2020-07-11
有時工作要零晨先收工,想搵個地方打個邊爐坐定定啤一啤都咁難😔😔!朋友介紹話附近有間邊爐叫「九龍城同撈同煲」。吓??無聽過.... 但因為係附近工作所以去試一試。嘩!間鋪好得意喎!雖然我係90後,但見鋪頭既外形已經急不及待拎定2個位約我男朋友過去一齊食宵夜打邊爐飲酒🍻望到個餐牌,「象拔蚌」原條A蚌$288😍😍海鮮拼盤$308,有「鮑魚,海蝦,蟶子或大元貝只能講「痴線」,「係真唔係呀」...但兩個人食唔到咁多🤷🏻♀️🤷🏻♀️,點咗幾樣,冬甫美人鍋、海蝦、象拔蚌、安格斯肥牛、鱔片、黑柏葉、牛白肉、懷舊蝦多士、響0、火爆牛丸👍🏻👍🏻😋。臨走嗰陣時肥仔介紹埋樓上有房可以唱K(ps:全程服務都好好,有個肥仔仲話24小時都會聽電話 📞☎️😂好鬼風趣幽默😂