2016-06-14
今日出左旺角同朋友行街,行完朗豪坊瘋狂大購物完覺得又攰又落雨,經過文華商場見到大大個banner,"7點30前離座有85折優惠"嘩,好似抵好多啵咁🙉雖然5點30就食晚餐仲要係食題好似好誇張,但吾理咁多食左先講🙌可能係頭一批客,吾洗點等位就可以入得,太好啦👏間餐廳好大,一入到去個個侍應都會大大聲用日文歡迎你,令人感覺到好親切!依點值得讚大瀛喜設有wifi,岩哂我依個wifi控可以隨時上網,放題選擇真係好多,炸物,刺身,一品料理,壽司,鍋物,甜品樣樣都有好齊全囉😝 食放題最好就是吾洗傷腦筋,但咩都可以試下,我同朋友就簡左好多吾同種類既食物,刺身一定是我最期待😍😍😍飲品櫃有幾個,我最鍾意依種自己係飲品櫃拎飲品,想飲咩就拎咩最方便,罐裝枝裝樽裝都有吾怕好少選擇,連我喜愛既雀巢乳酪🍧都有!刺身種類都算多:象拔蚌,貝柱,北寄貝,鯛魚,油甘魚吾少得既三文魚同我最愛既有頭甜蝦 樣樣都好新鮮,無令我失望黎張大合照先,甜蝦最得我歡心勝出,我叫左好幾round帆立貝壽司🍣Wow 帆立貝好正,好鮮甜!飯吾會太大件辣酒東風螺,細細碗好爽,吾算太辣,我吾太食得辣都覺得✔辣得過癮好惹味!醬爆金剛棒,即係田雞腳🐸 好
Wow 帆立貝好正,好鮮甜!飯吾會太大件
咸左少少,但好有小炒風味,用左洋蔥青椒紅椒等材料爆香,再撒上芝麻😉 估吾到放題都有鑊氣的食物
日式和果子,法式焦糖燉蛋🍮,意式奶凍同小甜點馬卡龍,不理咁多,反正甜品有第二個胃每款都叫一樣試下,樣樣都好精緻有一定的水準,我最推介的是馬卡龍同焦糖燉蛋我之後都叫左幾次
總體黎講,大瀛喜真係食放題的不錯選擇,而且有生日同早鳥優惠提供,可以吸引更多客人,依間除左食物有質素,值得一讚既係侍應服務態度有禮,樂於幫客人換碟,上碟速度快。最令我驚喜一定係甜品:款式多,份量小小,可以試勻每種款式,岩哂我依種心大心細既為食鬼
好味指數: (×4)