2018-05-23
聽過好多人讚咖啡灣呢間西餐廳,今日終於有機會試下😍!位於荃灣既分店的確方便就腳,地點就在千色店後面👏🏻!餐廳環境裝修簡單,但感覺好舒服,仲有吸睛既LEGO摩天輪🎡同城堡🏰,一定可以成功呃LIKE👍🏻! 西餐食沙律就唔少得,不得不讚佢個軟殼蟹沙律🦀(有幾款口味選擇,我地選了黑醋),軟殼蟹炸得好好,份量亦不少! 見佢有個Special Menu(唔知幾耐會轉一次),我係芝士控,竟然有個“溶岩芝士炸雞窩夫”,咁樣Crossover我第一次見,一定要試啦!味道出乎意料之外地好😱,雞方面無我最怕既雪藏味,芝士滿滿的在每一件窩夫上,甜甜的窩夫可能有芝士做中間配搭,同炸雞夾得啱啱好😋!一啲都唔怪!重點:好大份,好抵食!香辣蒜香蝦義大利粉🦐,比預期中辣,不太受得辣既朋友建議叫其他款式,但受得刺激的人仕,呢個意粉真心推介,好惹味!蝦好新鮮!😋原來粉嶺就快有分店,北區人士以有多間好味又靚既西餐廳選擇了!👏🏻👏🏻👏🏻 益力多沙冰菠蘿藍碟花
益力多沙冰
菠蘿藍碟花