2021-08-19
今日我銅鑼灣食神又係微服出巡嘅時候,今日去咗古今二,荃灣的分店。今個月我係去齊三間古今。係呢一篇評論我會總結下。都係首先講吓揸車先,千色匯附近,泊車都有。但個商場竟然話冇免費泊車,之後去睇牌又有免費泊車。因為唔係好熟千色店千色匯所以個人都比較亂。其實附近如果唔係咁嚴重拍街都方便。都係果句啦怕就泊商場。都唔難搵嘅上到去左望望右望望就見到。個人感覺呢,好像比銅鑼灣大,更觀塘差不多。外圍環境做銅鑼灣比較好,雖然觀塘喺工業區外圍就普通啲,但三間之中,無論出品或服務都是觀塘比較好,所以爆場都係有原因,各有前因莫善人,呢句肯定係忠實嘅評論。都係講返餐先,我在銅鑼灣同荃灣都有食金龍卷,水準差唔多一模一樣,這就是主廚傳承的功力,在這裏就看到一二,值得一讚!牛舌好食,唔冧無渣,品質高級一入口就知道。「火山」這個餐都好特別,我唔講大家試吓啦,「柚想蝦你」喜歡食沙律的你不妨試吓,「雜錦天婦羅」就用安全來形容!服務方面當日都幾忙,侍應生需要努力加油💪🏻整體來講,在這附近,食佢應該都係一個唔錯嘅選擇!
都係果句啦怕就泊商場。
都唔難搵嘅上到去左望望右望望就見到。
個人感覺呢,好像比銅鑼灣大,更觀塘差不多。
服務方面當日都幾忙,侍應生需要努力加油💪🏻
整體來講,在這附近,食佢應該都係一個唔錯嘅選擇!