2013-09-02
見開飯呢間食評唔錯, 而我o地多人, 又想book房, 所以揀佐呢間!! 訂佐6:30, 準時到達, 佢預備佐一間又長又窄o既房比我o地, 根本坐唔落廿幾人, 迫到死!! 仲話我d人數同訂時有出入, 所以安排唔到比我!! 但其實就算我同訂時人數一樣入座, 跟本坐落都迫到好似沙甸魚咁!! service我o地o既應該係其中一個老闆, 佢態度同服務算ok! 但差在食物質素方面真係唔係咁掂, 食放題最著重刺身, 佢係有坊間放題少有o既劍魚腩, 帶子同油甘魚!! 但係我o地咁多人, 份量少, 刀功又唔得!! d刺身又薄又碎濕濕咁! 完全無刺身o既厚度同豐腴, 食唔到佢o既鮮味不得止, 連正常一塊四四正正o既刺身都無!! 我只可以話佢o地孤寒同無品質!! 其餘燒物同炸天掃羅都勉強ok!但款式唔算多!! 拉麵同湯烏冬都有火慶住上枱, 呢個係一讚o既!! 飲品都係每人一罐!! 真係珍貴!! 當然佢未夠鐘已預提早叫你last order!!! 不過食物質素真係好一般, 我都無乜興趣再添加!! 呢間我試一次便算!! 唔會再幫襯!! 我都係去返金田, 有番d質素同坐得舒服好多!!!