安平燒肉嘅餐牌又再次升級喇✨,作為燒肉控🔥嘅我就當然要揀最正嘅Lv.4🇯🇵日本A4+和牛饗宴餐🥩,有多款頂級嘅肉類同埋海鮮🦐,就連壽喜燒鍋🍲都係任食,真係將燒肉放題提升到另一個層次🌟!食燒肉前飲返碗慢熬清雞湯🥣,味道鮮美清淡💫,為你嘅味蕾帶嚟一份🥄溫暖嘅呵護,暖胃又舒服☺️。日本A4+醬燒一口和牛丁🥩肉質細膩,脂肪分佈均勻✨,切成小丁後用特製醬汁醃過🤤,保留咗肉嘅鮮嫩又有醬汁嘅香氣👏!日本A4+和牛🐂大理石花紋靚到不得了,🥰肉質細膩,入口即溶,🥩鮮美濃郁嘅風味令人一試難忘😋!日本A4+和牛壽喜燒🍲可以任食真係超正👍,肉質柔嫩嘅牛肩胛肉😍眼油花豐富,同特製嘅壽喜燒湯汁一齊煮熟🔥,甜鹹口味獨特,係另一種享受和牛嘅方式🎉!極.厚切檸檬牛舌👅絕對係唔可以錯過,牛舌厚切🔪已經預先經過慢煮,烤返熱佢🔥再搭配檸檬嘅清香🍋,口味清爽肉質超鬆軟,最特別係佢會配埋沙漏⏳,等你可以掌握最佳燒烤時間👏,加上刀叉🍴同埋砧板儀式感滿滿✨,打卡一流📸!海鮮方面都唔輸蝕💪,灸烤生蠔🦪有鹽蔥同埋鹽蒜🧄兩個口味,鹽蔥經過烹調後♨️散發出濃郁香氣,蒜味鹽醬烤熟後更能將🌊海鮮嘅鮮味完全引出嚟,兩款都鮮味到不得了🤤!牛油蒜烤帆立貝

牛油蒜烤帆立貝🧈上邊嘅牛油同蒜加熱後釋放出濃郁香氣🥰,為帆立貝增添咗豐富風味💫,帆立貝鮮甜彈牙,蒜香十足🧄。

威士忌釀鮑魚🥃用安平特製嘅威士忌醬醃製😋,帶有微微嘅甜味同煙燻感☺️,咬落去口感彈牙,味道鮮味獨特🌟。

烤白鱔畀啲心機💪就可以烤到外焦內嫩✨,白鱔嘅油脂💧令口感更加豐富👏,係放題燒肉店少有嘅高質食材🏆。

灸烤霸王蝦🦐有鹽蔥同埋黑蒜油🖤兩個口味,巨型霸王蝦配上鹽蔥嘅調味🧂,鹹香鮮甜。黑蒜油款味道濃郁,🧄黑蒜嘅甜味同鮮嫩嘅蝦肉質完美結合💫,形成獨特嘅味道層次🌈。

飲品方面🥤除咗自助區有唔同款式🧃之外,仲有幾款唔同嘅手調特飲🍹,而且我哋呢個餐仲包兩款啤酒🍻無限續杯,燒肉配啤酒🍖,爽😆!

自助區💪仲設有十二味醬專區✨,超多款醬汁俾你配搭🥄,無論你鍾意清淡💧定濃郁🌶️,都一定搵到心水💖。我個人就最鍾意招牌黃金醬🌟,新鮮蔬菜汁🥬配上台式麻醬,味道清新🌱帶有蔬菜嘅甜味,配燒肉🔥可以降低肥膩感💚,一流👍!

甜品方面🍮有台式小枕頭、烤布朗尼🍫、芋圓仙草同埋乳酪雪糕🍦,真係大滿足呀🤩!

2025-07-02 2890 瀏覽
朋友約我到旺角安平燒肉。安平燒肉為燒肉米帶來全身餐牌,全新體驗。我們提前預約晚上七點半時間,店內差不多坐滿乘客,全店卡坐,感覺好闊落,雖然多人,但完全冇壓迫感120分鐘日本A4+和牛饗宴🥢十二味醬專區超多款醬汁可供配搭,細味台燒的醬汁情懷👍🏻招牌黃金醬、蒜味鹽醬、極上醬油、沙茶醬、台灣甜辣醬、薑味可樂醬、香水檸檬汁、手切蒜片、安平辣椒醬、泰式海鮮醬五味醬、椒麻口水醬、香辣烤肉辣椒粉、柚子醬、鹽蒜醬🥢啤酒喝到飽兩款啤酒無限續杯🥢日本A4+和牛:兩款的優質和牛大理石花紋、細膩的口感和鮮美濃郁的風味🥢日本A4+和牛壽喜燒:肉質柔嫩的牛肩胛肉眼,油花豐富,與特製的醬汁一同煮熟,擁有獨特的甜鹹口味🥢安平慢熬清雞湯(用蠟燭保溫上台跟精緻小茶碗):精選食材熬製而成的清雞湯,鮮美清淡,為您的味蕾帶來一份溫暖的呵護🥢極.厚切檸檬牛舌:新鮮的牛舌,搭配檸檬的清香,烤過後帶來清爽的口感,會原條牛舌上再配有沙漏,儀式感滿滿🥢炭烤白鱔:烤製後的白鱔外焦內嫩,肉質滑順,入口即化。白鱔的油脂使其口感更加豐富🥢灸烤霸王蝦 (鹽蔥):烤製後,蝦的鮮甜味和肉質的彈性,配上鹽蔥的調味,是海鮮愛好者的美味選擇🥢灸烤霸王蝦 (

120分鐘日本A4+和牛饗宴

🥢十二味醬專區
超多款醬汁可供配搭,細味台燒的醬汁情懷👍🏻

🥢啤酒喝到飽
兩款啤酒無限續杯

🥢灸烤霸王蝦 (黑蒜油):特製的黑蒜油,味道濃郁,巨蝦肉質鮮嫩,帶有自然的海鮮鮮味,與黑蒜的甜味相互融合,形成獨特的味道層次

🥢安平櫻花蝦飯

🥢仲有各款蔬菜、飲品、雪糕任飲任食

2025-06-29
6天前 0 瀏覽
燒肉控見到新推出左A4+和牛即刻想黎試😍有得食高質和牛同埋仲見到有厚切牛舌真係好吸引見到「極.厚切檸檬牛舌」會配埋刀叉同沙漏 滿滿儀式感!坐低一上枱係安平慢熬清雞湯 係用蠟燭保溫上台跟精緻小茶碗 精選食材熬製而成的清雞湯,清清地雞湯味!而家仲有🍻 啤酒喝到飽日本A4+和牛饗宴 及 澳洲M8和牛宴:包兩款啤酒無限續杯🍻•SRF極黑牛餐,安平好康之選:每位 +$68 可任飲兩款啤酒即刻講下嘅啲肉先😎•日本A4+醬燒一口和牛丁肉質細膩,切到細細粒,燒過後更有風味•壺漬特調牛肋肉牛肋部位的油脂在烹調過程中融化,為肉質增添了口感重頭戲日本A4+和牛兩款的優質和牛大理石花紋 入口軟嫩·極.厚切檸檬牛舌新鮮厚切牛舌 配檸檬好夾 燒完帶來清爽的口感原條牛舌上再配有沙漏 儀式感滿滿🌸 安平櫻花蝦飯有櫻花蝦、香蔥、海苔或秘製的滷水汁可供配搭,每人都能夠調配出獨一無二的拌飯。🥣 十二味醬專區超多款醬汁可供配搭- 招牌黃金醬 蔬菜汁配台灣麻醬 味道清新 - 薑味可樂醬 可樂甜配薑辛辣 甜中帶辣- 香水檸檬汁 好清爽- 五味醬 經典台式醬汁 酸甜可口
燒肉控見到新推出左A4+和牛即刻想黎試😍
有得食高質和牛同埋仲見到有厚切牛舌真係好吸引
見到「極.厚切檸檬牛舌」會配埋刀叉同沙漏 滿滿儀式感!
坐低一上枱係安平慢熬清雞湯 係用蠟燭保溫上台跟精緻小茶碗
精選食材熬製而成的清雞湯,清清地雞湯味!

而家仲有🍻 啤酒喝到飽
即刻講下嘅啲肉先😎

•日本A4+醬燒一口和牛丁
肉質細膩,切到細細粒,燒過後更有風味

•壺漬特調牛肋肉
牛肋部位的油脂在烹調過程中融化,為肉質增添了口感

重頭戲日本A4+和牛

- 五味醬 經典台式醬汁 酸甜可口
用餐優惠
試食活動
6天前 0 瀏覽
一路都以為創興係啲抵食放題嘅集中地原來除咗抵食之外都會有高質嘅任食燒肉🥹成日喺社交平台見到人哋食檸檬牛舌都好想試 見安平有厚切牛舌同和牛任食都仲係$500有找CP所以就諗住試吓新Menu嘅日本A4+和牛饕宴🤤因為係食和牛嗰個餐所以會有兩款啤酒🍺任飲如果唔係食日本或者澳洲和牛個set就要加$68先可以任飲 咁梗係食日本和牛啦✨私心推薦✨🐮日本A4+和牛佢個和牛係好靚既油花果種 燒完勁軟滑最正係 叫咗三四round都仲係咁靚咁多油花唔係好似食自助餐咁後來幾round就唔靚👅極.厚切檸檬牛舌上網睇好似係有慢煮過跟住自己燒就得店員俾咗個沙漏提我哋每邊燒2分鐘燒完真係啱啱好金黃色 超彈牙一定要食🥘日本A4+和牛壽喜燒我自己最鍾意就係食呢個😚鍾意甜甜地嘅醬汁自己一個食咗兩盤 甜甜地冇咁容易滯同膩除咗和牛好食 海鮮都好出色最出色就係柚子鮑魚酥 個炸皮好薄鮑魚好彈牙仲有少少柚子皮超級清新燒蠔同埋燒白鱔質素都好過出面好多任食就咁食牛肉已經好好食 不過都欣賞佢用心安平有一個十二味醬專區 🥣有好多種醬汁黃金醬 薑味可樂醬 香水檸檬汁都係安平先見有🤭如果想送飯呢度都會有櫻花蝦紫菜同埋滷水汁俾你如果食厭咗

一路都以為創興係啲抵食放題嘅集中地

黃金醬 薑味可樂醬 香水檸檬汁都係安平先見有🤭

如果想送飯呢度都會有櫻花蝦紫菜同埋滷水汁俾你
如果食厭咗日式嘅紫菜飯可以試吓呢一種
係台式嘅櫻花蝦香蔥飯✌🏽✌🏽✌🏽

#安平燒肉 #燒肉放題 #任食燒肉 #燒肉吃到飽 #燒肉控 #肉食控 #肉類愛好者 #全新套餐 #燒肉盛宴 #高性價比 #用餐體驗 #奢華之旅 #旺角 #旺角美食
琴日真係撞正一間超高質嘅燒肉放題,燒肉同海鮮任食,CP值高到不得了!😋✨重點係呢度完全打破燒肉「油膩感」嘅刻板印象,清爽又多變~例如「極.厚切檸檬牛舌」配埋檸檬汁,仲有刀叉同沙漏,食起上嚟超有儀式感!🍋🍴 **海鮮方面**,手掌咁大隻嘅生蠔(原味同蒜蓉)鮮甜無比,帶子用牛油燒,肉質厚實又香噴噴~仲有鮑魚可以自己燒或者直接食燒好嘅版本,啖啖鮮嫩,真係一次過滿足晒海鮮控嘅願望!🦪🐚 **燒肉部分**,A4 和牛肥瘦分布完美,入口即溶,仲可以放壽喜燒煮體驗唔同嘅食法~仲有鱈魚、三文魚等魚類,質素都好高,全部都必試!🐄🐟 **台式小食**都係亮點!燒麻糬、芝士蛋仔、台灣腸,香噴噴嘅台式味道真係令人暖胃又滿足~甜品更加不得了,燒仙草、拉絲芝士番薯、乳酪雪糕任食,甜到入心,完全幫你完美收結呢餐高質放題!🍠🍦 鐘意食飯的可以去自助區整個安平櫻花蝦飯,好好食!就咁食都可以食到2碗🤣大家仲可以玩打畫片遊戲攞折扣!成功次數越多,折扣越大,最高甚至有機會全單半價!🎲📸(活動至8月17日,快啲約朋友去玩啦~)

**海鮮方面**,手掌咁大隻嘅生蠔(原味同蒜蓉)
**台式小食**都係亮點!

• 極.厚切檸檬牛舌
  • 日本A4+和牛壽喜燒
  • 台式小食
  • 爽彈虎蝦
  • 燒帆立貝
  • 安平蝦拌飯
2025-08-14 0 瀏覽
今次嚟到旺角創興廣場嘅安平燒肉食台式燒肉!我會稱呢間餐廳為台式燒肉天花板(!!!!!🌟日本A4+和牛🌟理石花紋、口感細膩🌟日本 A4+醬燒一口和牛丁🌟肉質細膩,脂肪分布均勻🌟極.厚切檸檬牛舌🌟搭配檸檬嘅清香,燒完又清爽嘅口感😆🌟蘭王蛋月見牛🌟增添蛋香,口感順滑🌟培根帶子串🌟正港燒烤風味~🌟灸烤生蠔(鹽蒽/鹽蒜)🌟肥美飽滿的生蠔,非常鮮甜🥹🌟黃油蒜烤帆立貝🌟🌟安平赤魚一夜干🌟肉質非常細嫩,肥美多汁~🌟日本 A4+和牛壽喜燒🌟肉質柔嫩的牛肩胛肉眼,油花豐富。特製的醬汁嘅甜鹹味道不錯~🌟自製櫻蝦花肉燥飯🌟🌟十二味醬料專區🌟推介招牌黃金醬、薑味可樂醬、五味醬‼️🌟自助配料專區🌟多款配菜任攞😄除咗🌟自助飲品專區🌟,仲有order cocktail、兩款啤酒無限續杯🍻最後唧返杯乳酪雪糕作結🍦🤫

🌟日本A4+和牛🌟
理石花紋、口感細膩
🌟日本 A4+醬燒一口和牛丁🌟
肉質細膩,脂肪分布均勻
🌟極.厚切檸檬牛舌🌟
搭配檸檬嘅清香,燒完又清爽嘅口感😆
🌟蘭王蛋月見牛🌟
增添蛋香,口感順滑
🌟培根帶子串🌟
正港燒烤風味~
🌟灸烤生蠔(鹽蒽/鹽蒜)🌟
肥美飽滿的生蠔,非常鮮甜🥹
🌟黃油蒜烤帆立貝🌟
🌟安平赤魚一夜干🌟
肉質非常細嫩,肥美多汁~
🌟日本 A4+和牛壽喜燒🌟
肉質柔嫩的牛肩胛肉眼,油花豐富。特製的醬汁嘅甜鹹味道不錯~
🌟自製櫻蝦花肉燥飯🌟
🌟十二味醬料專區🌟推介招牌黃金醬、薑味可樂醬、五味醬‼️
🌟自助配料專區🌟多款配菜任攞😄
最後唧返杯乳酪雪糕作結🍦🤫
用餐優惠
試食活動
我平時都鐘意食燒肉🥓不過次次食完啲衫成陣味真係搞唔掂🙈老公話今次帶我試下咩叫清爽系燒肉🍃話食完成餐啲衣物都冇油煙攻心嘅負擔感🥳講到咁勁咁真係要try try!睇menu就俾八月主題 「A4+和牛饗宴」吸引住!最驚喜係呢道[極.厚切檸檬牛舌]唔單止厚切到好似牛扒咁震撼😍店員仲會送上刀叉同⏳沙漏!🍋自己動手擠滴檸檬汁嗰陣檸檬清香撲鼻,牛舌烤完爽脆中帶果酸😳完全顛覆咗我對內臟嘅印象🤯🐚平時怕海鮮烤完乾淨淨?老公幫我order個[黃油蒜烤帆立貝配柚子醬]即刻改觀晒!帆立貝本身牛油香超濃🧈但點埋冰涼酸甜嘅柚子醬,成個鮮味吊出嚟又解膩!我哋encore咗兩轉!食食下見到隔離枱玩[DIY韓式生菜包]好過癮🤪我哋都跟風試下!拎塊新鮮生菜🥬放件油香滿溢嘅和牛🥩再加啲[炙烤白鱔同脆海苔]最後淋匙辣椒醬⋯⋯ 一啖咬落去:脆、嫩、鮮、香層次大爆發!重點係自己配搭超自由😋食多幾件都唔怕滯~ 配杯青檸薄荷味嘅橘綠研露,成個組合清新到似喺濟州島!🌿臨尾發現個「十二味醬專區」好似調色盤咁!我膽粗粗試左個香水檸檬汁點赤魚一夜干,魚皮焦香夾檸檬酸香🍋 老公就揀左香辣烤肉辣椒粉點牛舌超惹味~ 最過癮係自己撈櫻花蝦飯🌸 落多

臨尾發現個「十二味醬專區」好似調色盤咁!我膽粗粗試左個香水檸檬汁點赤魚一夜干,魚皮焦香夾檸檬酸香🍋 老公就揀左香辣烤肉辣椒粉點牛舌超惹味~ 最過癮係自己撈櫻花蝦飯🌸 落多多櫻花蝦鹹香脆口食到舔埋隻碗!😋

臨走之前玩咗舖「打畫片遊戲」(手殘嘅我居然翻唔中!🥲)如果翻到1次就可以全單9折啦!手氣好嘅話仲有機會半價㗎~

成晚最深刻係零油膩感嘅體驗🥰由牛舌嘅檸檬儀式、柚子醬點海鮮、到生菜包同特飲😋每道菜都有解膩心思❤️睇Menu仲有其他菜式未試,已經約定其他朋友下星期再戰💪🏻今個夏天總算搵到間會主動encore嘅燒肉店啦 ✨
燒肉愛好者一定食過嘅呢間放題呢期好紅🫡🔥 除咗之前有買一送一之外,仲有呢個新餐牌🥰 超高CP值 高質嘅肉同海鮮自己買仲貴🥲 ✨120分鐘日本A4+和牛饗宴 $498 (星期一至四) 呢個係佢哋最貴嘅餐🐷 早入座或者遲入座都有discount同埋都好欣賞佢哋有長者優惠 啱晒各位孝子賢孫😆🤣 ❣️柚子鮑魚酥❣️威士忌釀鮑魚呢個鮑魚其實本身就熟咗 可以當小食咁食💕炸皮好脆 裏面係新鮮爽彈 口感好特別😆味道方面都冇試過咁樣配搭 好食又幾有趣😙❣️黃油蒜烤帆立貝❣️炙烤霸王蝦(黑蒜油/ 鹽蔥)❣️炙烤白鱔呢幾款海鮮都不錯🔥 帆立貝大大隻鮮味十足👍🏻🦐係勁大隻而且開左邊燒好易起肉 調味好足🦐最出色都係白鱔‼️ 估唔到自己燒都可以咁好食 皮脆肉嫩🔥 出面食串燒要$60串呢塊仲厚身🤣❣️細蔥鹽味牛舌❣️極.厚切檸檬牛舌燒肉我都好鍾意食牛舌🐮👅 薄切比較清新配檸檬同蔥花✨另一款厚切牛舌好有儀式感附有刀叉和沙漏製造儀式感 好有肉感爽彈👍🏻❣️日本A4+和牛壽喜燒呢個壽喜燒忍唔住encore🙂‍↕️ 有個鍋滾住個壽喜燒湯 配洋蔥同大塊靚和牛 再點埋蛋汁真係好crazy‼️🫡 後悔冇淥個烏冬落去🤣 同埋都可以用嚟煮蔬菜冇燒咁麻煩😙

✨120分鐘日本A4+和牛饗宴 $498 (星期一至四)

❣️柚子鮑魚酥
❣️威士忌釀鮑魚
呢個鮑魚其實本身就熟咗 可以當小食咁食💕
炸皮好脆 裏面係新鮮爽彈 口感好特別😆
味道方面都冇試過咁樣配搭 好食又幾有趣😙

❣️黃油蒜烤帆立貝
❣️炙烤霸王蝦(黑蒜油/ 鹽蔥)
❣️炙烤白鱔

❣️日本A4+醬燒一口和牛丁
❣️日本A4+和牛
❣️澳洲M8和牛肩胛
❣️手切安格斯牛小排
❣️安格斯牛頸脊(台灣醬燒)
❣️安格斯牛頸脊(玫瑰鹽)
❣️蘭王蛋月見牛
牛肉選擇超級豐富‼️🐮 A4和牛雖然好食但係都會厭🥸 試吓唔同部位口感同埋醬汁即刻可以食多幾碟🙂‍↕️
佢哋個爐真係好易燒 燒肉仲係好Juicy 唔使點醬汁都好食✅
和牛肉質細膩脂肪分布均勻切成小丁👅 用特製醬汁燒過鮮嫩香🫡
澳洲M8和牛有濃厚肉香同安格斯都各有千秋😌

❣️香濃奶油金菇
❣️各款蔬菜
以燒肉店嚟講蔬菜選擇好多 我通常會食翠玉瓜菇類南瓜🎃🍄‍🟫 蔬菜都好甜🔥

❣️安平櫻花蝦飯
有櫻花蝦、香蔥、海苔同秘製滷水汁🔥可以調配出獨一無二的拌飯。

🍻 啤酒喝到飽
❣️橘綠研露(安平特調雞尾酒)
❣️Somersby果酒
除咗罐裝啤酒 竟然仲有自家嘅Cocktail飲落又OK喎🍻👍🏻 幾balanced 唔會太甜又飲到酒😆 cider都好清爽✨🍻
  • 極.厚切檸檬牛舌
  • 澳洲M5和牛
  • 爽彈虎蝦
  • 蔬菜
  • 海鮮
  • 燒帆立貝
  • 飲品
🥩【和牛清爽吃法】日本A4+和牛 x 薑味可樂醬 創意配搭: ✅ 日本A4+和牛 ➜ 蘸薑味可樂醬(微甜帶辛超解膩!) ✅ 澳洲M8和牛肩胛 ➜ 包韓國泡菜+生菜(韓式清爽吃法) ✅ 黃油蒜烤帆立貝 ➜ 淋柚子醬(海鮮甜味加倍!) ✅ 海鮮控必試「炙香烤虎蝦+泰式海鮮醬」&「赤魚一夜干+香水檸檬汁」,酸辣醬汁完美中和油脂~ 🥬【韓風DIY解膩組合】 安平獨家「韓風系列」讓你自己動手降溫: 🔥 DIY韓式生菜包肉:M8和牛+泡菜+黃金醬,包進冰鎮生菜超爽脆! 🍚 DIY韓式拌飯:櫻花蝦飯+海苔+滷水汁,自由搭配低負擔主食 🍸 搭配真露燒酒或特調「橘綠研露」雞尾酒,酸甜超對味!
✅ 日本A4+和牛 ➜ 蘸薑味可樂醬(微甜帶辛超解膩!)
✅ 澳洲M8和牛肩胛 ➜ 包韓國泡菜+生菜(韓式清爽吃法)
✅ 黃油蒜烤帆立貝 ➜ 淋柚子醬(海鮮甜味加倍!)

🥬【韓風DIY解膩組合】
安平獨家「韓風系列」讓你自己動手降溫:
🍸 搭配真露燒酒或特調「橘綠研露」雞尾酒,酸甜超對味!
2025-08-12 0 瀏覽
今晚同屋企人去咗旺角食120分鐘日本A4+和牛饗宴~夏天燒肉,原來可以咁清新又唔會覺得油膩!唔同的醬汁配搭,加上各種海鮮,燒出嚟嘅味道真係一流。可以享受到高CP值嘅高品質肉類同海鮮。日本A4+和牛肉,入口即化風味香甜、油脂分布均勻~「極.厚切檸檬牛舌」特別之處係會有刀叉木台板,食嘢嘅時候多咗份儀式感,感覺好特別。韓風系列推介食品:- DIY 韓式拌飯:自己組合,隨心所欲。- DIY 韓式生菜包肉:新鮮又健康。- 炙烤白鱔配海苔:香脆可口。- 起司雞蛋:香滑得來又有滿足感。- 招牌黃金醬/安平辣椒醬:味道濃郁,絕對唔可以錯過。- 真露燒酒、橘綠研露:特調雞尾酒,清新又提神。其他美食推介:- 澳洲M8和牛肩胛配韓國泡菜:肉質鮮嫩,泡菜酸酸辣辣,超配。- 黃油蒜烤帆立貝配柚子醬:香滑嘅貝肉,配上清新的柚子醬,口味層次豐富。- 安平赤魚一夜干配香水檸檬汁:魚肉鮮美,檸檬汁清新提味。- 炙香烤虎蝦配泰式海鮮醬:蝦肉鮮甜,搭配泰式醬汁,味道爆炸!安平櫻花蝦飯用櫻花蝦、香蔥、海苔同秘製滷水汁,自由搭配,隨心所欲,打造出屬於你嘅獨特拌飯。十二味醬專區多款醬汁任你選,細味台燒嘅醬汁文化,每一口都有不同嘅
今晚同屋企人去咗旺角食120分鐘日本A4+和牛饗宴~

日本A4+和牛肉,入口即化風味香甜、油脂分布均勻~

韓風系列推介食品:
- DIY 韓式拌飯:自己組合,隨心所欲。
- DIY 韓式生菜包肉:新鮮又健康。
- 炙烤白鱔配海苔:香脆可口。
- 起司雞蛋:香滑得來又有滿足感。
- 招牌黃金醬/安平辣椒醬:味道濃郁,絕對唔可以錯過。
- 真露燒酒、橘綠研露:特調雞尾酒,清新又提神。

其他美食推介:
- 安平赤魚一夜干配香水檸檬汁:魚肉鮮美,檸檬汁清新提味。

安平櫻花蝦飯

十二味醬專區
多款醬汁任你選,細味台燒嘅醬汁文化,每一口都有不同嘅驚喜!

仲有遊戲,如果成功可以全單有折扣
2025-08-11 0 瀏覽
好少用狗衝形容一間餐廳今次「安平燒肉」出咗新Menu 真係好值得食!呢個LV4 日本.A4+和牛饗宴真係超多選擇!超重點推介以下幾款極.厚切檸檬牛舌配雖然一定冇日本咁高質,但放題黎講質素絕對比夠!厚切彈牙,仲有刀叉和沙漏,好有儀式感🤣日本A4+和牛同壽喜燒都勁高質!!好好食!炙香烤虎蝦 配 泰式海鮮醬虎蝦肉質彈牙!配泰式海鮮醬酸辣幾開胃!炭烤白鱔真心超重磅推介!!肉質超肥美Q彈🥹燒完之後外皮勁香脆,肉又勁多汁🥹超幸福🥹夾埋紫菜真係勁perfect!!!拜托一定要食新menu🥹🥹🙏🏻
好少用狗衝形容一間餐廳

今次「安平燒肉」出咗新Menu 真係好值得食!
呢個LV4 日本.A4+和牛饗宴真係超多選擇!

超重點推介以下幾款
極.厚切檸檬牛舌配

日本A4+和牛同壽喜燒都勁高質!!好好食!

炙香烤虎蝦 配 泰式海鮮醬
虎蝦肉質彈牙!配泰式海鮮醬酸辣幾開胃!

炭烤白鱔
真心超重磅推介!!肉質超肥美Q彈🥹

拜托一定要食新menu🥹🥹🙏🏻
120分鐘無限提供日本A4和牛燒肉 壽喜燒體驗A4和牛肉質極為細膩🥩霜降分佈均勻油脂豐富😗每一片都入口即溶😗😗最有儀式感的一次食牛舌體驗😋極🐮厚切檸檬🍋牛舌附有刀叉🍴和沙漏⏳一成件事好尊重件牛舌💕十二款口味醬汁 招牌黃金醬💛同新推出香辣烤肉辣椒粉❤️呢個配搭牛肉非常夾✅✅仲有好多特別台式口味醬汁😍薑味可樂醬🥤香水檸檬汁🍋海鮮五味醬-🫧蒜味鹽醬🫗極上醬油🤎沙茶醬🩷台灣甜辣醬💓手切蒜片❣️安平辣椒醬🩶泰式海鮮醬💙椒麻口水醬💗柚子醬💜鹽蔥醬💚芥末🐟安平赤魚一夜干 炙香烤虎蝦🦐呢兩個都係我encore再encore之選 烤白鱔🦈同牛油🧈蒜烤帆立貝🌸安平櫻花蝦飯🦐🍚唔該一定要試 無限櫻花蝦🥢真系😍😍😍😍😍😍😍😍😍我食咗兩碗 無限櫻花蝦無限紫菜叫我點拒絕 隨意調配☑️☑️☑️☑️☑️A4日本和牛壽喜燒真係不要太好味 霜降均勻搭配甜甜壽喜燒 入口即化 肉食者天堂另外值得一提上餐速度好迅速同事會建議最佳烹調時間 定期檢查清潔枱面🫶🏻🪄💰💰💰
120分鐘無限提供日本A4和牛燒肉 壽喜燒體驗
A4和牛肉質極為細膩🥩霜降分佈均勻油脂豐富😗
每一片都入口即溶😗😗

另外值得一提上餐速度好迅速
同事會建議最佳烹調時間 定期檢查清潔枱面🫶🏻
🪄💰💰💰
安平燒肉出左全新餐牌同體驗,以超高CP値享受更高品質的肉類和海鮮!今次試咗極上嘅A4+和牛饕宴:
👉🏻包啤酒喝到飽👉🏻特別推介日本A4+和牛、極厚切檸檬牛舌、炭烤白鱔👉🏻日本A4+和牛壽喜燒,配菜自我搭配👉🏻安平慢熬清雞湯(用精緻小茶碗)👉🏻灸烤霸王蝦(鹽蔥或黑蒜油)👉🏻日本A4+醬燒一口和牛丁、澳洲M8和牛肩胛、壺漬特調牛肋肉👉🏻威士忌釀鮑魚👉🏻黃油蒜烤帆立貝👉🏻灸烤生蠔(鹽蒜/鹽蔥)👉🏻安平赤魚一夜干👉🏻安平櫻花蝦飯自助區中有櫻花蝦、香蔥、海苔或秘製的滷水汁可供配搭,配料分量可因個人口味自由控制,每人都能夠調配出獨一無二的拌飯~👉🏻十二味醬專區招牌黃金醬、薑味可樂醬、海鮮五味醬、香辣烤肉辣椒粉、蒜味鹽醬、台灣甜辣醬、香水檸檬汁、手切蒜片、安平辣椒醬、椒麻口水醬、柚子醬、等等選擇款式多到你食唔晒,食材質素亦冇將貨就價。上餐速度快,中間店員仲主動換咗一次燒烤網,服務一流。推薦比各位鍾意燒肉嘅朋友,一定要要嚟安平試吓👍

今次試咗極上嘅A4+和牛饕宴:

👉🏻包啤酒喝到飽
👉🏻特別推介日本A4+和牛、極厚切檸檬牛舌、炭烤白鱔
👉🏻日本A4+和牛壽喜燒,配菜自我搭配
👉🏻安平慢熬清雞湯(用精緻小茶碗)
👉🏻灸烤霸王蝦(鹽蔥或黑蒜油)
👉🏻威士忌釀鮑魚
👉🏻黃油蒜烤帆立貝
👉🏻灸烤生蠔(鹽蒜/鹽蔥)
👉🏻安平赤魚一夜干
👉🏻安平櫻花蝦飯
👉🏻十二味醬專區

推薦比各位鍾意燒肉嘅朋友,一定要要嚟安平試吓👍
2025-08-09 78 瀏覽
下午1點入坐,揀120分鐘諗住慢慢食到3點,點知未夠2點半叫埋單,ok埋單先好正常冇問題,但仲要叫晒要食既野,大佬仲有半個鐘有多,我點知叫完食唔食得晒,食唔晒咪曬咗,但叫唔夠一陣又冇得加,你一早講咁早截,我就揀90分鐘,快快脆脆食完就走
午餐
2025-08-08 0 瀏覽
呢間餐廳放題燒肉好去處,食物款式多達88款我地叫左120分鐘日本A4+和牛饗宴🥩 日本A4+和牛饗宴 8月主題極.厚切檸檬牛舌 配 原本配有的檸檬- 日本A4+和牛 配 薑味可樂醬/招牌黃金醬- 澳洲M8和牛肩胛 配 韓國泡菜- 黃油蒜烤帆立貝 配 柚子醬- 安平赤魚一夜干 配 香水檸檬汁- 炙香烤虎蝦 配 泰式海鮮醬不同食物配不同醬汁,打破刻板「油膩感太重」印象,「搭配不同的醬汁」和「食品」清爽地燒肉燒海鮮。- 以高CP值享受更高品質的肉類和海鮮「極.厚切檸檬牛舌」會附有刀叉和沙漏,製造儀式感,厚切牛舌爽口又好味。韓風系列推介食品:- DIY 韓式拌飯、DIY 韓式生菜包肉、炙烤白鱔配海苔、起司雞蛋- 招牌黃金醬/安平辣椒醬- 真露燒酒、橘綠研露 (安平特調雞尾酒)橘綠研露口感清新又易入口。安平櫻花蝦飯每人都能夠調配出獨一無二的拌飯。十二味醬專區- 招牌黃金醬、 薑味可樂醬、香水檸檬汁、海鮮五味醬、香辣烤肉辣椒粉- 蒜味鹽醬、極上醬油、沙茶醬、台灣甜辣醬、手切蒜片、安平辣椒醬、泰式海鮮醬、椒麻口水醬、柚子醬、鹽蔥醬、芥末A4+燒肉入口即溶口感小編推介。環境舒適好坐,傾計慶祝好去處。
呢間餐廳放題燒肉好去處,食物款式多達88款

- 炙香烤虎蝦 配 泰式海鮮醬

- 以高CP值享受更高品質的肉類和海鮮

韓風系列推介食品:
- 招牌黃金醬/安平辣椒醬

安平櫻花蝦飯每人都能夠調配出獨一無二的拌飯。

十二味醬專區