2017-12-18
天氣好凍呀,不過12度最啱就打邊爐,暖笠笠打邊爐好正呀。這裏有景,唔係話好靚景色,但係一路打邊爐,一路望住外景,我覺得都幾好享受。我們叫咗一個午餐,係蘿蔔牛肚牛筋腩,一個滋補螺片花膠雞煲,叫左罐韓國芒果啤酒 。個蘿蔔牛肚牛腩午餐超好食,好入味,個牛全部都好正,雖然味精有少少, 但係真係好入味,呢個午餐就好正,不過因為天氣好凍,如果飯同餸能夠好熱嘅話,就更加好啲,飯同埋啲餸唔夠熱,再熱啲嘅話呢就真係超好食,仲有個湯送,個湯都幾好飲,仲有杯熱菜蜜,都係56元,另外個螺片花膠雞煲就好特別,第一次雞煲入面有螺片有花膠,雞煲個湯超濃,雞湯味係好濃烈嘅,個花膠都幾多,有螺片 ,雞都有味道嘅,好好食, 整體都好滿意,同埋有個景色都幾靚,座得好舒服,有好野食,有景觀望