2022-10-16 183 瀏覽
雖然未到開心星期五,但今日星期四肥妹仔約咗肥爸去將軍澳呢一間專食燒肉嘅燒肉放題餐廳度食晚餐!肥妹仔經過幾次都已經好想試,今晚終於忍唔住,拉咗肥爸一齊入去食飯!晚市放題有幾款set,價錢都不一,肥妹仔就揀咗中價位既set C, 盛惠每位$598。入到去係用電話落單,未叫任何嘢食之前店員會好貼心咁上咗一盒極上花盛合同埋一塊日本和牛西冷。先講塊和鬼西冷,店員會幫手燒,燒到大概五成熟,肉質有少許粉嫩,入口即溶,油脂味好香,超級好食。另外個盛盒入邊已經有預先準備好嘅牛同埋豬,入邊分別有美國牛肋肉,牛脊里,橫膈膜,豬肋肉同埋牛舌。呢一個盛盒包括晒唔同牛嘅部位,牛味偏濃,鍾意食牛味重嘅朋友呢一個盛盒就一定滿足到你。散叫方面肥妹仔都叫咗和牛薄炙壽喜燒里脊肉,特選薄炙牛里脊肉,牛肉角切,兩色蔥花牛舌,大判壽喜燒牛里脊肉等等,超級有禮貌嘅店員哥哥推介比較多人叫薄切嘅牛肉,肥妹仔試咗幾碟,果然真係唔錯。食落去雖然唔係好厚身嘅啖啖肉,但係的確燒出嚟比較香,同埋一d都唔柴。海鮮方面肥妹仔叫咗蒜香帆立貝,黑松露帆立貝,廣島蠔,多春魚等等。雖然係用咗冰鮮海鮮,但係食落去一啲都唔失禮,帆立貝燒出嚟好香。以甜品方便由佢

甜品方便由佢哋自家製嘅奶凍,焦糖布丁,青檸檬忌廉等等,仲有好多雪條揀,真係食到肥妹捧住個肚返屋企。
2022-10-13
I imagine it would be much more hectic to get seated during weekends but my experience was quick and easy. The whole system was explained simply and thoroughly and there's no catch.The food arrives quickly and mostly on a sushi train although a mild frustration is only being able to order 5 items at a time. Also several vegetables were sold out even though they just opened. Food itself is not noticeably low quality but of course it's all up to you to select how you season anything, which isn't a
Food itself is not noticeably low quality but of course it's all up to you to select how you season anything, which isn't a bad thing.
Only half way through did I notice the drinks, salad, dessert and popcorn bar which makes this chain even more worth it.
The service is helpful and respectful which always makes a self cooking eatery more pleasurable.
My only complaint is their soup was unnecessarily oily.
All you can eat
2022-10-12
All you can eat
  • Carrot namul
2022-10-08 155 瀏覽
之前聽朋友介紹過呢間餐廳話啲和牛好好食,咁啱原來將軍澳都有分店,所以就嚟咗試吓~呢度嘅放題除咗有好多款唔同部位嘅和牛,真係差唔多每個部位都有得揀,我哋仲點咗多款稀有部位,肉質幼嫩同牛味超濃郁~其中我哋又點咗一個和牛係要撈埋隻温泉蛋一齊食,將蛋醬汁連埋濃郁幼嫩嘅和牛放入口,口感超豐富,真係好好味!除咗和牛,呢度原來仲可以任食海鮮,好似生蠔、海蝦、元貝。。。仲有豚肉,雞肉,熱食等等等,多種類到數都數唔完~另外呢度有超多款甜品揀,無論係唔同口味嘅新鮮製造甜品杯,定係多款口味嘅《明治》雪條,而最正嘅係竟然連爆谷機都有!仲有就係呢間餐廳嘅服務好好,店員除咗會推介必食和牛,又要不時主動換爐頭~最後食完我哋仲同牛牛打卡先走📸

最後食完我哋仲同牛牛打卡先走📸

2022-10-06 191 瀏覽
啲牛韌個過擦字膠千萬千萬千萬唔好叫厚切一定會咬到你懷疑人生 咬到好快唔想再食落去唔駛燒果d小食又係半伏 薯條琳到傻都serve俾客 玩咩… 啲牛又完全冇退冰 都就咁拎出嚟全場唯一值得去嘅就係佢嘅雪條櫃 現成買返嚟飲品吧種類不少 甜品供應就簡直唔好食本身見到咁多正評 想去試吓新嘢唔知有幾多正評係真係有食過定點啦 真心貼錢買難受 唔可能再去食多轉唔明間野點解仲生存到重點係貴到傻 咁嘅價錢 食咁嘅質素 我去食個平價韓燒都無咁嬲 認真失望
啲牛韌個過擦字膠

真心貼錢買難受 唔可能再去食多轉
唔明間野點解仲生存到

2022-09-06
2022-10-03 120 瀏覽
同朋友慶祝生日,我地都好鐘意食牛,特別係燒肉! 咁平時都係食開某角燒肉,今次就揀左和牛燒肉一郎!一早Book好位,準時去到,第一眼就見到門口有好大隻牛既企係門口,原來係裝飾黎。去到門口報到,侍應哥哥仔都係有禮貌,問我地食邊個餐,因為今日係慶生,所以豪一豪食D餐。坐低無耐就陸續上頭盤,全部好似寶盒咁好精緻好靚。🔸和牛西冷呢個真係冇得輸!油花好靚,放係個寶箱度真係好吸引,兩邊輕輕燒左陣就急不及待放落口,果然係入口即溶,咀嚼幾下唔少心就吞左,幸福指數爆燈!!🔸極上花盛合攞盤好靚好似一朵朵花,當中包括和牛牛肋肉、和牛脊里、脊里、橫隔膜、豚肋肉和牛舌。咁樣可以試晒唔同種類既肉,方便之後再點鍾意食的。幾款和牛各有特色,有入口即溶的,有肉味比較濃的,滿足唔同人唔同的口味,最估唔到豚肋肉都幾好食,有少少甜味果隻。🔸和牛盛合4款和牛包括和牛西冷、和牛里脊、和牛牛肋肉同和牛牛肋條。最深刻係牛肋條,有咁上下厚度,外面可以燒香D然後裡面仲係燒汁。🔸夏多布里昂應該係全晚最珍貴既部位!可惜只有頭盤,不是任食。 菲力最柔軟的一部分,平時好少食到,食落雖然冇咁多油份,但直係好柔軟,,而且肉味勁濃,感覺好特別!雖然食完

坐低無耐就陸續上頭盤,全部好似寶盒咁好精緻好靚。

🔸和牛西冷

🔸極上花盛合

🔸和牛盛合

🔸夏多布里昂

雖然食完頭盤都有6,7成飽,但任食梗係再戰啦!

我哋仲加點左和牛同埋少少海鮮,全部質素都幾好! 蝦同扇貝都新鮮,牛好多都係頭盤有果d。呢度仲有款鹽味醬,類似X角果隻,但味道有明顯唔同,冇咁咸同有層次少少。試埋溫泉蛋飯,都唔錯!

🔸薄炙蔥花牛舌
真係第一次見咁大面積既牛舌!一兩邊各燒10秒,一野放入口,爽彈口感加埋牛舌獨有既香味,真係過足牛舌癮!

🔸和牛薄炙壽喜燒里脊肉
薄薄既和牛,燒完再沾蛋汁食,日本蛋蛋味濃郁,令塊牛口感更滑溜同突顯牛既味道,正呀!

另外自助吧仲有日本雪條,杯裝甜品,沙律同飲品自助,最後拎左少少杯裝甜品同雪條,淺嘗一下,又唔錯喎!今餐滿足了!

最鐘意食燒肉既我,最近去左「和牛燒肉一郎」食餐好正既和牛燒肉🤭🔥,仲揀左Set D $888‼️和牛放題,真係超級無敵正😍 幸福指數爆燈✨🫶🏻一坐低侍應哥哥有禮貌,介紹我地必食幾款和牛頭盤,有勁靚既✨和牛天梯、✨極上花盛合、✨夏多布里昂、✨ 和牛西冷寶盒,好精緻好靚💕頭盤只可點一次🤤但都食到好飽✨店員會主動幫我地燒和牛頭盤,真係服務好好,仲不停介紹和牛既不同部位🤭真係長知識✨而且係全自動用運輸帶上菜,好方便!❥夏多布里昂 牛排🥩 勁推薦✨✨✨✨印象最深刻,頂級食材!真係好好味勁正!牛柳最中心部位,一隻牛最多只有2-3kg 係全晚最珍貴既部位!每一口都好柔軟🤗而且肉味勁濃,而家諗起都好想食🫠🤤可惜只有頭盤叫可叫一次❥和牛西冷寶盒 推薦✨✨放係寶箱入面賣相真係好靚✨油花好靚兩邊輕輕燒幾秒就食得,入口即溶❥和牛天梯 推薦✨✨勁正好好味既和牛,4款和牛包括和牛西冷、和牛里脊、和牛牛肋肉同和牛牛肋條。每款都好軟腍,牛西冷好正油花勁香!最深刻係牛肋條,外面可以焦香而肉比較厚,啖啖肉而不硬,勁正!❥極上花盛合勁岩打卡既牛牛花花盒🌺包括美國牛肋肉、牛脊里、脊里、橫隔膜、豚肋肉和牛舌。肉味比較濃的,可

❥夏多布里昂 牛排🥩 勁推薦✨✨✨✨
印象最深刻,頂級食材!真係好好味勁正!
牛柳最中心部位,一隻牛最多只有2-3kg
係全晚最珍貴既部位!每一口都好柔軟🤗
而且肉味勁濃,而家諗起都好想食🫠🤤
可惜只有頭盤叫可叫一次

❥和牛西冷寶盒 推薦✨✨
放係寶箱入面賣相真係好靚✨油花好靚
兩邊輕輕燒幾秒就食得,入口即溶

❥和牛天梯 推薦✨✨

❥極上花盛合
勁岩打卡既牛牛花花盒🌺包括美國牛肋肉、
牛脊里、脊里、橫隔膜、豚肋肉和牛舌。
肉味比較濃的,可試哂唔同既牛部位。

👉🏻食完頭盤都有7成飽,仲可以任食其他和牛!🔥當然要挑戰一下!

❥和牛薄炙壽喜燒里脊肉 推薦✨✨
店員用火槍燒薄薄既和牛,燒完再沾蛋汁食,口感勁滑!
而且牛味濃!✨✨

❥和牛刺身
✨✨必叫菜式,真係好鮮嫩可口!
極度推薦✨✨肉質軟腍細嫩

❥和牛壽司
見到都想試既和牛壽司✨,肉味好濃

❥和牛西冷
✨✨必叫,A5和牛西冷真係油花勁靚🤭😍
網狀的細小脂肪好靚,入口即溶🫠🫠
真係超級正‼️滋味無窮✨

💕仲可以叫海鮮添,海蝦、扇貝、青口、廣島蠔 、蔬菜、麵食、涼伴小食等,有自助飲品、沙律及日本雪條

💛🧡💚💛🧡💚💛🧡💚💛🧡💚💛🧡
  • Set  D  和牛放題
  • 夏多布里昂牛排
  • 和牛西冷寶盒
✺我一直有留意這間餐廳,平日行過餐廳的門面有一隻大牛做裝飾很吸引。這晚終於有機會嘗試他們的和牛燒。✺我們一行二人選擇了set B,包括了多款牛肉薄切,首先以精美的木船呈上,包括了牛肋肉牛肋條,牛里脊肉,還有豬肉片雞肉片,鮮蝦。另一盤包括有雜菜等。賣相也很精緻。當中全部的食品吃完後,也可以重新再下單。下單以QR code形式在手機中選擇並由輸送帶傳送到枱。✺牛肉方面,各種的薄切也非常之吸引,特別是入口細細件的牛肋肉,很鮮味。而特選薄炙牛肋肉,配上雞蛋,作為蛋汁,每點下更好味。推介牛舌,薄薄的牛舌經燒後,又脆又可口。✺另一吃牛推介是牛肉刺身,牛肉刺身新鮮,蛋漿混合在一起,吃下的口感好豐富。海鮮方面,帶子大大件,除了普通味道還有蒜蓉牛油味,大蝦也新鮮,經過燒一燒後爽脆又juicy。✺餐廳有自助沙律吧飲品吧和甜品吧,除了平日有的汽水和果汁內餐廳也設有不同生果味飲品,例如美人果茶、青瓜奇異果綠茶等,茶包方面,有兩款選擇分別是玄米茶和普洱茶。✺除了燒的還有即食的,炸物類,韓式前菜,飯,麵等,當中炸蠔鬆脆,配上沙律醬很野味!熱食方面海帶湯和蛋花湯同樣精彩。朋友叫了一碗又一碗蛋花湯。以我喜歡那波菜前菜

✺除了燒的還有即食的,炸物類,韓式前菜,飯,麵等,當中炸蠔鬆脆,配上沙律醬很野味!熱食方面海帶湯和蛋花湯同樣精彩。朋友叫了一碗又一碗蛋花湯。以我喜歡那波菜前菜。

甜品方面又多款名字雪條可以選擇,有Cookie and cream 味道,白桃烏龍茶,藍莓乳酪味和荔枝味等,自己事了兩款,味道每條也又香又滑,吃個豐富的牛肉晚餐後再吃上甜品這餐實在是很滿足。
2022-09-29
2022-09-26 166 瀏覽
呢間日式燒肉店有唔少朋友介紹過,今次經開將軍澳分店,入去試吓佢嘅和牛放題。餐廳有四個放題選擇,我哋點咗C餐「日本產黑毛和牛放題及極上花盛合」,120分鐘任點任食。入面座位好闊落,我哋先來四款指定盛合,其他食物係掃code落單,用運輸帶送嚟,出餐速度又幾快。先講四款盛合,一定要推介「是日寶箱」嘅西冷和牛,質素好高呀,油脂分布平均,入口即溶,牛味濃郁。其他「舟盛合」、「桶盛合」同「極尚花盛合」入面有牛、豚、鷄同海鮮及野菜不同配搭,無論係牛肋肉定里脊肉,豬肉同雞肉亦都好好味,十分之有驚喜。海鮮有帆立貝同蝦,新鮮好味。另外要讚下除咗食物好味之外,擺盤亦都好有心思,尤其係「極尚花盛合」,入面捲咗唔少肉肉玫瑰,打卡一流。出面有個自助bar,可以拎沙律、甜品同飲品。飲品方面除咗有基本嘅汽水及茶外,仲有不同組合水果茶。甜品有多款明治雪條雪糕選擇,我哋揀咗白桃烏龍茶同藍莓乳酪雪條,食埋甜品真係大滿足。餐廳座位私隱度都高,食物質素好,份量十足,食完四款盛合其實已經回本。120分鐘放題,唔使急住燒,可以慢慢嘆,值得推介呀。

見到呢間新開左一段時間一直都好想去試吓!就趁呢日得閒收工過去食燒肉!😆♥ Course B燒肉放題 $448B餐精選牛肉多達25款!有牛肋肉、里脊肉、薄炙、牛舌等等,連牛肉刺身都有比較少見,豚肉雞肉、海鮮、野菜同熟食加埋達1️⃣0️⃣2️⃣款❗️個人比較鍾意里脊肉咬落較爽口🥩薄炙點埋溫泉蛋食都好正自助吧出面有果汁同茶類,仲有沙律🥗同甜品任拎,拎完就坐返埋位準備食😌有職員細心講解肉類點燒會好食,燒肉類時間,仲教我哋蔬菜類可以點湯汁再燒,就會冇咁乾同埋好食d😋餐廳仲係新幹線模式用QR code落單之後自動運輸帶過黎勁方便同衛生。海鮮類方面,我哋嗌咗牛油扇貝大大粒好鮮甜,廣島蠔、大蝦、多春魚等等,都新鮮熟食有卷物飯麵炸嘢同湯品,事關我留番quota食肉,我淨係試下左烤和牛卷好大件入面仲有芝士!最後緊係唔少得甜品,食左幾款同雪條,本身仲想拎唔同味但係食到好凍😂♡ 燒肉有幾個級別既價錢,可以根據個人口味自己選擇番,食物種類好豐富好多選擇,肉味夠香濃

♥ Course B燒肉放題 $448

️好耐無食燒肉啦!今次就黎試試呢個120分鐘日式燒肉放題🫶🏻𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗕 嚴選牛肉放題及盛合我地點左既呢個set 總共有102款食物揀 牛肉都有25款 真係好興奮🙋🏻‍♀️呢間餐廳既牛全部都係🇯🇵日本空運過黎✈️ 所以主打食牛肉本身既肉味 唔會有任何醃製牛肉 👍🏻我最中意既部位係牛肋條同牛舌 牛肋條係最淋既 食落都開心d! 牛舌就勝在夠厚 同埋脂肪分布均勻另外呢個set本身好豐富 仲包海鮮 雞肉豚肉 全部都可以任叫😍可以一次過滿足大家想咩都食D既渴望😘overall 都幾滿意 最主要係食物選擇好多 連湯飯 小食飲品 甜品等等都絕不馬虎 好多款都係平時出面無得食既款😝ps. 我另外好欣賞落單既便捷同速度qr code 落單之後食物好快會由輸送帶送到 其實都幾過癮既好玩😂♕ ʀᴀᴛɪɴɢs ♕😋味道: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🤩賣相: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🌝環境: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻💰價錢: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🙈服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🗣回頭率: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻☞︎ ᴜsᴇғᴜʟ ɪɴғᴏʀᴍᴀᴛɪᴏɴ🙋🏻‍♀️service charge🙋🏻‍♀️time limit 🙋🏻‍♀️reservations

好耐無食燒肉啦!今次就黎試試呢個120分鐘日式燒肉放題🫶🏻

🙋🏻‍♀️service charge
🙋🏻‍♀️time limit
🙋🏻‍♀️reservations
2022-09-20 122 瀏覽
今次又去將軍澳搵食啦~今次食既係燒肉放題💙甘岩今日有啲野好值得食餐好既就去食燒肉賀一賀佢.平日食飯時間冇需要等位.好快有得坐.竟然裡面一啲油煙味都冇.佢個爐既設計做得好好.唔會煙霧迷漫.食完個身都唔會有燒肉味.太好💙仲好窩心有提供圍裙~裡面好光猛.可以清楚睇到d燒肉熟未.揀左Course B - 120款*舟盛盒+桶盛盒90分鐘放題.方便既係掃QR CODE就可以睇到仲有咩其他食物可以叫.出面就提供自助bar.有沙律.飲品.雪糕.甜品等等任食任飲.一坐低店員就好快手上左舟盛盒+桶盛盒,擺得好靚.真係忍唔住要手機食先💙見到好多款唔同既牛.每款4塊左右.可以試左先.好食再叫~見到牛肉油脂都好平衡.燒起上黎好快熟.同場都有雞同豚肉提供.豚肉既厚度岩岩好.雞肉就要燒耐小小.估唔到既係個雞肉真係好多雞味.真係要食過先知~見到中間有條自助運輸快車可以上菜.我就唔係坐果邊既,不過店員都上菜好快.又唔會漏單.而且每份既份量都岩岩好.可以有機會試多幾款肉.款式多到講唔曬~牛肋條.極上牛舌.豬.雞肉.蝦.多春魚等等.仲有拌生牛肉!!!第一次食.一啲都唔腥,好香好滑.絕對值得一試!!最推介既一款肉係大判壽喜

仲有拌生牛肉!!!第一次食.一啲都唔腥,好香好滑.絕對值得一試!!最推介既一款肉係大判壽喜燒牛里脊肉.佢有得揀跟唔跟溫泉蛋.當然要啦~每邊燒佢5-10秒就可以夾落雞蛋到享用架啦😋佢本身雞蛋有調味,個肉同個雞蛋真係好夾.忍唔住食左幾碟💙

90分鐘真係捧住個肚走.仲要食埋甜品同雪條😋

有機會下次要試埋再高級啲既套餐💙
2022-09-18 111 瀏覽
首次來 和牛燒一郎 120分鐘任食的用餐時間非常足夠食用點了Course C任食套餐$598包括了以下每款盛合一客份量相當多和肉類質素高而且賣相有心思、美輪美奐大大推薦給牛控的朋友們!🌸 是日寶箱(當日新鮮即切)🌟 和牛西冷 - 全晚只愛的🥩 油脂亮澤、燒後入口溶化感覺無得頂😋🌸 舟盛合 (牛&豚&雞&海鮮&野菜) 牛肋肉雲石紋油脂分佈好靚 海蝦新鮮彈牙🌸 桶盛合 (牛肋肉&牛里脊肉&豚肉&雞)🌸 極上花盛合 (和牛牛肋肉&和牛里脊肉&里脊肉&牛外橫隔膜& 豚肋肉&牛舌&蔬菜) 片片和牛卷成一朵朵玫瑰花🌹打卡靚晒涼菜估不到也不錯,所以我們都全部KO了!🥒涼拌小食盛合🥬泡菜盛合任食方面食物多達110款!因為盛合份量多,所以任食的部分只點了少許其中必點:🌼日本黑毛和牛4款 (和牛里脊肉、和牛薄交里脊肉、和牛薄炙壽喜燒里脊肉、牛牛肉角切)🌟 和牛薄里脊肉配埋雞蛋🥚吃一流滋味!🌼廣島蠔肉🌼黑松露牛油帆立貝另外還有多款精選牛肉、牛肉刺身、生牛肉壽司、日本豚肉、豚肉8款、雞肉4款、海鮮、野菜等🍹飲品方

首次來 和牛燒一郎
120分鐘任食的用餐時間非常足夠食用
點了Course C任食套餐$598
包括了以下每款盛合一客
份量相當多和肉類質素高
而且賣相有心思、美輪美奐
大大推薦給牛控的朋友們!

🌸 是日寶箱(當日新鮮即切)🌟
和牛西冷 - 全晚只愛的🥩
油脂亮澤、燒後入口溶化感覺無得頂😋

🌸 舟盛合
(牛&豚&雞&海鮮&野菜)
牛肋肉雲石紋油脂分佈好靚
海蝦新鮮彈牙

🌸 桶盛合
(牛肋肉&牛里脊肉&豚肉&雞)

🌸 極上花盛合
(和牛牛肋肉&和牛里脊肉&里脊肉&牛外橫隔膜&
豚肋肉&牛舌&蔬菜)
片片和牛卷成一朵朵玫瑰花🌹打卡靚晒

涼菜估不到也不錯,所以我們都全部KO了!
🥒涼拌小食盛合
🥬泡菜盛合

任食方面食物多達110款!
因為盛合份量多,所以任食的部分只點了少許
其中必點:
和牛薄里脊肉配埋雞蛋🥚吃一流滋味!

🌼廣島蠔肉
🌼黑松露牛油帆立貝
另外還有多款精選牛肉、牛肉刺身、生牛肉壽司
日本豚肉、豚肉8款、雞肉4款、海鮮、野菜等

🍹飲品方面非常用心,有多款調制飲品
🍰 甜點細細盒,奶凍好吃,
另外還有特別味道雪糕條~

2022-09-18 123 瀏覽
住喺將軍澳嘅我對附近嘅餐廳已經非常熟悉,甚至已經開始食到有啲厭。咁啱今日喺寶琳行街,見到呢個新開嘅燒肉放題,係日本開過嚟嘅。門口仲有大大隻牛吸睛,晚飯時間好多人幫襯,好吸引,所以一於叫男朋友陪我試下。我哋兩個揀咗個b餐,可以食120分鐘,咁就唔使趕啦。呢個餐已經包好多款牛肉,雞肉,豬肉,野菜,海鮮可以任食。入座之後,餐廳會首先送上兩個好靚嘅燒肉拼盤,舟・盛合同埋桶・盛合,入面有齊海蝦帆立貝, 牛里脊肉,牛肋肉,雞肉。 牛肋肉質素唔錯,切得夠薄,肉味好濃郁。其他肉類炸物等等就可以掃 q r code電子落單,而我最愛嘅就係特選薄炙牛肋肉,牛肉係薄切嘅好大片,上面油花好靚,配埋日本蛋嚟食,又滑又嫩,,encore咗足足四次!另外薄切嘅牛舌,質素都好好,唔會太韌。海鮮方面除咗原本拼盤有嘅,我哋亦都再試埋有牛油嘅海蝦同帆立貝,我會話整個層次完全向上升,香味濃郁,而且creamy。海蝦夠彈牙,帆立貝食得新鮮,燒到半熟就最正。除咗燒物之外,我哋試咗炸蝦同炸蠔,質素可以媲美出面日本餐廳單叫嘅。 炸粉唔厚,炸蠔好勁多汁好juicy。而除咗可以手機落單仲有自助巴,有好多款式嘅布甸,有沙律可以自己整, 飲

另外

而除咗可以手機落單仲有自助巴,有好多款式嘅布甸,有沙律可以自己整, 飲品方面又有汽水果汁美人水等等,而最驚喜嘅竟然有爆谷 !
冰品方面,呢度係有好多款明治嘅雪條,出面買一條都好貴架。 我哋就試咗四隻味,其中我最鍾意嘅係白桃烏龍味,食咗兩條!

整體嚟講呢度環境好大,坐得好舒服,嘢食都嚟得好快,選擇又多 係一個食晚飯嘅好選擇!
2022-09-15
2022-09-11 128 瀏覽
中秋節跟家人吃好一點,就選了全家人也喜歡的燒肉。這家店在OpenRice訂位有生日的折扣,那就剛好能用了。而且不像其他店假期不能使用優惠啊,假期再有附加費啊,這家店沒有。這個是選擇這家店的主因。我們選了400元幾的放題。感覺食物的款色不是太多,牛肉的質素尚可。但不知道什麼原因,同一款牛的油花一次比一次少。至於蔬菜,如圖所示師傅刀工極佳,他可以將南瓜片到這麼薄,本人烤肉技巧不好,放在烤網烤都變成這樣。如果可以切厚一點會比較好。衛生情況我覺得很差,不論坐位上還是自助吧也看到碗碟有明顯的污垢。希望可以改善。服務我覺得很好,離開時因為中秋佳節,他們送了一盒用餅給我們。我未去之前打電話查問態度也好。
中秋節跟家人吃好一點,就選了全家人也喜歡的燒肉。
這家店在OpenRice訂位有生日的折扣,那就剛好能用了。
這個是選擇這家店的主因。

我們選了400元幾的放題
感覺食物的款色不是太多,牛肉的質素尚可。
但不知道什麼原因,同一款牛的油花一次比一次少。
如果可以切厚一點會比較好。

衛生情況我覺得很差,
不論坐位上還是自助吧也看到碗碟有明顯的污垢。
希望可以改善。

我未去之前打電話查問態度也好。
2022-09-10
慶祝紀念
生日
用餐優惠
優惠券
2022-08-23 1991 瀏覽
今晚遲左收工,很肚餓嘅時候,見到有成隻牛坐鎮的#和牛燒一郎,啱啱好有位,故即進入開餐啦😙😙。店舖環境燈火光亮,我哋2人被安排坐在卡位,感覺闊落舒適,自助區的餐具、食物同飲品都放得整齊乾淨,令人食得安心又放心。點了B course 120款*舟盛盒+桶盛盒90分鐘放題,掃barcode可任點食物,自助區有沙律同多款飲品可供選擇,仲有小杯裝的甜點同冷凍雪條。首先在沙律Bar內夾了清鮮沙律墊底先。由店員先上的舟盛盒+桶盛盒,擺盤很美,有多款肉類同海鮮類,肉類色鮮有光澤,很柔軟,肉切出厚度剛剛好,故燒得熟度很平均,唔會因過厚而燒到濃晒👍。配上沙律菜🥬一併食很美味,又可減低油膩感,不經不覺就食晒佢哋Lu。燒住食嘅時候,再用QR Code落單,待上菜後再點,上菜有自助運輸快車送上食物,方便又衛生,速度快又沒有漏單😊。點了肉類如牛肋條、極上牛舌、壺漬牛外橫隔膜、豬、雞肉,蝦跟多春魚,極推介有大判壽喜燒牛里脊肉,有隻溫泉蛋跟上,將肉燒到剛轉色時,就夾落隻蛋度一起放入口,滿滿滋味😋😋。食到飽飽了,但都要飲碗蛋花湯同食番碗熱辣辣嘅辛辣麵。最後梗係要食下甜點🍮同雪條先完滿啊😚。
啱啱好有位,故即進入開餐啦😙😙。

食到飽飽了,但都要飲碗蛋花湯同食番碗熱辣辣嘅辛辣麵。

最後梗係要食下甜點🍮同雪條先完滿啊😚。
2022-08-22