2025-08-14
燒肉愛好者一定食過嘅呢間放題呢期好紅🫡🔥 除咗之前有買一送一之外,仲有呢個新餐牌🥰 超高CP值 高質嘅肉同海鮮自己買仲貴🥲 ✨120分鐘日本A4+和牛饗宴 $498 (星期一至四) 呢個係佢哋最貴嘅餐🐷 早入座或者遲入座都有discount同埋都好欣賞佢哋有長者優惠 啱晒各位孝子賢孫😆🤣 ❣️柚子鮑魚酥❣️威士忌釀鮑魚呢個鮑魚其實本身就熟咗 可以當小食咁食💕炸皮好脆 裏面係新鮮爽彈 口感好特別😆味道方面都冇試過咁樣配搭 好食又幾有趣😙❣️黃油蒜烤帆立貝❣️炙烤霸王蝦(黑蒜油/ 鹽蔥)❣️炙烤白鱔呢幾款海鮮都不錯🔥 帆立貝大大隻鮮味十足👍🏻🦐係勁大隻而且開左邊燒好易起肉 調味好足🦐最出色都係白鱔‼️ 估唔到自己燒都可以咁好食 皮脆肉嫩🔥 出面食串燒要$60串呢塊仲厚身🤣❣️細蔥鹽味牛舌❣️極.厚切檸檬牛舌燒肉我都好鍾意食牛舌🐮👅 薄切比較清新配檸檬同蔥花✨另一款厚切牛舌好有儀式感附有刀叉和沙漏製造儀式感 好有肉感爽彈👍🏻❣️日本A4+和牛壽喜燒呢個壽喜燒忍唔住encore🙂↕️ 有個鍋滾住個壽喜燒湯 配洋蔥同大塊靚和牛 再點埋蛋汁真係好crazy‼️🫡 後悔冇淥個烏冬落去🤣 同埋都可以用嚟煮蔬菜冇燒咁麻煩😙
✨120分鐘日本A4+和牛饗宴 $498 (星期一至四)
❣️柚子鮑魚酥
❣️威士忌釀鮑魚
呢個鮑魚其實本身就熟咗 可以當小食咁食💕
炸皮好脆 裏面係新鮮爽彈 口感好特別😆
味道方面都冇試過咁樣配搭 好食又幾有趣😙
❣️黃油蒜烤帆立貝
❣️炙烤霸王蝦(黑蒜油/ 鹽蔥)
❣️炙烤白鱔
❣️日本A4+醬燒一口和牛丁
❣️日本A4+和牛
❣️澳洲M8和牛肩胛
❣️手切安格斯牛小排
❣️安格斯牛頸脊(台灣醬燒)
❣️安格斯牛頸脊(玫瑰鹽)
❣️蘭王蛋月見牛
牛肉選擇超級豐富‼️🐮 A4和牛雖然好食但係都會厭🥸 試吓唔同部位口感同埋醬汁即刻可以食多幾碟🙂↕️
佢哋個爐真係好易燒 燒肉仲係好Juicy 唔使點醬汁都好食✅
和牛肉質細膩脂肪分布均勻切成小丁👅 用特製醬汁燒過鮮嫩香🫡
澳洲M8和牛有濃厚肉香同安格斯都各有千秋😌
❣️香濃奶油金菇
❣️各款蔬菜
以燒肉店嚟講蔬菜選擇好多 我通常會食翠玉瓜菇類南瓜🎃🍄🟫 蔬菜都好甜🔥
❣️安平櫻花蝦飯
有櫻花蝦、香蔥、海苔同秘製滷水汁🔥可以調配出獨一無二的拌飯。
🍻 啤酒喝到飽
❣️橘綠研露(安平特調雞尾酒)
❣️Somersby果酒
除咗罐裝啤酒 竟然仲有自家嘅Cocktail飲落又OK喎🍻👍🏻 幾balanced 唔會太甜又飲到酒😆 cider都好清爽✨🍻