2003-05-07 16 瀏覽
同上
同上
2002-12-26 33 瀏覽
之前去過旺角果間真係好唔掂。剛巧昨日入了屯門,壽司引起,又見呢間裝修好過旺角果間好多,就入去試下啦。排隊都排了半個鐘啊,入到去先來個吞拿魚細卷,食落口d飯冇旺角咁鬆,好好多。跟住再來既三文魚壽司同鰻魚壽司,都一樣有水準~~總括黎講,呢間好好多
總括黎講,呢間好好多
2001-08-15 42 瀏覽
自從搬o左入屯門,都o黎過呢度幾次,每次都好長龍......o的食物質素保持得幾好,不過o的服務態度就始終爭o的。因為坐卡位,所以飲水只好靠侍應補給,不過連續叫o左幾次,都係無人斟茶,最後叫埋門口帶位o個個姐姐先至冇渴死咋!有時全店侍應走晒入廚房,成個場都冇侍應都得o既,連吧檯裏面o既哥哥都用咪叫o左好多次,佢地先拎o野.....所以o野食唔新鮮唔好怪吧檯的壽司哥哥。
2001-07-07 14 瀏覽
lunch去食好多時都要排隊,所以都係定位先。好食推介係元氣卷同辣味三文魚。
lunch去食好多時都要排隊,所以都係定位先。
好食推介係元氣卷同辣味三文魚。
2000-12-12 3 瀏覽
  我第一次去元氣壽司,就係去呢間o係屯門o既新分店。可能由於屯門不嬲都無乜o野食,當元氣o係度開分店當然要去!  同元祿比較元氣o既壽司簡直係好佢好多!首先,元氣D 壽司明顯係新鮮D ,三文魚的表面充滿油光,而且顏色鮮明,脂肪紋亦分明,但元祿果D 三文魚o既顏色有時好瘀黑,而且睇落都已經無彈性。  雖然元祿D 款多D,但係佢製作o既質素就好唔得;相反,元氣o既款雖少,但就精美好多。  不過依家元氣愈o黎愈多人去,就以屯門呢間為例,無時無刻都咁多人,有時晏晝三四點去到,都有條人龍o係度,真係有少少過份!鬼叫屯門無o野食咩!  講開又講,元氣某部分o既分店都唔係咁有水準,例如太子果間就唔好去喇,因為佢o係地牢,又熱又焗,服務又比其他分店差,壽司又無咁新鮮……

2000-07-23 12 瀏覽
元氣D o野食係not bad,但聚會的話好似地方淺窄o左D o者!
2000-07-11 3 瀏覽
我試過去呢間一次,sushi熱熱地,感覺好怪.另外d前菜都唔係太好食.好失望,因為我d同學向推介呢間餐廳,但係發覺唔係呢回事,可能係唔同分店的問題啦!
2000-05-29 9 瀏覽
星期日晚9:45 分到元氣食飯, 門口寫請排隊侯位, 但企好耐都無人理, 入內問員工, 他們說10:30 分關門, 我們不想四處找東西吃, 我們說很快食完便走, 他們雖然給位我們, 但黑口黑面, 侍應亦很粗魯.
2000-01-02 11 瀏覽
我是那裏的常客。覺得那兒的食物味道十分適合,唔咸唔淡,有水準,Good!

2000-01-02 5 瀏覽
2000-01-02 50 瀏覽