2016-06-29
心癢癢想食放題,經過旺角就試下呢間刺身拼盤,第一round我地只叫了三文魚,玻璃蝦,玉子,北寄貝,鮑片,象拔蚌,除此之外其實重有另外五,六款魚,剌身好新鮮,冇雪藏味,三文魚好厚身,蝦又勁大隻,超好味芝麻雞翼,好多芝麻,同樣冇雪藏味,肉質嫩滑炸一口芝士,細細舊,食完都唔會好溜杏片鮮蝦球,脆卜卜,紫心香芋丸,濃郁既香芋味,又甜超級榴連炸蛋彈,榴連餡超香,未食都已經有好濃烈既榴連味黃金生蠔,夠大隻秋葵蝦肉天婦羅,紫薯天婦羅,蟹柳天婦羅,甜蝦天婦羅熱辣辣,又夠脆卜卜黃金蝦,雖然係好邪惡,但都照食,充滿咸蛋黃,炸得夠脆👍🏻👍🏻👍🏻蒜香牛肉粒,細細粒既牛肉粒,易入口,肉質夠林兩款沙律既汁都好好味,菜亦唔係壞菜壽司,我叫了蟹柳壽司,鰻魚壽司,軟殼蟹壽司,花之戀壽司,牛肉壽司壽司既飯都👌🏻,好味牛油栗米,勁香牛油味,正最尾當然唔少得甜品,我叫乙北海道牛乳芝麻奶凍同法式焦糖燉蛋雖然兩份甜品都係細細個,但因為食到最尾其實已經好飽,細細粒就啱啱好整體黎講,冇出現過漏單情況,呢個值得一讚,所有熟食都夠熱,呢個都好重要因為只限放12幅相既關係,飲品我冇放上黎,但其實佢有超過10款飲品可選擇,包括各式汽水,烏龍茶
炸一口芝士,細細舊,食完都唔會好溜
杏片鮮蝦球,脆卜卜,
紫心香芋丸,濃郁既香芋味,又甜
超級榴連炸蛋彈,榴連餡超香,未食都已經有好濃烈既榴連味
黃金生蠔,夠大隻
熱辣辣,又夠脆卜卜
壽司既飯都👌🏻,好味
因為只限放12幅相既關係,飲品我冇放上黎,但其實佢有超過10款飲品可選擇,包括各式汽水,烏龍茶,蘆薈飲品,檸檬冰,jolly sandy等等
一定會再encore ,食返今次冇食果啲!!