食放題,沒目標,用openrice搜尋,因為笑臉比哭臉比例多很多。所以上去一試。結果中伏了。不會再去。也不會介紹朋友同事到來。樓下有人派傳單說可以減xx元,忘記了。環境有陣味,所以不太開胃,但都坐下了,只有坐下食。有少許漏單,服務員算勤快,值得讚。但主要是環境唔得,同埋洗手間都唔得。餐聽最重要是環境,環境唔掂,食龍肉都大打折扣。所以建議改善一下,與其花錢宣傳,倒不如整好硬件設施。而食物質素不過不失。也更議增加電話掃碼落單減少員工工作量,提升效率。也減少客人接觸落單紙的衛生風險。
樓下有人派傳單說可以減xx元,忘記了。

環境有陣味,所以不太開胃,但都坐下了,只有坐下食。

餐聽最重要是環境,環境唔掂,食龍肉都大打折扣。

2021-05-09 1952 瀏覽
我好耐未去過d食肆的服務咁好,係個個都好,今天仲係母親節,全場爆滿,但服務都咁好,抵讚,食物就大致ok,魚生,羊架及冬陰功湯好好味,好有泰國feel,值得大家去試試。
2021-05-09
5 分鐘 (堂食)
母親節
2021-04-24 3844 瀏覽
我昨日book 位時,問店員可不可以用WeChat 俾錢,店員話ok,可以嘅,所以今日我就直接帶咗一部手機去。食完之後,結果又話唔可以用WeChat 俾錢,我問多幾次,店員大叔唔耐煩了,WeChat 認真唔可以?(我心諗:死了,冇錢俾)我就話我昨日book位時,店員話可以用WeChat 俾錢,大叔店員就話可能佢講錯咗....(知道店員講錯,依家自己咩態度!.)連句道歉都冇,係唔係日式餐廳來架,冇d禮貌同擔當,遇到問題最中意一味地往客人身上推,好才,我叫男朋友打錢入支付寶,真係買唔到單,你話怪邊個!(4月24日午时企係門口嘅大叔態度太差!)1.甜蝦麻麻地,都唔鮮甜我認真唔明白點解咁多人話甜蝦好正,我食完5只之後,冇再refill2.羊架,果個羊騷味重到死,想呕,唔係講笑架3.鳳爪少少酸,我平時好仲意食鳳爪架,臨走都未食完4.花甲有少少沙5.燒菠蘿好食,酸甜。黑木耳好食😋有refill但係漏單6.雪櫃全部係超級平價嘅飲品7.有漏單魷魚鬚同黑木耳,8.壽司ok9.收嘢幾快10.沙津汁劲少,同直接食有冇分別唔會再去食,如果冇發生買單事件,我都係覺得麻麻嘍,唔明點解咁多好評我一個人$218+21
!)

10.沙津汁劲少,同直接食有冇分別
我一個人$218+21.8蚊
有頭甜蝦
  • 燒菠蘿
睇評論搵到,多數評論都唔差,所以就試下啦,但係呢間鋪嘅野食確實如少數評論所講唔新鮮而且無味道,環境也一般,唯一一個賣點就係服務確實不錯,睇個人追求啦,個人來講,就唔會二次光顧啦,因為野食質素確實唔係幾好
2021-04-20 2202 瀏覽
熟食即叫即煮值得like👍🏻,熱辣辣、香噴噴咁上枱。 大部分放題都係煮定heat住等有人點先畢出嚟,一係凍冰冰、一係就又「鞋」又「老」。 食物味道、買相好ok😋👍🏻,服務態度真係一個亮點👍🏻👍🏻👍🏻收碟(已經食完嘢)快仲經常換乾淨碟(自己用嗰隻)俾你(平時都係一隻碟用到你走為止),態度非常好;環境都唔太迫夾。以呢個價錢嚟講佢嘅質素係高。
2021-04-12
  • 燒羊架
  • 飲品
  • 岩鹽燒牛舌
  • 海膽刺身
2021-04-17 1504 瀏覽
兆萬出名放題多,以前覺得價格算平但質素麻麻,不過呢間令我對兆萬放題另眼相看,款式足夠,味道都唔錯,而且冇漏單情況出現,員工都好主動,態度又好,整體黎講性價比幾高。
2021-04-03 2714 瀏覽
4人行,送海膽或瑞士雪糕,而且一人生日更半價,服務好,食材美味, 三文魚 超好食,食品種類很多,上菜快而且换碟也快。衛生好,坐位也舒適,生日更送雪糕蛋糕,更插上一支煙花,漂亮及驚喜,雖然今天星期六比平時貴一點,但也非常超值,老闆人品超好,一定會再幫襯
4人行,送海膽或瑞士雪糕,而且一人生日更半價,
2021-04-03
5 分鐘 (堂食)
2021-03-31 2166 瀏覽
店的服務不錯,服務員很有禮貌衛生方面很乾淨吃完的東西會立刻收走食物方面我覺得一般,有點兩極化要麼太鹹,要麼太淡刺身冷食方面還算新鮮烤肉有些東西咬不動炸物方面吃一兩口就有點膩飲料方面基本的都有甜點不錯 小小一份可以換不同口味的換著吃以上為個人感受↑吃到最後大概半個小時店員捧著我們自己買的蛋糕來而且還在店裡面播著生日歌氣氛的非常不錯我個人認為如果不是對美食很高要求不妨去嘗一嘗另外我個人感受這家店比較推薦的東西烏冬面玉米三文魚芝麻八爪魚
店的服務不錯,服務員很有禮貌

衛生方面很乾淨

吃完的東西會立刻收走

食物方面我覺得一般,有點兩極化

要麼太鹹,要麼太淡

玉米

三文魚
芝麻八爪魚

2021-03-31
$217.8 (其他)
2021-03-30 1952 瀏覽
午市同晚市價錢一樣$208任飲任食3小時(有加一服務費),食物種類算多飲品正常,個人覺得軟殼蟹手卷 炒蜆 牛仔骨 雞翼非常的好食,環境衛生就一般了,大致上整體都ok嘅, 服務非常好!員工態度非常好!會Again.
飲品正常,個人覺得軟殼蟹手卷 炒蜆 牛仔骨 雞翼非常的好食
,環境衛生就一般了,大致上整體都ok
嘅, 服務非常好
!員工態度非常好
!會Again.
軟殼蟹手卷
2021-03-29
軟殼蟹手卷
2021-03-08 4114 瀏覽
一家老小黎呢間放題食嘢,由於係第一次幫襯,見到評價都唔錯,特別係人人都讚服務態度好。果不其然,令人印象深刻嘅地方,除咗新鮮魚生同埋壽司,就係呢間店員嘅服務態度👍🏻1️⃣落order跟足單嘅數量,唔會漏單少單,食物都好快上檯2️⃣見小朋友需要飲水,好細心幫手加滚水,再比埋支礦泉水溝凍3️⃣離座仲會幫手噴身噴手㩒lift,真係好細心4️⃣刺身好新鮮,擺盤好靚,燒羊架都好正最後有小小建議,美中不足係盐燒珍寶蝦,味道一般,不過呢個價錢,絕對係物有所值,會再幫襯
3️⃣離座仲會幫手噴身噴手㩒lift,真係好細心
4️⃣刺身好新鮮,擺盤好靚,燒羊架都好正
2021-03-03 2780 瀏覽
旺角放題選擇太多,見到呢度生日前後一日的人有半價之外,還經OpenRice 訂座有四選一優惠,就即刻訂呢間試吓晚上七點準時入座,沒有分時段趕你走,食到十點全場滿座,無論剌身,壽司,炸物等....都好食。剌身好新鮮火炙三文魚腩壽司,魚腩肥美,飯很細舊,可以食好多件都不飽肚所有野食都很平均,好食!飲品選擇亦都很多。送食物,收碟都很快手,有禮貌!亦很窩心建議邊一種食物要先食,放耐咗就不好食整體來講不錯,會再嚟食過

晚上七點準時入座,沒有分時段趕你走,食到十點

全場滿座,無論剌身,壽司,炸物等....都好食。剌身好新鮮
火炙三文魚腩壽司,魚腩肥美,飯很細舊,可以食好多件都不飽肚
所有野食都很平均,好食!
飲品選擇亦都很多。

整體來講不錯,會再嚟食過
2021-02-27 2423 瀏覽
We have been coming back to this restaurant many times and I just realized that I have not written a review yet even though I am super satisfied with the dining experience. The staff here is very efficient, very energetic and polite. The food plating especially the sashimi is nice. Serving is super fast in coming once we put in our orders. We like all the cooked Thai dishes as well especially the Fried clam with black been sauce. Yummy ! We will be coming back again and again soon.

2021-02-27
2021-01-15 4022 瀏覽
幾個月前已經嚟過,今次捲土重來,雖然疫情關係,但見人頭湧湧,枱之間有足夠分隔,頗有安全感!魚生冷盤,可以自由挑選款式及數量,魚生新鮮,蝦也鮮甜.... Encore幾次,值回票價!天婦羅有蝦、銀杏、南瓜、番薯、芋頭,非常有水準串燒羊扒、牛扒、牛舌,味道不錯東南亞的冬陰功湯,飲咗好多碗,依然覺得好好味,夠勁度,炒蜆,肉鬆生菜包,炸蝦餅...牛肉壽喜燒鍋,掂可以食3個鐘,價錢平,抵食呀!

天婦羅有蝦、銀杏、南瓜、番薯、芋頭,非常有水準

串燒羊扒、牛扒、牛舌,味道不錯

可以食3個鐘,價錢平,抵食呀!
2020-12-09 4236 瀏覽
見屋企人突然之間想食日式放題。就訂咗呢一間。入到去座位好寬敞。地方也很衛生。至於食物味道。真係比起好多日式放題好食好多,至少所有都是熱辣辣的出邊食好多日式放題都會冷冰冰的。值得推介佢嘅三文魚火勺壽司, 真係好好食,入口有甘香味。無論冷熱食物整體嚟講都好好食。媽咪好鍾意食燒羊架, 佢話羊架燒得好香冇羊騷味, 試咗佢個日式火鍋, 叫咗佢隻大紅蝦一嚟到好有驚喜^^真係好大隻, 雖然唔夠鮮味,但勝在夠大隻多肉, 仲有佢嘅焗蠔/焗扇貝 雖然好細粒, 但上面嘅沙律醬汁真係好惹味 壽司好 值得讚賞, 幫我剝緊蝦殼嘅時候, 店員竟然細心 幫我預備好濕紙巾給我抹手, 還留意著收拾 已經食完嘅東西
冇羊騷味, 試咗佢個日式火鍋, 叫咗佢隻大紅蝦
  • 壽司
  • 羊架
2020-12-05 2364 瀏覽
四人同行,一人半價。book左位一星期後竟遇上二人限序令,好彩餐廳有預備4人枱,中間放張隔板,夠1.5距離我地可以方便傳遞食物,同隔住距離傾計。熟食真係幾好食,食完暖笠笠,今日天氣都幾凍,出街都要帶住帽。員工服務都幾好,就算見到有昆蟲係牆爬過都會幫手捉,食物未來都會幫手追單,服務態度真係好緊要,就算催左3次單,都覺得對方係有心幫你追單,就算因為其他客人又係有人生日,見對方個個肥師大隻,都會有禮貌同我地講有客需要用大枱,幫我地換位坐,枱上所有野幫我地拿過去第二張枱。今日餐廳打左2次電話確認今晚入座,生日優惠送蛋糕仔。刺身壽司ok,食物都ok,3小時任食好夠時間,由7點15食到10點15,食到9點幾賣完單仲可以坐到夠鐘走。整體我地同朋友都覺得ok,雖然未至於會想立刻好密甘下月再來食,但將來再有慶祝都可能會再來食

2020-12-04
用餐優惠