2014-01-04
1902 瀏覽
成日睇雜誌都有千江既廣告,咁啱有飯聚所以提議食呢間~我地7:30到,但係因為未齊人,所以RECEPTION叫我們等齊人先入,因為係由入座起計兩個鐘,點知朋友遲左差唔多10分鐘先到,不過就算佢到左我地都要等枱,因為未執完! 都唔知係咪因為未有枱比我地所以叫我地等齊人先........其實我地都食唔到兩個鐘架啦...不過算啦,當佢服務好啦~野食黎得好快,先黎焗蠔、串燒、燒菠蘿、刺身、炸物...值得一讚既係刺身無雪味,而最好食既係帶子! 非常鮮味! 我同朋友要ORDER兩次先夠喉! 仲有甜蝦,係連殼既,會有D綠色既蝦子痴住喺個殼度,不過唔知綠色既蝦子即係新唔新鮮呢!? 因為喺樓下排隊搭LIFT上黎既時候有人派左6張$10 COUPON比我地,我又剪左雜誌既88折COUPON,兩樣比哂CASHIER 計數,佢提議我地下次先用D $10 COUPON,因為88折抵D! 又幾好喎~ 不過以$230呢個價錢食千江雪,我寧願落返樓下食石澗~
不過以$230呢個價錢食千江雪,我寧願落返樓下食石澗~
題外話/補充資料:
飲品另計~