餐廳: 一遊
資訊:

2009-12-10 33 瀏覽
上次因為等位時出現混亂,所以扣左少少服務分。今次明顯有進步,入門口等位嗰姐姐會先問下你係幾多個人,mark低左就同你安排,所以今次加返分比佢。大家請留意lunch time係冇得訂位既,先到先坐。Sushi Set: 前菜:原來每日既前菜係唔同既。今次係雜菜。咸甜適中,幾開胃,唔錯。 壽司盤:平時去第二D餐廳食sushi set lunch總覺得Dsushi好唔新鮮,好似係早一晚賣剩嗰D咁。不過昨日喺一遊食嗰D,正係睇都覺得靚,放埋入口真係比我想像中新鮮。Salmon, Hamachi, Scallop同個maki係我最欣賞既。一個問題:個豉油碟太高,所以係好難點個sushi落去。客人每每都會加到好高而浪費左D豉油。 Mini Udon:個湯好清,入面有菜。有時食完壽司會覺得溜,所以有碗烏冬可以暖吓胃之餘亦可以解下溜。 上次個餐飲要左個好唔掂既涷咖啡,所以今次要左杯安全少少既涷檸檬茶。Good decision,果然係安全。甜味係水吧教既,所以如果你想飲少甜,落單時要講埋。
上次因為等位時出現混亂,所以扣左少少服務分。今次明顯有進步

大家請留意lunch time係冇得訂位既,先到先坐。

Sushi Set:

一個問題:個豉油碟太高