2022-01-27
最近真係好鍾意食泰國嘢,上次食完呢間🌟小曼谷泰國美食🌟 @minibangkok 嘅晚餐,今次試埋佢嘅午餐😋最近午餐套餐仲送埋冬瓜湯同龍眼冰架,而且份量多好抵食👍🏻._.🦀|泰式軟殼蟹配蒜蓉包|🦀軟殼蟹數量都算多,炸到香脆可口,而且軟殼蟹啲肉都算多,好有口感👍🏻蒜蓉包大大塊,上面嘅蒜蓉塗滿晒整個蒜蓉包☺️再配埋濃濃嘅咖喱汁香濃又好味😋·🐥|BTS無骨海南雞飯|🐥無骨海南雞啖啖肉,肉質淋身,海南雞點上附送嘅醬料,再配每一啖油飯,的確好好食👍🏻·🐤|泰式酸辣鳳爪|🐤呢個泰式酸辣鳳爪比一般唔算辣,夠味而且鳳爪係冇骨,係我好鍾意食嘅泰式必食小食🌟·🍲|泰式煲仔翅|🍲呢度啲煲仔翅真係食過返尋味😆可能我鍾意食碗仔翅果類流質食物💗已經係第二次叫,同樣都係咁好食咁入味,裏面真係有翅架,好足料👍🏻·🥤|飲品|🥤🧊泰式龍眼冰午餐附送嘅龍眼冰,估唔到龍眼數量都算多👍🏻·🥥椰汁沙冰椰汁夠味,配埋沙冰唔會太甜👍🏻._.
._.
🦀|泰式軟殼蟹配蒜蓉包|🦀
🐥|BTS無骨海南雞飯|🐥
🐤|泰式酸辣鳳爪|🐤
🍲|泰式煲仔翅|🍲
🥤|飲品|🥤
🧊泰式龍眼冰
午餐附送嘅龍眼冰,估唔到龍眼數量都算多👍🏻
🥥椰汁沙冰
椰汁夠味,配埋沙冰唔會太甜👍🏻
._.