2009-06-14
13 Jun 2009(我哋)兩星期無見喇!今次我哋揀咗去呢度食tea,weekend都有Tea set,幾好,不過選擇唔算太多,我哋揀咗Club sandwich 同埋Apple salad一齊食,本來想揀cake set架,不過得green tea cheesecake同埋blueberry cheesecake,見賣相唔係咁靚,所以都係揀返Apple salad啦!跟餐有一杯普通咖啡,不過我哋加錢($22)要了Iced Cappacino & Iced Latte,先嚟飲品,我的Latte不錯呀,不過我唔記得試吓杯cappacino得唔得潻Apple Salad好一般,無乜特別,不過酸酸咪咪都幾開胃嘅﹔反而Club sandwich有驚喜喎,分量頗大,而且用上麥包,我喜歡呀...仲有少少薯條作為side dish潻...食物方面不錯,不過環境有少少問題,就係有烏蠅呀,唔知係咪因為對面係地盤呢?