2010-08-07
aug 03, 10,2人嚟lunch,全散叫咗 :1) 南瓜沙律 (hk$48)-喺南瓜泥,份量不少-南瓜味不是好突出,但幾甜,幾滑,估計+有牛奶,仲可能有薯仔添-味道豐富-仲伴以炸蓮藕片同炸物2) 牛肉石頭燒飯 (hk$65)-女侍應很細心,落單時已問清楚泡菜想+埋入飯內,還是分開上?-我哋揀咗分開上-其實泡菜並唔辣-牛肉喺薄切,沒有多大嘅牛味,不過勝在惹味,又熱哄哄-最喜歡就喺個熱氣令到窩底產生到脆脆嘅飯焦,呢個先喺最正嘅地方3) 野菜炒麵 (hk$58)-個炒麵沒有問題,只喺鹹咗些少啫* 多謝友人請食飯...........今次我爭唔贏..............但友人set咗個condition,如果到時成真嘅話,就由我請客 * 今次嘅客量明顯比上次多好多..........友人來到時仲要排隊添..........2人要搭枱.........侍應話如唔要搭枱就要>1.30pm * 店內選擇很多,今次挑得中好嘅選擇,所以不錯
1) 南瓜沙律 (hk$48)
-喺南瓜泥,份量不少
-味道豐富
-仲伴以炸蓮藕片同炸物
2) 牛肉石頭燒飯 (hk$65)
-我哋揀咗分開上
-其實泡菜並唔辣
-牛肉喺薄切,沒有多大嘅牛味,不過勝在惹味,又熱哄哄
3) 野菜炒麵 (hk$58)
-個炒麵沒有問題,只喺鹹咗些少啫
* 店內選擇很多,今次挑得中好嘅選擇,所以不錯