2022-01-11
今日放假 又唔想留係屋企 決定同朋友出去走走 搵下好野食 佢朋友就介紹左e間比我地餐廳都算幾易搵 跟住Google Maps行都嚟到 同埋門面都易認 同 open rice相一樣 Lunch menu都算幾多嘢有成兩版揀 一版生 一版熟 諗咗一輪之後點左九洲叉燒蕎麥麵 因為蕎麥麵好似健康過烏冬同拉麵 lunch set除咗有煮食之外仲有泡菜同埋沙律 個面會跟半隻糖心蛋 兩片日式魚蛋 仲有四塊唔肥但係厚嘅日式叉燒 lunch set 好快就有得食 個面好好食 好滑 食得好慢啲面都唔會淋 同埋好似食極都仲有🤣 泡菜係偏甜嗰款 唔辣嘅 沙律係日式沙律跟胡麻醬 材料有蕃茄仔同生菜 會再想黎試吓其他午餐 因為午餐有九折 但係其實冇九折性價比都高 同埋都坐得舒服 仲要晏少少嚟唔使等位
lunch set除咗有煮食之外仲有泡菜同埋沙律