2022-10-08 155 瀏覽
之前聽朋友介紹過呢間餐廳話啲和牛好好食,咁啱原來將軍澳都有分店,所以就嚟咗試吓~呢度嘅放題除咗有好多款唔同部位嘅和牛,真係差唔多每個部位都有得揀,我哋仲點咗多款稀有部位,肉質幼嫩同牛味超濃郁~其中我哋又點咗一個和牛係要撈埋隻温泉蛋一齊食,將蛋醬汁連埋濃郁幼嫩嘅和牛放入口,口感超豐富,真係好好味!除咗和牛,呢度原來仲可以任食海鮮,好似生蠔、海蝦、元貝。。。仲有豚肉,雞肉,熱食等等等,多種類到數都數唔完~另外呢度有超多款甜品揀,無論係唔同口味嘅新鮮製造甜品杯,定係多款口味嘅《明治》雪條,而最正嘅係竟然連爆谷機都有!仲有就係呢間餐廳嘅服務好好,店員除咗會推介必食和牛,又要不時主動換爐頭~最後食完我哋仲同牛牛打卡先走📸

最後食完我哋仲同牛牛打卡先走📸