2019-05-11 357 瀏覽
今日同老公二人世界 又係行過旺角 見到呢間韓燒火鍋雙放題 好吸引 而我哋兩個咁啱都係韓牛嘅fans 所以即刻walk in 可能我哋兩個夜咗去 大約等咗五分鐘就有位佢有普通放題同埋一家家韓牛放題 作為食肉獸決定都係畀多百零蚊試下韓牛放題到底係啲乜嘢入面裝修大約就好似韓國嗰啲地道燒烤咁 有個煙通吸返啲煙所以油煙味唔勁 嘢飲全部任飲有酒有氣水 都幾多嘢選擇 最驚喜係估唔到呢度居然有石鍋食 炆牛膝牛尾 幾好食 啲牛又淋又唔黐牙 好入味 分量適中唔會食到太飽 之後就來戲肉 韓牛 有牛腿肉牛肩肉牛胸爽 隻隻味都唔同脂肪比例亦都唔同 個爐啲火都ok 所以啲牛好快都熟 佢本身都調咗味 啲醬料可以話係錦上添花 仲有買海鮮食 帶子大蝦扇貝都幾新鮮但係就冇牛咁出色啦 呢兩個鐘都食得幾開心唯獨是覺得啲位有啲迫 如果位置可以鬆動啲就更好啦
今日同老公二人世界 又係行過旺角

呢兩個鐘都食得幾開心
唯獨是覺得啲位有啲迫
如果位置可以鬆動啲就更好啦
2019-05-09 229 瀏覽
很久沒吃韓燒,今晚收工就來到旺角「堅韓牛、韓燒火鍋雙放題」這裏地方不算大,但坐位舒服,燈光充足💡,抽風設備良好,油煙味不大,店員態度尚可,食物款式差不多🥗🍣🍤,但牛類食物較多,喜歡吃牛🐂的朋友這個放題就非常適合。除了牛肉還有我喜歡的水產類,例如海蝦🦐蝦肉鮮爽夠大隻,帶子夠光澤,藍青囗有大有小不同size。如果食韓牛放題仲有一大碟海鮮送,有大大隻聖子燒好後爽甜😋鮑魚、鮮蝦、青口等,隨後店員送上一碗石鍋雞,熱騰騰雞肉,肉質軟淋味道甜甜地幾特別。煎泡菜餃子🥟,煎得香囗,好味。主角是牛肉,各部份肉質當然不錯,肉味濃郁,質感柔軟。除此之外;前菜熟食款式也有很多,較為特別的是雙式炸雞,一碟有兩種味,一種是甜甜地🐓翼,另一種是炸得香口而不油膩雞翼👍
很久沒吃韓燒,今晚收工就來到旺角「堅韓牛、韓燒火鍋放題」這裏地方不算大,但坐位舒服,燈光充足💡,抽風設備良好,油煙味不大,店員態度尚可,食物款式差不多🥗🍣🍤,但牛類食物較多,喜歡吃牛🐂的朋友這個放題就非常適合。除了牛肉還有我喜歡的水產類,例如海蝦🦐蝦肉鮮爽夠大隻,帶子夠光澤,藍青囗有大有小不同size。如果食韓牛放題仲有一大碟海鮮送,有大大隻聖子燒好後爽甜😋鮑魚、鮮蝦、青口等,隨後店員送上一碗石鍋雞,熱騰騰雞肉,肉質軟淋味道甜甜地幾特別。煎泡菜餃子🥟,煎得香囗,好味。主角是牛肉,各部份肉質當然不錯,肉味濃郁,質感柔軟。除此之外;前菜熟食款式也有很多,較為特別的是雙式炸雞,一碟有兩種味,一種是甜甜地🐓翼,另一種是炸得香口而不油膩雞翼👍
2019-05-08 212 瀏覽
在韓國🇰🇷普通人是吃不起韓牛🐂,今晚就等我來大口大口的吃一番,「以牛為主的韓燒、火鍋、雙料放題啦!」呢個位於旺角彌敦道「堅韓牛、韓燒店」店舖裝修與一般韓燒店差不多,坐位也坐得舒服😌。另外;特別適合我喜歡💕吃牛肉嘅朋友,因這𥚃用牛肉烹調食物款式選擇多,價錢亦算合理💰飲料和雪糕也齊備。牛肉類🥩款式也有很多,肉質不太肥膩之餘肉味更濃,大大片肉吃完已非常滿足,還有其他牛肉款式也未能嘗試。海產類燒好後色香味俱全,滋味鮮香不凡,特別是大蝦🦐肉質爽彈,不用加任何醬料已非常鮮味。不知不覺已吃到肚子膨脹,眼闊肚窄,還有很多食物🥟🍕🍧🌽🍆🍍都來不及試食。

飲料和雪糕也齊備。

1994 瀏覽

2019-05-07 251 瀏覽
話說之前去左中環一間燒肉到食韓牛,咁岩個經理同我講起旺角都有一間1++韓牛,都係佢地開,所以好奇心之下就去左食。一去到佢就會比一份1++韓牛拼盤,海鮮拼盤同辣雞煲。.1️⃣1++韓牛種類都幾多:牛頸脊、LA骨、牛腿肉、金錢展、牛肋肉、牛小排、牛丸等。我唔中意食好肥既牛,但要重牛味,又要淋!牛肩肉、牛肋肉、牛頸脊都幾好,脂肪含量較低、質感柔軟。2️⃣辣雞煲一出黎醬汁仲係到翻滾完全係岩岩燒起既石煲蘿蔔吸唒惹味醬汁 有小小辣 但好好食雞夠滑夠香.3️⃣安格斯肉眼扒勁大塊薄切到放上去輕輕一燒就食得肉味不錯但唔夠韓牛好食.4️⃣海鮮拼盤海蝦、帶子、鮑魚、青口、藍青口、蟶子蟶子最好食肉地豐厚,柔韌但不難咬開鮑魚size中等都幾彈牙帶子同青口都正正常常海蝦就勁鮮甜.5️⃣韓牛他他除左放題之外都有小小單先把蛋漿與牛肉拌勻口感更為幼滑麻油落得多左小小所以牛咪唔算好出但係新鮮同滑既.6️⃣黑椒炒美國安格斯一口牛粒🖤香濃的黑椒同嫩滑的牛肉粒勁好咪係凍左都可以好好食仲有唔同既前菜,仲有茶飲tim!
一去到佢就會比一份1++韓牛拼盤,海鮮拼盤同辣雞煲

我唔中意食好肥既牛,但要重牛味,又要淋!
牛肩肉、牛肋肉、牛頸脊
都幾好,脂肪含量較低、質感柔軟。

2️⃣辣雞煲

勁大塊
薄切到放上去輕輕一燒就食得
肉味不錯但唔夠韓牛好食

4️⃣海鮮拼盤
海蝦、帶子、鮑魚、青口、藍青口、蟶子
蟶子最好食
肉地豐厚,柔韌但不難咬開
鮑魚size中等

但係新鮮同滑既

6️⃣黑椒炒美國安格斯一口牛粒🖤
香濃的黑椒同嫩滑的牛肉粒勁好咪
係凍左都可以好好食
仲有唔同既前菜,仲有茶飲tim!
2019-05-05 9571 瀏覽
是日同細佬去金都商場睇下佢結婚既野,行到咁上下就搵個地方醫肚。我的食肉獸細佬就揀左呢間「堅韓牛」🥩😋 由於有d早,就揀左個早時段食揀左「1++頂級韓牛餐」278@ 加一雙放題,價錢都算合理!仲有海鮮🦞同辣雞煲送,又幾好喎👍🏻雙放題,可以同時火鍋同燒烤!不過我們今次就揀左燒!都有幾多唔同部位既牛揀喎同埋都有其他熟食既,不錯👍🏻開始燒肉前當然要揀下飲品啦,細佬就梗係飲下韓國啤酒🍻而本人就揀左蕃石榴汁同佢自家製既凍頂烏龍茶!幾得意喎佢自家製茶有d回甘同埋有粒話梅係度,酸酸地幾開胃☺️仲encore飲多左支tim!🔸1++頂級韓牛🥩🥩🥩🥩🥩🥩有驚喜,雪花❄️紋堅清,夠新鮮喎👍🏻所謂「牛、全部都係牛」今晚就好似牛宴咁,除了點選韓牛拼盆外,咩部位都在點餐紙上click一件淺嚐!牛肩、牛腿、冀版牛排🥩及雪花牛都好正!肉質鮮味juicy,無醃過但基本上連醬汁同鹽都無落喎,持別是雪花果款薄薄的重牛脂同入口會化的,真心好食,所以encore左兩次💕🔸 海鮮🦞拼盆聖子、鮑魚,蝦🦐、帶子、青口同埋藍青口!驚喜呢!!因為鮑魚、聖子同帶子都堅大隻又新鮮,本身係黎食韓牛,連個送既海鮮拼盆都有heart,一次過燒灑佢都係

🔸1++頂級韓牛🥩🥩🥩🥩🥩🥩
有驚喜,雪花❄️紋堅清,夠新鮮喎👍🏻

🔸 海鮮🦞拼盆

聖子、鮑魚,蝦🦐、帶子、青口同埋藍青口!
驚喜呢!!因為鮑魚、聖子同帶子都堅大隻又新鮮,本身係黎食韓牛,連個送既海鮮拼盆都有heart,一次過燒灑佢都係一樣連調味都唔落了😋

🔸燒菠蘿

食左咁多肉類當然要搵d其他野燒下,細佬點左燒菠蘿,夠灑鮮味!

除了燒,仲叫左d 熱熟食試下!

🔸黑椒炒美國安格斯一口牛粒
有黑椒及蒜片炒好香又入味,肉質鮮味又夠腍,幾good👍🏻

🔸芝士雞翼

原來係釀左芝士入去,除左個雞翼尖外係無骨的,有拉絲 cheese 的又野味,皮煎得脆脆,熱騰騰食好味😋

🔸辣雞煲

唔算好辣喎但野味,雞肉帶有小小酒香的,蘿蔔好入味,鍾意辣既我地岩曬👍🏻😋😋

總括: 食得很滿足,韓牛海鮮雞煲都有水準!
最後以雪糕波波作結!

太飽了只揀左芒果🥭同雲尼拿味😋😋
第一次食咁特別的雪糕波波💕

2019-05-05
5 分鐘 (堂食)
2019-05-02 229 瀏覽
個餐本身包左一碟肉同埋海鮮🦞,所以一開始唔好急住點😝😝佢嘅肉類種類好多,韓牛花紋一睇就知道油脂肥美😋😋韓牛牛肩肉係至愛,好腍,又香,而五花腩勁厚肉,燒到金黃金黃咁,就最啱入口啦😝點韓式辣醬食真係好夾!海鮮拼盤唔錯,最正係有鮑魚,啖啖肉夠彈牙夠新鮮😍而青口亦都係我嘅至愛,藍青口係細隻啲嘅,鮮甜多汁就梗係大大隻嘅青口勝出!而鮮蝦都好大隻,肉質口感都唔錯,仲有蟶子添😋另外,仲有個辣雞煲食咗咁多肉,叫咗啲蔬菜嚟沖淡下啲油膩感。我最鍾意就係食佢嘅菠蘿🍍,燒菠蘿好甜,一個人都食咗成三舊🤩仲有叫咗金菇、雞髀菇、洋蔥,好正啊食蔬菜!仲有唔少得啲腸仔,好有家嘅感覺🥰呢度嘅放題除咗可以食燒肉之外,仲可以食火鍋🍲不過記得要燒晒肉先好轉火鍋,因為冇得燒番肉!我叫咗雪濃湯底, 配料就叫咗辛辣麵、冬菇、娃娃菜、金菇、蟹柳,加埋啲碳水化合物,真係飽到我飛起!兩個人加埋一$456,超級抵食!
個餐本身包左一碟肉同埋海鮮🦞,所以一開始唔好急住點😝😝

另外,仲有個辣雞煲

兩個人加埋一$456,超級抵食!
2019-05-02
2019-04-28 8779 瀏覽
韓牛,頂級罕貴,乃韓國國民心目中的珍寶,身價自然不菲。隨著這種食材在數年前解禁攻港,並日漸普及,一眾老饕終於能以實惠價錢,品嘗其獨有的滋味。復活節假期剛過,心情難免有點blue,為了鼓勵自己,又有藉口大吃大喝了!這間位於旺角的樓上餐廳,推出「韓燒・火鍋・雙放題」,食客燒烤之餘又可以打邊爐,能一次過滿足兩個願望,牛魔王必定興奮到震。店子地方集中,裝修鮮明,簡約時尚,特別適合年輕人聚會。甫坐下,店員便查詢是否需要即棄圍裙,我們粗枝大葉,且想環保,決定捨棄不用。放題按日子、時段和選餐來收費,以小妹到訪的周末午市為例,「精選美國牛肉餐」:成人$188,長者/小童$128;「1++頂級韓牛餐」:成人$238,長者/小童$158,全程食足兩個小時,定價公道。落單採用劃紙仔模式,前菜、熟食、熱湯、肉類、海鮮、蔬菜、飯類、粉絲,一應俱全。為迎接一會兒的食肉戰,首先吃點涼菜打底,較為平衡。菠菜碧綠輕怡,纖維量多、豆芽清新爽脆、有助解膩、泡菜酸辣兼備,非常醒胃,全部都是健康之物。另外還有蘿蔔、洋蔥、白菜可供選擇。今次主要為韓牛而來,食客可按喜好挑選部位,包括:牛頸脊、LA骨、牛腿肉、金錢展、牛肋肉、牛小排
放題按日子、時段和選餐來收費,以小妹到訪的周末午市為例,「精選美國牛肉餐」:成人$188,長者/小童$128;「1++頂級韓牛餐」:成人$238,長者/小童$158,全程食足兩個小時,定價公道。落單採用劃紙仔模式,前菜熟食熱湯肉類海鮮蔬菜飯類粉絲,一應俱全。
為迎接一會兒的食肉戰,首先吃點涼菜打底,較為平衡。菠菜碧綠輕怡,纖維量多、豆芽清新爽脆、有助解膩、泡菜酸辣兼備,非常醒胃,全部都是健康之物。另外還有蘿蔔洋蔥白菜可供選擇。
今次主要為韓牛而來,食客可按喜好挑選部位,包括:牛頸脊LA骨牛腿肉金錢展牛肋肉牛小排牛丸等。個人最愛牛肉眼,紋理分明、雪花均勻,只需輕烤幾秒,強烈的香氣便不斷湧出。成品嫩滑細緻、肉味濃郁,油花豐盛、啖啖甘腴。牛肩肉亦相當不俗,脂肪含量較低、質感柔軟。
只吃牛,又怎能滿足我這個花心鬼?於是一口氣點齊所有豬肉。豬頸肉爽彈肥美,油份豐富,而且醃得入味,越食越上癮。豬扒厚度十足,因此用了較多時間燒製,起初擔心未懂拿捏生熟程度,肉質會變得過韌。幸好成品保持腍軟,肉汁豐盈,喜出望外。相對而言,五花腩則較為平凡。
燒呀燒,正當密密手「起貨」之際,店員端來一客雞煲,原來這是奉送的菜式。眼見白煙從石頭鍋狂飆,而醬汁仍在翻滾狀態,並發出「滋滋」聲響,完全感受到熱力逼人。個人對雞件興趣不大,反而配上的蘿蔔充份吸收了惹味醬汁,煞是美味。
與韓牛經過一輪大激戰,心思思想轉移目標,試下美國產地的質素,故點了安格斯肉眼扒。店員將之送上時,不禁嚇了一跳,因其面積比臉子還要大。由於薄切關係,輕輕一燒便成,此牛質感較為粗獷,肉味不錯但未及韓牛出眾,適合加點醬油。衝量之後,最後還是投入韓牛的懷抱。
尚餘一半時間,開始換爐烚下烚下喇喂!在泡菜湯雪濃湯辛辣湯大醬湯中,揀了後者。其實這個湯底絕不馬虎,撈一撈便見雞脾菇翠肉瓜大蔥等配料,增加味道層次。湯頭的確不會只得鹹度,還散發著蔬菜的清甜,而且有很輕微的辣勁。
海鮮拼盤是套餐包括在內的,用來燒烤或打邊爐均可。小妹剛才已將海蝦帶子吃掉,幾款有殼的食材:鮑魚青口藍青口蟶子,則留待現時處理。蟶子是當中最出眾的,肉地豐厚,柔韌但不難咬開。鮑魚體型中等,輕輕彈牙。如果在這刻還有食力的話,不妨淥多個辛辣麵吸盡湯底精華。
最後,就以一杯雲尼拿朱古力雙色雪糕作結,好讓拼命喪吃的衝勁降溫。提提大家,飲品是自助到雪櫃任取,跟雪糕一樣,也是無限制的。
2019-04-24 656 瀏覽
今晚約左個食肉獸朋友, 最方便當然係約旺角啦, 招呼食肉獸當然要去d 高質任食既燒肉店啦,揀左呢間價錢合理既韓燒, 有火鍋有燒肉既堅韓牛👍等緊野食既時間, 當然要去拎飲品解下渴先, 有玄米茶有加左話梅既烏龍茶, 當然都有各款韓式汽水啤酒👍睇下韓牛d 肉質幾靚, 肉脂分佈平均, 燒起上黎極為香噴噴, 所有肉汁鎖晒喺入面, 一咬落去香嫩無比👍仲有新鮮既海鮮拼盤, 不過燒海鮮難度比較高🙈成日燒燶晒個煎pan, 不過好彩職員會不停為你更換👍好窩心既服務飲啖香辣既泡菜湯, 都幾足料架👍石頭鍋上夠晒熱當然仲有其他肉類都係好高質👍見到餐牌有燜牛肋煲, 叫番個食下先😋都炆得非常入味非常淋👍燒菠蘿一樣好正, 暖暖地咁食, 極甜極多汁👍仲有韓式雪糕任食👍
揀左呢間價錢合理既韓燒, 有火鍋有燒肉既堅韓牛👍
健康茶飲

韓國和牛

海鮮拼盤

泡菜湯
飲啖香辣既泡菜湯, 都幾足料架👍石頭鍋上夠晒熱
當然仲有其他肉類都係好高質👍
燜牛肋骨煲

見到餐牌有燜牛肋煲, 叫番個食下先😋都炆得非常入味非常淋👍
菠蘿
燒菠蘿一樣好正, 暖暖地咁食, 極甜極多汁👍
任食雪糕
燜牛肋骨煲
菠蘿
任食雪糕
2019-04-24 251 瀏覽
堅韓牛,今餐真係韓肉食到飽,火鍋燒肉任食放題,但最後真係太飽,淨係order左燒肉,已經食到好滿足!我哋今次食既係「1++頂級韓牛餐」,入座時間係17:30,可以食110分鐘,價錢係$278一位。先黎一個海鮮拼盤(唔使落單),有鮑魚、蟶子、帶子、大蝦、青口,大大份,幾新鮮!問咗店員,佢話連殼燒都得,但就要啲耐性!可以一路食熟食一路等都OK!除咗鮑魚同蟶子,其他都可以encore再叫~今餐既重點係韓牛!!先order一份1++韓牛拼盤,有牛肩肉、牛小排~我仲額外叫左牛頸脊,啲肉都切得好薄,方便燒黎食,1++韓牛肉質果然有保證,好重牛味,正!啲牛脂燒晒出黎,好香噴噴!好既食材,唔需要太多調味,原汁原味已經好足夠,簡單點個海鹽更加將味道昇華~除咗韓牛,仲有啲美國牛可以揀!另外呢到嘅熟食都有唔少款,我試咗其中幾款,黑椒一口牛柳粒炒得夠鑊氣,可惜多左啲肥膏~芝士雞翼都有保證,超多cheese~~海鮮煎餅都good,夠香脆!當然唔少得好juicy既燒波蘿同翠玉瓜~~食咗咁多肉,點都要叫返個菜嘅!呢到有菠菜/白菜仔揀! 其實係前菜嚟,所以係凍食嘅!飲品方面,有好多韓式飲品任揀任飲~我飲咗呢個蜜桃茶,

除咗鮑魚同蟶子,其他都可以encore再叫~

除咗韓牛,仲有啲美國牛可以揀!

當然唔少得好juicy既燒波蘿同翠玉瓜~~

飲品方面,有好多韓式飲品任揀任飲~我飲咗呢個蜜桃茶,出面比較少見!味道都偏甜,不過唔會話係藥水味!

估唔到個雪糕幾好味,好特別,係朱古力加雲呢嗱兩溝,一杯滿足晒兩個願望!

P.S.如果好似韓國燒肉店咁,會提供膠袋俾客人裝住啲隨身袋,吸少啲油煙味就更貼心喇~
2019-04-23 165 瀏覽
從網上平台訂座,方便快捷,到了馬上安排入座,一進去感覺環境佈置清雅,也沒擠迫感,冷氣也夠凍,鐵板油煙味也不太覺。本人對牛情有獨鍾,叫了一份1++韓牛拼盤四款牛,牛腿肉、牛肩肉味濃,有咬囗。頂級牛排汁多肉香,還有雪花腩心,入口即化。本人喜歡包一生菜一齊吃,感覺有牛肉本身鮮甜的汁,一起不會油膩。肋骨煲用石鍋上來,熱騰騰,好溫暖,裡面的蘿蔔清甜,肋骨腍軟。最後試了一下,韓烤必食的五花肉,發現也是肉質好,肉汁多。如果喜歡甜點的朋友,還可以任吃韓式雙式雪糕。
2019-04-22 206 瀏覽
烤肉吸引我的地方除了啖啖肉之外,未見其肉先聞其香亦非常重要說真的,我不會分韓牛美牛,但既然來到堅韓牛,便即管試試1++韓牛吧很喜歡韓牛的色澤和排列,放好放滿,如果是那種暗淡顏色的牛,肯定就不會來第二次了最推介是牛小排~每次都點二三十塊跟一盤生菜~是真的好吃~海鮮的都不錯然後飲料隨便拿~放題是必須的可是這裡有自家冷泡茶,讚最後的雪糕很普通沒拍照基本上除了抽氣系統不太好以外,其他都滿意,大家可以去試試
烤肉吸引我的地方除了啖啖肉之外,未見其肉先聞其香亦非常重要

然後飲料隨便拿~放題是必須的
可是這裡有自家冷泡茶,讚

最後的雪糕很普通沒拍照
基本上除了抽氣系統不太好以外,其他都滿意,大家可以去試試
  • 牛小排
2019-04-15 158 瀏覽
堅韓牛算係咁,這個價錢有咁既野食、同咁既質素、合格有餘啦。服務態度5星、食品質素4.5星、環境質素4星。應該會再黎食E間野架,會叫埋朋友一齊黎食,因為我都係朋友介紹我黎食架。不過多d人有得打邊爐同埋燒野,最抵讚一定係服務。勁好!
2019-04-12
1 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
2019-04-14 205 瀏覽
彌敦道726號有多間食肆、堅韓牛是其中一間比較受歡迎的韓燒。火鍋雙放題的餐廳。今晚跟友人來試$298頂級韓牛餐~首先送來泡菜和菠菜。韓燒肉類和配料都有好多選擇、當中我們選了牛肩肉、牛小排、牛頸脊。牛肉肉質軟嫩、喜歡雪花肉燒過後更富油香。海鮮方面點了個拼盤、有蟶子、海蝦、鮑魚、帶子。燒鮑魚爽滑、海蝦都不錯。飲品方面有多款特色韓國果汁和啤酒和汽水。燒菠蘿是我的必點。牛肋煲炆得好淋👍🏻最後點了雪濃湯作火鍋湯底、較清淡。火鍋加上韓燒真的超飽哦!
彌敦道726號有多間食肆、堅韓牛是其中一間比較受歡迎的韓燒。火鍋放題的餐廳。今晚跟友人來試$298頂級韓牛餐~

首先送來泡菜和菠菜。

飲品方面有多款特色韓國果汁和啤酒和汽水。

燒菠蘿是我的必點。

牛肋煲炆得好淋👍🏻

最後點了雪濃湯作火鍋湯底、較清淡。火鍋加上韓燒真的超飽哦!

2019-04-11 158 瀏覽
星期五晚尾輪,同朋友一行大小4人食生日飯,比預約時間等左一陣先輪到入座,因為有小朋友及一個幾個月既活躍bb,但因尾輪店員都細心安排了6-8人枱比我地4人,小朋友可以冇咁近爐,燒肉有多款選擇味道不錯,泡菜好味不停order,order refill 都快,飲品多款可到雪櫃自己攞,但last order 叫了泡菜湯就咸到一個點,可以不試,大部份食物都不錯,但因為接近收工時間,員工在消毒吉枱及爐具,會傳來一點清潔味,但個人認為性價比高!
2018-10-26
10 分鐘 (堂食)
2019-03-30 297 瀏覽
✨超抵!旺角韓燒火鍋雙放題✨一次滿足兩個願望😍同時食韓燒加打邊爐!任食韓牛 海鮮 鰻魚 同韓式料理200幾蚊一個人真係抵😎不過當日屋企人想食韓燒所以兩個爐都燒肉😂😂冇打到邊爐.🥩韓牛燒烤🔥叫左每位$248既1++頂級韓牛餐牛肉比起一般放題高質 絕對唔係平時醃到冇牛味果種肉油脂重🤤種類多 有牛肩 牛頸脊等Encore得最多既係雪花牛😍雪花靚 入口juicy嫩滑 .除左牛雞豬 鰻魚同海鮮都係亮點💡超大條鰻魚!肉質肥美🤤鰻魚汁惹味不過本身係熟😂係爐烤一烤熱就得海鮮有青口 帶子 海蝦揀 都係任食青口大隻鮮甜 帶子好麻麻 急凍野.🍱仲有多款韓式料理任食!好似石鍋飯 紫菜飯卷 炸雞等為左留肚食牛都冇乜點嗌😂.
✨超抵!旺角韓燒火鍋放題
一次滿足兩個願望😍同時食韓燒加打邊爐!
任食韓牛 海鮮 鰻魚 同韓式料理
💡超大條鰻魚!肉質肥美🤤鰻魚汁惹味
不過本身係熟😂係爐烤一烤熱就得
海鮮有青口 帶子 海蝦揀 都係任食
青口大隻鮮甜 帶子好麻麻 急凍野
🍱仲有多款韓式料理任食!
好似石鍋飯 紫菜飯卷 炸雞
為左留肚食牛都冇乜點嗌😂