2017-11-03
由細到大都好中意行傢俬鋪,尤其是Ikea, 砌好晒成間房成個屋企,自己屋企整唔到靚,睇下坐下都開心丫!.記得以前細個荃灣廣場有好大間Ikea, 係我地成家人成日去既地方,之後執左我都傷心左一排😢好開心最近荃灣又開返😀,當然要去朝下聖懷愐下!___________________________🔹脆炸咸豬手 推廣價$49為慶祝新店開張,Ikea 推出好多限定優惠食品,繼之前三文魚意粉,宜家接力有炸豬手由原價$63 減到去$49,優惠期去到11月7咋!梗係唔好執輸!.講返隻炸豬手🐷👊🏻先,雖然平但佢隻豬手唔係普通size, 大隻過我隻手🙀細食少少都未必食得晒!.外皮炸到金黃色同好脆身,但裡面都仲keep得住唔乾身💦唔硬,隻豬手就咁食有啲咸,好在旁邊有一大堆酸菜伴碟,夾埋一齊食就岩岩好!伴碟既肉汁都幾惹味,點下薯仔撈下酸菜好正!.味道當然比唔上德國餐廳,average la, 但睇埋價錢,CP值超高!唔食真係對唔住自己!.💡可能係新場個個都去踩踩點,餐廳會實施人潮管制,可能要排下隊先上到去!
___________________________
🔹脆炸咸豬手 推廣價$49