2023-01-01
日式放題大家就食得多,但有無諗過中華美食都可以任食放題?今次就搵到位於灣仔嘅中華小館,最近就推出咗「片皮鴨任食放題」,除咗任食片皮鴨外,多款中華美食都可以無限添加餐廳裝修格局充滿中華特色,環境舒適,提供不少懷舊菜式,以新派煮法,令菜式賣相精緻適合打卡💫片皮鴨任食放題 $498/位,*入座起計2小時/2位起🥢片皮鴨 - 即叫即烤,務求有最佳口感,外皮烤得脆,肉質夠嫩,用餅皮將青瓜、蔥白、醬汁包著嚟食,非常美味🥢泡椒鮮魚皮 - 鮮魚皮爽口彈牙,撈著泡椒嚟食,都幾辣吓!🥢桂花鮮淮山 - 淮山本身營養價值高,以桂花糖鋪面,食落清香鮮甜🥢屋村碗仔翅 - 材料非常豐富,啖啖都食到肉絲、冬菇絲、木耳絲同粉絲,好有懷舊風味🥢迷你臘腸卷 - 即叫即蒸,以往就冬天先食到嘅懷舊點心,絕對不能錯過🥢燒味飯 - 嫌無飯到肚?嚟一碗燒味飯應該滿足吧,有我鍾意嘅半肥瘦叉燒🥢四季時蔬 - 用蒜蓉清炒,食落有蒜香之餘亦保持到時蔬嘅鮮味🍴鮑魚花菇扣鴨掌 - 每位客人贈送一份,鮑魚汁好香濃,鮑魚口感彈牙,花菇同鴨掌都非常入味🔹另凡於5:30pm入座,每4位贈送法國紅酒一枝
💫片皮鴨任食放題 $498/位,*入座起計2小時/2位起
🥢泡椒鮮魚皮 - 鮮魚皮爽口彈牙,撈著泡椒嚟食,都幾辣吓!
🔹另凡於5:30pm入座,每4位贈送法國紅酒一枝