2018-12-08
今日約咗個朋友仔食飯,近近地記約係旺角食。之前都有朋友食過千房幾好,所以今次就試下啦!😁因為係Friday night,驚多人所以我地一早就book定位。不過去到,佢最後得兩個面向牆壁bar枱位俾到我地,空間都比較少,的確係有少少失望。😞佢有普通座位同bar枱位。位同位之間唔算太多空間。我地叫咗四樣野食,有雞腎,牛舌,什錦廣島燒同麵士湯。個湯不過不失無乜特別,唔特別講啦。呢個雞腎 ($38) 佢menu上有寫係辣,但其實唔係好食到辣,不過佢香料經過燒過後幾野味,又夠厚肉。👍🏼👍🏼牛舌($88),呢個有少少失望,係呢度黎計佢唔算平,味道係唔錯,不過有唔少塊有筋。😅黎到佢既主打,我地要咗什錦廣島燒($88),份量足。👍🏼佢有海鮮,䐁肉,炒麵同蛋係入面,再加上香濃日式燒汁,同大量木魚碎,正!😆係位有大阪燒配料,唔夠仲有得自己加,值得一讚。👍🏼overall 黎講,咁既價錢係值得一試。😋
佢有普通座位同bar枱位。位同位之間唔算太多空間。