2018-04-24
🍪☕️🍩成日見到咁多人喺度打卡今日終於到我😎💓有時會覺得裝修越靚嘅鋪頭嘢食可能只係其次,但呢度嘅嘢食竟然令我好驚喜🤤👍🏻好有heart嘅裝修亦都好啱幾個fd一齊嚟打卡食Tea👍🏻💓🍫"黑魔王曲奇雪糕窩夫"超吸睛嘅外型加分量十足嘅配料,上枱嘅時候大家都忍唔住"wa"一聲,咁靚梗係相機食先😎👍🏻🥐🍯窩夫即叫即整配上比利時雪糕,大量嘅oreo朱古力脆脆,忌廉同棉花糖,香甜嘅曲奇餅加鬆軟嘅窩夫,整體感覺非常好而且唔太甜,好正🤤💓🍵🍭🍨全新產品"宇治抹茶窩夫pancake"呢個下午茶甜品set 又平又好食😎👍🏻裝飾都好有誠意💓綠茶雪糕味道濃pancake皮鬆軟有蛋香,加少少紅豆更加有口感,連粒士多啤梨都好甜🍓真係好佩服呢度所有嘅熱飲拉花都整得好靚,梗係要相機食先🤤焦糖latte,chocolate味道濃郁又唔會好甜☕️而紅絲絨latte飲落去好滑,少少牛奶嘅香味再加埋latte濃郁,為今日涼涼地嘅天氣添上一點暖意😌呢度嘅熱食亦相當唔錯"挪威煙三文魚黑松露忌廉意大利麵"🍝鍾意呢度嘅意大利粉唔太硬而且勁多忌廉!配合煙三文魚小小鹹味同鮮味,再加少少黑松露做點綴,好食!下次你哋經過呢間有外形又有內涵嘅caf
下次你哋經過呢間有外形又有內涵嘅cafe記住可以入去試吓,亦都係我會返轉頭再食嘅Cafe之一👍🏻😎