2019-08-09
酒吧環境都幾舒適,空間感大,唔會有局促感場內所播嘅音樂幾輕快,令人心情好輕鬆,可以好好享受下班後嘅Happy hour酒吧入面仲有桌球、掟鏢等等設施,可以約埋一大班朋友玩由於唔係太肚餓嘅關係,我哋只係叫咗一個小食拼盤同兩杯嘢飲小食拼盤包括有什菌芝士飯球 / 香草青醬雞肉芝士飯球 / 香草芝士鮮茄包 / 香草炸魚柳條配檸檬汁 / 三文魚薯蓉配洋小菌醬 / 蒜辣雞翼條講到最鐘意邊款小食,應該係蒜辣雞翼條同埋香草青醬雞肉芝士意式飯球 雞翼條係單骨雞翼,食嘅時候好方便。雞翼炸到金黃色,賣相非常吸引! 炸漿厚薄適中,唔會太油膩。加上炸蒜粒等等嘅調味料,絕對係越食越過癮!香草青醬雞肉芝士意式飯球都係唔可以睇少嘅角色 飯球外脆內軟,外皮煎得好香脆。內餡就同平時食嘅意大利飯咁,軟綿濕潤 香草青醬係比較清新嘅味道,又不失香草嘅獨特氣味。再加上半溶芝士,清新香草青醬Mix濃厚芝士,大家互相發揮作用,和諧感值100分!超級好食!
酒吧入面仲有桌球、掟鏢等等設施,可以約埋一大班朋友玩
由於唔係太肚餓嘅關係,我哋只係叫咗一個小食拼盤同兩杯嘢飲
香草青醬雞肉芝士意式飯球都係唔可以睇少嘅角色