2019-04-29
自選魚生飯揀左三文魚,蟹味噌,海膽。魚生飯比較硬身,覺得可以軟番少少。海膽鮮甜,撈飯一流。蟹味噌可以再咸少少。7/10手羽餃子即係雞翼餃子,好香好多汁,一咬落去好多肉汁口即晒出黎。啖啖肉皮又香脆。正。8/10單點壽司餐廳用既系赤醋飯,推介三文魚腩,火灸皇帝蟹棒,帆立貝,赤海老壽司。以上都好新鮮好甜。皇帝蟹棒係好大條好多肉。9/10金芝麻汁冷稻庭烏冬稻庭烏冬煙韌彈牙,芝麻汁好食就基本,芝麻汁份量剛好,仲有叉燒同埋溏心蛋。9/10甜品拼盤好豐富既拼盤,有我最愛心太軟,芝士餅,紅豆綠茶麻糬,水信玄餅等等。好滿足,水信玄餅賣相好靚,系有櫻花係透明啫哩入面,配埋黑糖同黃豆粉食。仲有D雜莓果,脆脆。芝士餅同心太軟最好食,勁流心,外脆內軟,正!9/10
手羽餃子
單點壽司