2018-01-05
近排網上介紹左一間日式放題,話係有生蠔任食,我同男朋友睇到,都覺得好吸引,所以我地即刻book位食啦入到去,環境都舒服,日式裝修,員工好有禮貌,又有笑容,收碟收得快,好好服務一坐低我就即刻出去拎生蠔,生蠔係即開的,仲有多款調味料選擇!生蠔味道好濃,一d都唔腥,都好肥美,仲可以任食真係好抵,我男朋友食左成一打,都回曬本除左生蠔可以出去任拎之外,仲有好多熟食可以拎!我就試左XO醬炒翠肉瓜,d野菜好新鮮!創作壽司都唔錯,賣相好靚,又有創意,材料都好新鮮,由其係「一樂小舍」,用左三文魚腩整「壽司塔」塊帶子都好鮮甜,仲有我最愛嘅芒果花之戀雞包翅湯都好大碗,好足料,夠曬火喉北海道炸鮮奶係放題都係第一次見,外皮炸得香脆可口,裏面鮮奶好滑好香!我都忍唔住再叫多幾件!牛油粟米都好正,勁多牛油勁香,夠曬入味甜品方面,可以出去任拎,最正嘅係,movenpick 雪糕可以任食,平時放題最多都係比一杯,呢到可以任拎,好抵整體黎講,間放題食物賣相好靚,服務好好,水準真係好高!
「壽司塔」塊帶子都好鮮甜,仲有我最愛嘅芒果花之戀
雞包翅湯都好大碗,好足料,夠曬火喉
牛油粟米都好正,勁多牛油勁香,夠曬入味
整體黎講,間放題食物賣相好靚,服務好好,水準真係好高!