餐廳: 一遊
資訊:

2010-04-13 17 瀏覽
見食評咁好. 而且對燒玉子特別愛好. 見咁多人推介. 就晚上黎一試.由於下午2點一路tea到6點關係.已好飽! 但都約好黎一試.7點到達. 冇乜人. 大量位供應. 格局似似地一門, 走高格/價少少既路線.waitress服務不錯,好快手.食左:厚燒玉子, 原味. 普通. 太多水跟碟. 我真係發現食家寫既好食過真係食. 都係果句, 講層次講變化, 一隻玉子十層次變化你唔會食左炸雞出黎. 點都唔可以話依度係好食. 個人口味而言只係ok!麥豚烏冬, 不過不失. 但唔會記得!南瓜沙律, 餐前小點而言算係今晚最好吃既一味. 冇空間再試其他. 但此水平此價錢. cwb/灣仔大量更好選擇.
waitress服務不錯,好快手.

食左:
麥豚烏冬, 不過不失. 但唔會記得!
南瓜沙律, 餐前小點而言算係今晚最好吃既一味.
2010-04-13