2019-06-22
咁6月20號我就係第一次黎啦 果陣食野冇影到相 咁岩依家又想讚下佢我就兩個人去食 叫左個烤填鴨 津白 密汁火方 青瓜海蜇 醉雞例牌 同兩個甜品 至於果兩個甜品叫咩係咩黎我就唔知喇 因為係去女朋友叫 我就冇食到既 所以就唔多加介紹啦個烤填鴨黎之前佢就先上左d醬料同個包皮啦 同埋佢就比左一碟叫做一口酥既野黎 睇落就係一小塊一小塊既烤鴨皮 得幾塊嫁姐 但係個鴨油味係幾香濃同幾脆口 個填鴨我就叫左半隻既 開頭就擔心會唔會唔夠喉 但個份量都ok既 至少食到尾都係要比d掙扎先食得哂啦 個質素都係唔錯既 d皮又幾脆口d肉又幾嫩既至於個醉雞我本身就唔係咁想食 因為馮醉咩醉乜我都怕佢陣酒味太重 但係女朋友想食就試一試佢 當我食落去又覺得佢係好食 冇錯 係好好食 個酒味唔會好濃 幾香 d雞做到連雞胸都係滑口既 係難得咁個津白我就覺得冇咩特別啦 都係菜姐 海蜇都係咁 果個火方個味道都不錯 脂肪都好油香呢餐就食左8舊幾水 可以再番轉頭
咁個津白我就覺得冇咩特別啦 都係菜姐 海蜇都係咁
果個火方個味道都不錯 脂肪都好油香