2006-11-24
*我是去元朗廣場分店*仲有2個印仔就儲滿10個,可以續07-09年度既元氣會員,好在有朋友成日提住,如果唔係又唔記得呢回事!><朋友話既然差2個,就不如今日去食埋100$,免得心掛掛wor~我當然非常ok喇(哈)呢間分店又係未黎過0既,今晚6點8去到,以前經過呢樹都會響外面望下,今日同以往望到既一樣,得5成客左右...壽司:太卷(唔錯)﹑豬扒手卷(超好)﹑炸軟殼蟹手卷(朋友食,話d蟹炸得過火,有濃味wor)&鯖魚壽司(朋友食,好食)小食:泡芙(好)﹑枝豆(朋友嫌鹹左d)&炸墨魚咀(因為要煲大數先叫咁貴既野),估唔到墨魚咀係咁好食!玉子蛋好太塊好厚,不過件件都有d黑色最後都唔敢要=_=總的來說呢度d壽司size比屯門分店的大哩^o^埋單齊頭100$,又多2個印花,儲印花活動終於完成!(呼)
壽司:
小食:
埋單齊頭100$,又多2個印花,儲印花活動終於完成!(呼)