要埋單,當時座位未滿,但佢話只可以坐個半鐘頭。如果唔係訂枱,係唔需要同你講。呢種叫服務?對間餐廳好失望。雖然食物都唔算差。如果係滿座,我都會明白。人地做生意一定會去遷就。但係星期五晚一啲都唔滿,但係要趕人走,真係好差。The service was really bad. There was a older lady who suddenly came over and just told us to pay the bill as it's time.She didn't say anything and said times up, you need to pay. We asked is there a time frame? She replied yes - 1.5hrs and then walked away.We were never told and she said if you make a reservation we will tell you, other than that, that's that...A really bad experi
呢種叫服務?對間餐廳好失望。
雖然食物都唔算差。

A really bad experience. Food wasn't bad, but because of the service, will consider other restaurants.
2017-06-16
  • 泰式柚子沙律