2022-11-03
太子酒吧街原來唔止酒吧🍺 行行下見到一間高檔居酒屋,裝修靚又坐得舒服。❣️博 居酒屋❣️主打串燒,無論肉類、海鮮、蔬菜、創意料理都有。仲可以選擇坐bar枱,睇住師傅烹調,享用啱啱出爐嘅食物,啱哂同朋友一路食一路飲返幾杯🤤我地食咗咁多款式💓銀杏|汁燒茄子|汁燒雞肉大葱串|雞腎|雞骨豬肉腸|紫蘇葉魷魚卷|香葱牛燒|汁燒鮮冬菇|日本番薯|免治雞肉軟骨棒|紫蘇葉豬肉串|黑豚肉大葱串|燒帶子|牛脷心|燒飯團𝐁𝐮𝐛𝐮推介🔥👍 牛脷心牛舌迷絕對唔可以錯過🔥 牛脷心作為牛舌中最軟腍最軟滑的位置,當然好食。以厚切方式呈上,牛味超濃郁😳 燒完之後依然幼嫩,非常juicy,肉汁噴發。👍 免治雞肉軟骨棒有睇開我分享都知我食串燒一定會點呢款🫶免治雞肉帶着軟骨碎,整體口感好有層次感。配上餐廳準備嘅醬油同埋日本蛋黃,滿滿蛋漿令雞肉棒更惹味。👍 汁燒雞肉大葱串大葱雞肉聽個名都諗到有幾香😽 雞肉經過醃製,帶住微咸香味,燒完之後更能突出雞味。配上大葱一齊燒,雞味融合葱味佔據成個口腔,令人一直回味🤤📍 博居酒屋 太子通菜街223號麗明大厦地下D號舖
我地食咗咁多款式💓
𝐁𝐮𝐛𝐮推介🔥