2020-06-23 333 浏览
同朋友食完野口渴路過諗住飲杯飲品就見到呢間飲品店,朋友上次話飲過幾好飲所以帶左我去試,餐廳裝飾好光猛同幾靚,um...結果真係好強差人意...我地叫左杯比較諗住正常既宇治抹茶latte,個杯好靚嫁,職員已經叫我地搖暈先飲,點知我搖左先飲但佢連抹茶粉都未搞暈,d粉都未溶晒就俾左我地,飲左一啖成口咬落去都係苦同未搞溶既綠茶粉....另一杯朋友話想飲酸甜d既果汁類,原塊西柚香橙氣泡茶,份量的確好大杯...但係...真係好酸...味道入口係酸到一個點...建議餐廳下次整飲品時先睇清楚d粉係咪真係搞暈晒先俾客飲,同埋調較飲品既味道同份量真係要注意一下,sorry..不喜勿插,飲落係失望,真心有待改善。

外卖自取