2019-11-06
呢間嘢食過幾次, 一直都知態度一般般, 但食物ok所以keep住嚟食今日openrice訂咗位7:30, 去到直接有得入樓下哥哥仔嗌咗咪, 但上到去無人帶位個個職員望到有人入咗門口, 但就扮睇唔到, 好似唔關佢地事咁終於有人帶位坐低咗開始點食物, 睇到張點餐紙講寫名稱, 之前幾次點菜都係寫名稱 今次寫好晒又話要寫number, 真係無奈今次點咗牛舌 - 一般, 味道唔夠, 牛舌亦有點太厚冷烏冬 - 麻麻地, 質感一般, 全靠醬汁吊命炸蠔 - 不錯, 算係今日點嘅最好食的菜式和牛sushi - 一啲鮮味都無, 都唔知食緊乜食品唔掂都算,態度更係差到不得了先講環境, 隔離枱有客人極大聲講嘢/唱歌, 滋擾到其他客人 好多客人都望住嗰枱人, 但店員無去叫佢地細聲啲反而係埋去同佢地越講越大聲, 嘈到街市咁 呢種並唔係一般食肆該有嘅聲量服務更加唔洗講1. 友人未食完個炸蠔就被收走唔會問吓仲需唔需要先拎走, 自把自為就拿走客人仲食緊嘅餐點2. 舉手向店員示意埋單, 店員行埋嚟一邊行一邊同該桌大聲喧嘩嘅客人傾計自顧自執枱, 執嘅時候掛住同人傾計 , 滴咗啲醬油落我鞋上面, 完全唔知, 當然無道歉事
今日openrice訂咗位7:30, 去到直接有得入
樓下哥哥仔嗌咗咪, 但上到去無人帶位
終於有人帶位坐低咗
今次寫好晒又話要寫number, 真係無奈
今次點咗牛舌 - 一般, 味道唔夠, 牛舌亦有點太厚
冷烏冬 - 麻麻地, 質感一般, 全靠醬汁吊命
炸蠔 - 不錯, 算係今日點嘅最好食的菜式
和牛sushi - 一啲鮮味都無, 都唔知食緊乜
食品唔掂都算,
態度更係差到不得了
先講環境, 隔離枱有客人極大聲講嘢/唱歌, 滋擾到其他客人
好多客人都望住嗰枱人, 但店員無去叫佢地細聲啲
反而係埋去同佢地越講越大聲, 嘈到街市咁
呢種並唔係一般食肆該有嘅聲量
服務更加唔洗講
1. 友人未食完個炸蠔就被收走
唔會問吓仲需唔需要先拎走, 自把自為就拿走客人仲食緊嘅餐點
事後更完全無視我地嗌過埋單, 要再叫一次第二位店員埋單先埋到
完全係垃圾服務態度, 以後唔會再嚟, 亦會叫身邊嘅親朋好友唔好幫襯
呢啲餐廳做圍內生意咪夠