2025-04-06
今日來開大圍,行過圍方試吓搵食,見到呢間#上陽樓,入面地方唔算好大,但都有 9成滿,於是問門口接待Lily 小姐有冇位,第一句就話有位,正準備帶我哋入去,後面有位先生同佢講:「攞左飛等緊,唔係俾佢咩?」接待小姐先醒起係喎,就叫我哋等等,佢帶咗果位先生入去,出返來佢竟然已經係無左我哋係度等緊位件事,繼續佢有佢自己做其他嘢🤦🏻♂️ 咁唯有再問佢有冇位,係咪要攞飛,佢先知道自己忘記咗,跟手就俾返頭先帶左入去果位先生張飛我重用,都幾環保🤣等左幾分鐘就真係有位喇,入座坐低睇吓點心紙,嘩😳原來都幾貴,小點都要$48,而入面隨便一個普通點心都係大點 $58,其他外面酒樓是大點,佢呢度就會係「「優,美,良,特」厲害👍🏼隨便點了幾個點心同埋一碟炒河,既然收得咁既價錢,當然希望食物都有相同水準☺️果然食物品質幾好,味道好,份量就大同小異,用料新鮮,可以話係物有所值,貴得有道理!只係服務方面就一般般,未算係細心同周到!整體來講都有 80分!
整體來講都有 80分!